Cautare

4806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 bistrita nasaud" (3.16 secunde)
Magda Marincovici) Ministerul Sanatatii a anuntat ca in tara noastra este epidemie de rujeola, inregistrandu-se 675 de cazuri (219 in zona Bistrita Nasaud si Cluj) si doua decese.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Adrian Botis de la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism cu un stand superb amenajat, la acre gasiti diferite sortimente de vin. ... Cam toate soiurile sunt cautate la noi, ne-a spus Adrian Botis, manager la crama Vie-Vin Lechinta din judetul Bistrita-Nasaud.
Cei de la Valea Ascunsa ingrijesc 20 de hectare de vita de vie renascute pe dealurile din Ascunsa-Teaca, Bistrita-Nasaud. ... Valea este un sat - comuna Teaca, judetul Bistrita-Nasaud, Transilvania.
Doua eleve ale Liceului Teoretic ,,Constantin Romanu Vivu" din Teaca, judetul Bistrita-Nasaud, s-au batut in aceasta dimineata. Ambele au ajuns la spital.
Un barbat dintr-o localitate din Bistrita Nasaud a fost snopit in bataie cu matura de sotia sa. Femeia si-ar fi iesit din fire cand a vazut ca barbatul hranea animalele din gospodarie, fara sa o anunte acest lucru.
O fetita de 10 ani din localitatea Rebra, judetul Bistrita-Nasaud, a fost muscata de un sarpe. A intervenit un echipaj SAJ BN si TIM din cadrul ISU BN.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Potrivit site-ului timponline.ro, Asociatia Parteneriat Euroactiv Bistrita are sediul pe strada Closca nr. 3 din Bistrita, adresa la care locuieste si ministrul Ioan Botis.
Vicepresedintii PSD si PNL, Ioan Mircea Pascu si Gheorghe Flutur, s-au confruntat sambata, in acelasi oras - Bistrita, dar in locatii diferite, criticand reciproc actiunile politice ale partidelor pe care le reprezinta.
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
Astfel, consilierul judetean Nicolae Stan Iuga, fost presedinte al PD Bistrita-Nasaud, a demisionat din partid in urma cu cinci luni, pe motiv ca nu a obtinut functia de vicelider al organizatiei, si s-a inscris in PSD deoarece nu a dorit sa renunte la doctrina social-democrata.
Aceeasi opinie o au si liberalii din Cluj, din Bistrita, dar si primarul general al Capitalei, Adriean Videanu.
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
Va fi mai mare decat FSN in 1990 Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, sambata, la Bistrita, ca USL va beneficia in urma alegerilor parlamentare de cea mai larga majoritate in Legislativ, chiar mai mare decat cea de care beneficia FSN in 1990.
In speta, fiind plecat in data de 1 decembrie 2010 la o reuniune oficiala a OSCE in Kazahstan, presedintele Basescu se afla in imposibilitatea de a-si exercita atributiile de sef al statului la ceremonia de sarbatorire a Zilei Nationale a Romaniei organizata la Bucuresti.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
google-analytics.com