Cautare

4806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 bistrita nasaud" (6.64 secunde)
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
Radu Moldovan - Bistrita-Nasaud Liviu Dragnea - Teleorman Adrian Tutuianu - Dambovita Ion Calea - Valcea Paul Stanescu - Olt Ion Prioteasa - Dolj Ion Calinoiu - Gorj Adrian Duicu - Mehedinti Vasile Mihalachi - Vaslui Nicolae Bacalbasa - Galati Nicusor Constantinescu - Constanta Silvian Ciuperca - Ialomita Bunea Stancu - Braila Marian Oprisan - Vrancea Dragos Benea - Bacau Catalin Nechifor - Suceava Tiberiu Marc - Salaj Constantin Nicolescu sau Florin Tecau - Arges Mircea Cosma - Prahova Judetele Neamt si Buzau au ramas in discutie pana joi, urmand sa se ia o decizie.
Suceava, Bacau, Vaslui, Vrancea, Galati, Braila, Tulcea, Ialomita, Constanta, Prahova, Dambovita, Arges, Teleorman, Olt, Valcea, Sibiu, Gorj, Dolj, Mehedinti, Timis, Salaj si Bistrita-Nasaud.
Fiul cel mic, Nicolae Savin Gusitoaie, de 24 de ani, lucreaza la Politie, la Penitenciarul din Bistrita. Ambii ii ajuta pe parintii lor si duc traditia mai departe.
Victorita Colta, solista de muzica populara, si sotul ei, Gavrila Colta, din Bistrita-Nasaud, participa in acest week-end la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. ... Fiul cel mic, Nicolae Savin Gusitoaie, de 25 de ani, lucreaza la Politie, la Penitenciarul din Bistrita.
Totodata, pana sambata la ora16.00, este in vigoare o avertizare de cod portocaliu pe afluentii Sucevei, Moldovei siBistritei din judetele Suceava si Neamt si de cod galben pe raurile Suceava, Moldova,Bistrita (judetele Suceava, Neamt), pe cele din bazinele hidrografice Trotus (judeteleHarghita si Bacau), Susita, Putna, Ramnicu Sarat (judetul Vrancea), Barlad (judetele Vasluisi Galati), Jijia (judetele Botosani si Iasi), pe afluentii Prutului inferior (judetele Vaslui siGalati), pe raurile mici din bazinele Somesul Mare (judetul Bistrita Nasaud), Lapus (judetulMaramures) si Mures superior (judetele Harghita si Mures).
Orasenesc (Mioveni) Arbitru: Petrescu Radu (Bucuresti - Bucuresti) / A1: Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Tunyogi Ferencz (Zalau - Salaj)
Marica Mihai Marius (Bistrita - Bistrita Nasaud), A2: Bucsi Imre-Laszlo (Sfantu Gheorghe - Covasna), Arbitru VAR: Kovacs Szabolcs (Carei - Satu Mare), Arbitru AVAR:
Intr-o comuna din judetul Bistrita Nasaud doua scoli ramase fara elevi vor deveni capele mortuare.
Acestea reprezinta rezultate partiale, in urma introducerii si validarii rezultatelor inregistrate intr-un numar de 20.708 sectii de votare, reprezentand 95,40% din totalul de 21.706 sectii.
BEC - rezultate partiale, ora 3,00: ... Pana la ora 3,00, BEC a primit date integrale din judetele Bistrita-Nasaud, Brasov, Braila, Calarasi, Covasna, Dambovita, Galati, Harghita, Ialomita, Mures, Salaj si sectorul 2 din Capitala.
Cu rezultate mediocre.
In trimestrul al treilea al acestui an, profitul declarat si platit de firmele doljene a scazut drastic, in comparatie cu aceeasi perioada din 2010, asadar, cu cat presiunea fiscala este mai mare asupra mediului de afaceri, cu atat mai putini bani ajung in vistieria statului.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
In paralel, au fost evaluate 102 amplasamente potentiale pentru constructia noii centrale nucleare, in principal din Transilvania (73 locatii in bazinele raurilor Oltului, Muresului si Sometului), dar si din Moldova (bazinul raului Bistrita, 18 locatii) si Dobrogea (bazinul Dunarii in amonte de Cernavoda, 11 locatii), au declarat, luni, surse din Ministerul Economiei si Finantelor.
din Severin, unde Gaz Metan intalneste liderul la zi al clasamentului, Gloria Bistrita. ... Bistrita este liderul autoritar, n-a avut sincope deloc, are jucatori cu experienta, dar pornim cu sanse egale si sper sa obtinem un rezultat bun, care sa ne mentina in cursa pentru locul trei.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
google-analytics.com