Cautare

5143 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 botosani" (3.40 secunde)
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Greva de avertisment si la Botosani Greva de avertisment desfasurata ieri de catre angajatii SNCFR intre orele 7,00 si 9,00 nu a afectat in mod deosebit mersul trenurilor la Botosani.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
238 din 7 decembrie 2010, ziua de 15 ianuarie a fost aleasa ca Zi a Culturii Nationale, in care marcam nu doar nasterea Luceafarului poeziei romanesti, dar reflectam si asupra remarcabilei noastre culturi nationale si asupra esentei romanismului din sufletul fiecarei persoane cu simtire nationala.
Peste o mie de sindicalisti ai Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant (FSLI), printre care si o delegatie de 40 de profesori din Botosani, au protestat ieri in fata Universitatii "Alexandru Ioan Cuza", unde s-a desfasurat sedinta de Guvern.
Fiul fostului sef de stat major de la unitatea de graniceri Botosani a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani pentru savarsirea infractiunilor de abuz de incredere si inselaciune.
Astfel, se sustine ca, spre deosebire de demersul initiat in anul 2010, in cazul de fata Ministerul Administratiei si Internelor se afla in situatia de a lua masuri de incetare a raporturilor de munca sau de serviciu ale politistilor, cadrelor militare, preotilor militari, soldatilor si gradatilor voluntari, functionarilor publici si personalului contractual, in vederea respectarii prevederilor Legii bugetului de stat pe anul 2011, in ceea ce priveste incadrarea in limita alocata cheltuielilor de personal.
Guvernul a depus la Parlament, joi seara, proiectul de buget pentru 2010, cu solicitarea ca documentul sa fie dezbatut in regim de urgenta. Guvernul a aprobat, miercuri, proiectul de buget pentru 2010.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Tibuleac, seful PNL Botosani, nu vrea sa imparta "unul la unu " functiile cu democratii lui Dragus. ... De asemenea, PD considera ca denumirea formatiunii rezultate in urma fuziunii va trebui sa contina in mod obligatoriu titulaturile celor doua partide.
Cu rezultate mediocre.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
"Este mai mult o figura de stil ", explica Dorin Ciustea, presedintele PRM Botosani. ... Liliana Constantinescu si Marius Codarcea, bucuresteni, dar candidati la Botosani pentru Parlament, sustin ca se va constitui o banca prin care se va finanta constructia locuintelor.
un senator si doi deputati, iar PRM un deputat, acesta pare sa fie rezultatul alegerilor la nivelul judetului Botosani. ... Totusi, rezultatul obtinut de filiala judeteana a Uniunii este unul de referinta, procentul de la Botosani fiind al doilea pe tara inregistrat de PSD^PUR.
"Am aflat despre acest lucru, dar nu o sa reuseasca ", declara deputatul Costica Macaleti, vicepresedintele PSD Botosani. ... "Ne-am dori ", afirma senatorul Mihai Tibuleac, presedintele PNL Botosani.
Lider al PSD Botosani, acesta este adversarul politic numarul unu al Aliantei, iar reprezentantii acesteia par sa fie convinsi ca o buna parte a banilor ajung tot la firmele unde Constantin Contac este actionar.
Senatorul Mihai Tabuleac, presedintele PNL Botosani, pare sa fi ramas aproape fara nici un sprijin in partid. ... Liderul liberal a pierdut si sprijinul celuilalt parlamentar PNL de Botosani, pe care conta si pe care il credea aliat.
google-analytics.com