Cautare

4806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 bistrita nasaud" (3.80 secunde)
DNA a admis ieri solicitarea ANAF facuta în dosarul transferurilor din Liga I, dispunând blocarea conturilor echipelor Gloria Bistrita, Dinamo, Otelul Galati si Rapid, ale caror tranzactii de jucatori sunt în atentia procurorilor, prin aceasta dorindu-se recuperarea de la cluburile în cauza a sumelor cu care ar fi fost prejudiciat bugetul de stat.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Mijlocasul formatiei ALRO Slatina, Robert Saceanu, s-a saturat sa tot astepte banii restanti de la Gloria Bistrita, club pentru care a evoluat in sezoanele 2009-2010, 2010-2011.
IPJ Dolj a tinut pana in august 2010, cand Nicolescu si-a pierdut scaunul de comandant in urma rezultatelor dezastruoase descoperite dupa o verificare a Corpului de Control al Ministerului Administratiei si Internelor. ... II/3610 din 13.08.2010 al MAI.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
58/2010 (modificata prin OUG nr. 82/2010) care reglementeaza modul in care trebuie sa depuna declaratii si sa achite contributiile la asigurarile sociale (la pensii) si la somaj persoanele care au contracte de drepturi de autor sau alte contracte si conventii civile. ... 58/2010, modificata prin OUG nr.
• Banca Comerciala Romana Unitatile BCR nu vor lucra cu publicul in zilele de 25, 26 si 27 decembrie respectiv 1, 2 si 3 ianuarie 2010.
Pe baza unei analize asupra evolutiei preturilor in 2009-2010, site-ul dealnews.com prezinta o lista cu 12 lucruri ce vor putea fi achizitionate cu mai putini bani.
Mii de simpatizanti ai PSD au protestat sambata 12 iunie 2010 impotriva masurilor antiumane luate de Guvernul Basescu-Boc. Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente.
Bistrita-Nasaud si Clujul au anuntat ca il sustin pe Geoana. ... Romania, din nou cu Franta, in grupa preliminara pentru Euro 2012 In urma tragerii la sorti de astazi, Romania, care a facut parte din urna a doua valorica, a fost repartizata in grupa D preliminara pentru EURO 2010.
Cu rezultate mediocre.
Aspirant la inaltul fotoliu de presedinte al Camerei Deputatilor, ministrul pentru relatia cu Parlamentul, liberalul Bogdan Olteanu,a declarat sambata la Bistrita ca partidele din Coalitia guvernamentala nu vor forta nota pentru modificarea regulamentelor celor doua Camere, intrucat nu vor sa renunte la dezbaterea altor legi.
PNL si PD Bistrita-Nasaud vor candida pe liste comune in eventualitatea alegerilor anticipate pentru constituirea unui nou consiliu judetean, mizand pe faptul ca in vi-itorul organism vor avea 16 mandate.
Campania electorala pentru Parlamentul European, lipsita de miza locala, a semanat plictis printre social-democratii din Bistrita-Nasaud chemati in numar de peste 300 la oras sa asiste la lansarea oficiala a candidatilor PSD din Regiunea de nord-vest.
google-analytics.com