Cautare

1709 de rezultate pentru "rezultate titularizare 200bucuresti" (4.98 secunde)
SURPRIZA a fost PSD Calarasi care a obtinut rezultate bune la aceste alegeri, chiar daca nu au fost castigatori. ... Per total, noua echipa de conducere judeteana a obtinut rezultate peste asteptarile PNL.
Guvernul este plin de maestri in cuvinte, dar un ministru trebuie sa spuna ce a facut, nu ce trebuie facut Fostul premier Adrian Nastase a explicat guvernul Ciolos se confrunta cu mai multe probleme, dar fundamental, cea mai mare problema este cea legata de rezultate lipsa.
Desi organizatia judeteana a PSD a obtinut cele mai bune rezultate din istoria sa atit la alegerile locale cit si la cele parlamentare si prezidentiale, succesele nu se datoreaza in primul rind presedintelui Ciocan ci implicarii ministrului si deputatului Ioan Mircea Pascu, a presedintelui Camerei Deputatilor, Valer Dorneanu, coordonator al organizatiei judetene a PSD, si a numerosi lideri si activisti de la nivel judetean, din orase si comune, precum si concursului presei locale.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Ar mai putea fi aplicat un comision asupra tranzactiilor valutare reprezentand un flux de capital si impunerea unor restrictii de maturitate a depozitelor rezultate din intrarile sau iesirile de capital ale rezidentilor sau nerezidentilor.
Ea continua spunand ca este nevoie de “rezultate reale“. “Oamenii pot si vor, dar avem nevoie de rezultate. Nu numai vorbe, ci fapte“, arata comisarul european, care mai spune ca “angajarea politica nu este suficienta atunci cand este vorba de disciplina si de concurenta“.
Astfel, Executivul a decis ca Distrigaz Nord sa-si poata recupera diferenta dintre valoarea nominala a actiunilor rezultate in urma conversiilor, in valoare de 552 de miliarde de lei, si sumele incasate efectiv.
in ceea ce priveste Distrigaz Nord, Executivul a decis ca societatea sa-si poata recupera diferenta dintre valoarea nominala a actiunilor rezultate in urma conversiilor, in suma de 552 miliarde de lei, si sumele incasate efectiv in contul societatii, informeaza un comunicat al Biroului de presa al Guvernului.
Bancile centrale din statele in curs de dezvoltare care adopta tinte inflationiste stricte obtin rezultate mai eficiente privind controlul preturilor decat cele care nu iau astfel de masuri, se arata intr-un studiu realizat de Fondul Monetar International, preluat de Reuters.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
Rezultatul a survenit insa nu din productie, ci in urma punerii in aplicare a ordonantei de urgenta potrivit careia uzina brasoveana a fost scutita de la plata datoriilor bugetare restante, a dobanzilor si a penalitatilor, a obligatiilor rezultate din creditele acordate de BCR si garantate de fosta APAPS.
Companiile cu activitati in domeniul telecomunicatiilor si serviciilor postale pot contribui la fondul pentru serviciul universal direct proportional cu veniturile rezultate exclusiv din aceste activitati, spune un comunicat ANRC.
sa completeze si sa depuna formularul 200 "Declaratie speciala privind veniturile realizate" daca au realizat pe langa salarii si alte venituri (activitati independente, cedarea folosintei bunurilor, activitati agricole impuse in sistem real, castigurile rezultate din transferul titlurilor de valoare); ... castigurile rezultate din transferul titlurilor de avere.
Ingrasamantul a fost folosit, in premiera mondiala, in Oltenia si a avut rezultate exceptionale, recolta practic dublandu-se. ... Potrivit acestuia, ingrasamantul pe baza de praf carbune s-a dovedit deosebit de eficient pentru ameliorarea haldelor de steril, rezultate in urma exploatarilor miniere.
Astfel, o anexa la respectivul act normativ include sute de produse alimentare, incepand cu rosiile si cartofii, si incheind chiar cu reziduuri rezultate din fabricarea unor produse, gen amidon, bere sau zahar, care se supun neconditionat noilor reguli, astfel ca aproape nu vor mai exista importatori sau exportatori de produse alimentare care sa nu trebuiasca sa fie autorizati in acest sens si sa nu fie inclusi intr-o baza de date, denumita "Trafic".
Mai mult de jumatate dintre voi ati primit premii si anul trecut si ma bucur ca de opt ani de cand oferim aceste premii numarul copiilor angajatilor nostri cu rezultate deosebite a crescut de la an la an", a spus Gheorghe Baiasu, presedintele Sindicatului Liber Doljchim Craiova.
La aceasta manifestare, care s-a bucurat de prezenta extrem de numeroasa a reprezentantilor institutiilor publice, agentiilor de dezvoltare, firmelor din sectorul industrial si al consultantei, precum si a mediului academic au participat Ion Danut Juganaru, vicepresedinte si director general executiv al CCINA Constanta, Elena Dumitriu, oficial din partea MMGA, Julian Caroll, director in cadrul Organizatiei Europene pentru Ambalaje EUROPEN, precum si alti experti romani si straini in domeniul managementului ambalajelor si a deseurilor rezultate din utilizarea acestora.
Mai exact, in nici un caz nu vor fi uitate "gaurile" rezultate in urma unor greseli manageriale. Mircea Toader a spus insa ca datoriile istorice rezultate in urma unor strategii politice puse in aplicare de anumite guverne vor fi sterse.
Veniturile rezultate din munca ce se iau in calcul pentru obtinerea alocatiei nu contin contributiile de protectie si de asistenta sociala.
Reprezentantii Mittal Steel nu sint de acord cu efectuarea unui nou control, organele vamale sustinind pe de o parte ca deseurile rezultate din procesul de productie nu pot fi in acelasi timp resturi tehnologice rezultate din procesul de perfectionare activa si in acelasi timp produse compensatoare secundare.
google-analytics.com