Cautare

5142 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 botosani" (2.75 secunde)
Dupa cum sustine Cuciureanu, centrala termica ar fi fost achizitionata de la un magazin din municipiul Botosani si predata lui Paramanov conform intelegerii. ... Intrucit au considerat ca sint indicii cu privire la o presupusa fapta de coruptie, politistii au sesizat imediat Parchetul de pe linga Tribunalul Botosani.
Presedintele PSD Botosani, Constantin Contac, a anuntat ieri ca-i are “in vedere“ pe colegii sai din conducerea filialei care au mers pe varianta “Iliescu, presedinte!“ si pregateau eliminarea sa de la sefia organizatiei in cazul victoriei lui Ion Iliescu la presedintia PSD.
Mariustuca.ro / La Botosani, o femeie a nascut un copil de 5.145 de grame (Autoare:
Presedintele PSD Botosani, senatorul Gheorghe Marcu (foto), alaturi de parlamentarii PSD, Costica Macaleti si Andrei Dolineaschi, 10 consilieri judeteni ai PSD si 2 consilieri judeteni ai PRM, dar si 20 de primari PSD au contestat bugetul judetului Botosani pe 2011.
Un barbat este unic in judetul Botosani, pentru ca este singura persoana in viata nascuta de Ziua Nationala a Romaniei.
Declaratia mea politica de azi reprezinta apelul Sindicatului Impact Botosani, sindicat ce reprezinta lucratori din asistenta sociala si din administratia publica locala din judetul Botosani, care este total dezamagit de proiectul noii ordonante de urgenta privind salarizarea personalului bugetar.
Miercuri, 1 noiembrie 2017, Muzeul Judetean Botosani in colaborare cu Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa va invita la vernisajul expozitiei temporare Grigore Antipa - 150, care va avea loc in Sala Mare a Muzeului de Istorie din Botosani, la ora 13.00.
La Botosani, surpriza a venit pentru ambele forte politice, Alianta si Uniunea, in sensul ca primii au pierdut mai mult decit au sperat iar ceilalti au dobindit diferenta. ... Ori la Botosani inca nu a fost identificat macar un corupt adevarat, pe care acestia sa il arate cu degetul.
De ce, de exemplu, controlorii din Bucuresti, care si zilele astea misuna prin Botosani, nu si-ar face treaba?
Spre nemultumirea evidenta a unora, Constantin Contac a fost ales simbata, prin vot, conducator al organizatiei PSD Botosani, el fiind dealtfel singurul candidat la aceasta functie.
Ca prin farmec, au inceput sa apara si la noi, la Botosani, companii straine dispuse sa investeasca masiv. ... Vine cu pasi mari vremea cind in Botosani nu va mai exista patron peste vreo afacere mai mare decit o pravalioara sau un mic atelier.
Si bugetul local al municipiului Botosani, la fel ca si bugetul national, are mare nevoie de bani.
Incepe sa devina o traditie la Botosani ca, dupa ce mai apare vreo lege care sa dea ceva bani la saraci, copii cu handicap sau alte categorii defavorizate, sa creasca serios numarul saracilor, al copiilor cu handicap si in general al defavorizatilor.
Au fost verificate doua programe ale Consiliului Judetean (CJ) si Primariei Botosani.
Valeriu Iftime a explicat ca atunci cand a spus ca ii plateste clauza lui Marius Croitoru si il da afara de la FC Botosani a fost foarte nervos si ca nu ia in considerare aceasta varianta.
Cu toate ca specialistii in criminalistica spun ca nu exista crima perfecta, in Botosani peste 4.700 de infractori sunt in libertate pentru ca politistii nu au reusit sa le demonstreze vinovatia.
Superliga, etapa 4 Botosani - Farul 1-1 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Coltescu Sebastian (Bucuresti) / A1: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe), A2:
Botosani - UTA Arad 1-2 Etapa 10 - Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... FC BOTOSANI: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Rusandu Lucian (Sfantu Gheorghe) / A1:
FC Botosani - CFR Cluj 1-1. ... FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Kovacs Szabolcs (Carei), A1: Ciprian Dansa (Satu-Mare), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau) / Arbitru VAR:
SuperLiga, Play-off, etapa a 5-a FC Botosani - FCU Craiova 0-0 Echipe de start: FC Botosani: ... Municipal (Botosani) Arbitru: Popa Catalin (Pitesti) / A1:
google-analytics.com