Cautare

5767 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2010 alba iulia" (4.70 secunde)
Iulia Bara Gaciu de la firma CASA GACIU participa in acest week-end la Food Revolution de la Gradina Verona.
Principalele surse sunt zaharul rafinat (si tot ce il contine in cantitati mari) si faina alba - adica alimentele procesate, produsele de patiserie, cofetarie, gemurile, dulceturile, siropurile, bauturile carbogazoase, etc.Indicele glicemic nu este altceva decat un mod de a face diferenta dintre carbohidratii buni si cei rai, adica un mod de a clasifica alimentele in functie de impactul lor asupra glicemiei (adica a nivelului de zahar in sange).
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
UNPR s-ar putea lansa la Alba Iulia, de 1 Mai", pe care il puteti citi in continuare.
Ca Presedinte al Romaniei, imi propun sa redescoperim impreuna ideea de unitate nationala, spunea in urma cu doua zile dl Klaus Iohannis, presedintele ales al Romaniei, la Alba Iulia, cu prilejul festivitatilor dedicate Zilei Nationale, preluand mesajul central al campaniei prezidentiale a lui Victor Ponta.
Desi s-au vehiculat multe nume care ar fi interesate sa cumpere CET II Oradea, cea mai doritoare a ramas totusi MA&D Power Engineering SPA din Alba-Iulia, care a participat doar de ochii lumii la una din licitatii, dar fara a indeplini toate conditiile impuse de lege.
Iar, Duminica 1 Decembrie 1918, suveranii romani au dat o masa de gala la Palatul Regal din Bucuresti, in timpul careia a sosit si telegrama de la Alba Iulia vestind unirea Transilvaniei cu Romania.
- Lucian Sova - Ministrul Comunicatiilor si Societatii Informationale - Claudiu Manda -Vicepresedintele Senatului, presedinte al Comisiei de control al SRI - Daniel Dragulin, Primarul municipiului Calarasi - Marius Bostan, fost Ministru al Comunicatiilor, initiatorul Dezbaterii Nationale Smart City si al proiectului de la Alba Iulia 10.00-11.15 Panel Administratie â€" Nevoile cetatenilor, administratiei, investitorilor, comunitatilor locale si vizitatorilor Reprezentantii oraselor vor discuta despre nevoile de dezvoltare, despre solutiile personalizate pe care le pot adopta pentru a investi in viitorul acestora si in bunastarea cetatenilor lor, dar si despre barierele administrative.
'In data de 29.03.2010 am adresat primului ministru al Guvernului Romaniei, Emil Boc, o interpelare intitulata "Nerespectarea termenului de raspuns la interpelari", prin care ii semnalam ca nerespectarea termenului de raspuns la interpelari prevazut de art.63 alin.4 din Regulamentul Senatului (cel mult doua saptamani) a devenit o practica a membrilor Guvernului Romaniei.
Judetul Neamt - Tatiana Grosu, Centrul de Excelenta in Viticultura si Vinificatie din Chisinau, clasa a XI-a, Republica Moldova - Irina Ionita, Colegiul National Gheorghe Lazar, clasa a X-a, Municipiul Bucuresti - Elena Macsim, Colegiul National Mihai Eminescu, clasa a X-a, Botosani, judetul Botosani - Delia Cristina Mitrache, Liceul Teoretic Petre Pandrea, clasa a XII-aB, Bals, judetul Olt - Mihai Pocol, Seminarul Teologic Ortodox Sfantul Simion Stefan, clasa a XI-a C, Alba Iulia, judetul Alba - Stefan Sebastian Popescu, Colegiul Economic Dionisie Pop Martian, clasa a XI-a, Alba Iulia, judetul Alba - Daria Stratu, Liceul Teoretic Aurel David, clasa a IX-a, Chisinau, Republica Moldova - Maria Adela Tudose, Colegiul National Mihai Viteazul, clasa a IX-a, Ploiesti, judetul Prahova - Ana Tifrea, Colegiul Nationa Mircea cel Batran, clasa a XI-a, Constanta, judetul Constanta - Georgiana Iuliana Ursachi, Colegiul Tehnic Latcu Voda, clasa a IX-a, Siret, judetul Suceava
Teodor Atanasiu (foto), presedintele PNL Alba si ministru al Apararii, sustine ca Alianta PNL-PD nu mai functioneaza in judet.
Invingatorul in lupta pentru fotoliul de primar al localitatii Poarta Alba este democrat-liberalul Vasile Delicoti, cunoscut in urma cu cativa ani mai mult pentru divergentele de opinie pe care le-a avut cu un fost sef al Inspectoratului Judetean de Politie - mai exact cu braileanul Traian Jipa.
Victoria lor este insa una partiala, pentru ca, raportat la perioada ianuarie-martie 2010, cotidianul detinut de omul de afaceri Dinu Patriciu a fost campion si la pierderi in vanzari.Scaderea a fost drastica, de 63,7% de la peste 9,3 milioane de exemplare comercializate in perioada ianuarie-martie 2010 la putin peste 3,4 milioane de exemplare in aceeasi perioada a anului curent, conform BRAT.
Recalcularea pensiilor militare poate continua" Executivul a anuntat vineri ca va continua recalcularea pensiilor militare, argumentand ca "procesul de recalculare a pensiilor isi are temeiul in Legea 119/2010 cu referire la Legea 19/2000, motiv pentru care suspendarea efectelor HG nr.
Atat economia mondiala cat si economia Romaniei vor inregistra o crestere in prima parte a lui 2010, pentru ca in ultima jumatate a anului economia sa-si reia scaderea, se arata in raportul "Outlook 2010: ... Analistii Saxo Bank considera ca 2010 va fi un an de reflatie (n.r.
Mai mult de jumatate (63%) dintre romani se pregatesc pentru o eventuala reducere a veniturilor in 2010, iar 45% nu si-au planificat bugetul si nici nu intentioneaza, pentru ca nu stiu ce ar putea sa aduca anul 2010, releva un studiu realizat de Aviva.
In luna similara din 2010 se incasasera la bugetul consolidat 139,85 milioane de lei, dar pe atunci existase si al treisprezecelea salariu pentru bugetari si sediile secundare ale altor firme din afara judetului plateau la Dolj (in medie, 7,6 milioane de lei), si plateau aici si cei 27 de contribuabili mijlocii trecuti acum la "mari contribuabili"
Cum s-a iubit cu Veronica Micle, care s-a sinucis la 50 de zile dupa moartea poetului, intr-o casa demolata in 2010 In anul 1877, dupa ce a parasit Iasul, la indemnul lui Ioan Slavici, Mihai Eminescu s-a mutat in Capitala. ... ALBA.
google-analytics.com