Cautare

5443 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 valcea" (5.68 secunde)
Dezvaluirile cotidianului "Replica" cu privire la afacerile necurate ale deputatului independent de Valcea au starnit ecouri nebanuite in mediul de afaceri roman si international.
Asteptam sa vedem cu ce investitori vor semna Daewoo si Electroputere, pentru ca momentul va atrage dupa sine o crestere a numarului de delegati, care vor fi curiosi sa vada zona“, a explicat Bunget.„Vâlcea este în primele cinci judete cu potential turistic din tara“Potrivit reprezentantului în regiune al ANT, cel mai dezvoltat judet din regiunea Oltenia este Vâlcea.
Termenul-limita pentru depunerea aplicatiilor este sfârsitul lunii august.Un seminar de prezentare a noii scheme de finantare „Asistenta acordata IMM-urilor cu scopul de a achizitiona servicii de consultanta în afaceri“, s-a desfasurat vineri la sediul Camerei de Comert si Industrie (CCI) din Râmnicu Vâlcea.
Dolj - 10, Olt - 2, Vâlcea - 6, Mehedinti - 1. ... Dolj - 2, Vâlcea - 6, Gorj - 6. ... Au fost declarate câstigatoare patru proiecte, dintre care trei în judetul Vâlcea si unul în Dolj, cu o valoare medie a grantului de 36.000 de euro.
Conducerea Consiliului Judetean (CJ) Vâlcea intentioneaza sa ceara ajutor guvernamental pentru a plati datoriile pe care Centrala Electrica de Termoficare (CET) Govora le are catre creditori. ... Noua conducere a CJ Vâlcea spune ca un ajutor guvernamental ar fi necesar ca unitatea strategica sa îsi desfasoare în continuare activitatea.
„La nivelul judetelor, aceasta a inregistrat valori pozitive in Olt (710 milioane de euro), Valcea (258 de milioane de euro) si Mehedinti (64 de milioane de euro) si negative in Dolj (-59 de milioane de euro) si Gorj (-12 milioane de euro)“, a declarat Mariana Tanase, directoarea executiva a Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Guvernul va garanta in proportie de 80% creditele care urmeaza sa fie contractate de combinatul chimic Oltchim Ramnicu Valcea, in valoare de aproape 500 de milioane de euro, si va incepe procedurile pentru conversia in actiuni a datoriilor companiei fata de AVAS, potrivit premierului Emil Boc.
In Ramnicu Valcea si Craiova vor fi constituite doua centre de suport pentru mestesugari. ... "Am colaborat cu WV pentru formarea profesionala a unor beneficiari din Argetoaia, Predesti, Craiova si Ramnicu Valcea.
Cea mai mare crestere a depozitelor la termen in lei s-a constatat in judetul Valcea, unde populatia avea in banci in luna aprilie 915 milioane de lei, mai mult cu noua milioane de lei fata de luna martie a acestui an, cand existau in conturile valcenilor - persoane fizice - 906 milioane de lei.
De fapt, cand am jucat impotriva lor la inceputul sezonului le-am si zis colegilor de la CSM Valcea ca Gaz Metan are puterea sa lupte cu Timisoara si Bistrita pentru promovare.
Divizionara secunda CSM Valcea este cantonata la baza sportiva din Zavoi de la inceputul saptamanii, iar antrenorul-jucator Marius Mitu este decis sa-i puna la punct cu pregatirea fizica pe elevii sai, asta pentru ca in retur sa nu mai sufere la acest capitol.
Intre doua partide din Liga Campionilor, campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, evolueaza si in competitia interna. ... Handbalistele de la SCM Craiova joaca astazi, de la ora 18.00, pe terenul campioanei Oltchim Ramnicu Valcea, intr-o partida contand pentru etapa a doua din returul Ligii Nationale.
din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea, acolo unde isi disputa meciurile campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, a gazduit weekend-ul trecut editia a 13-a a competitiei de karate Cupa Saishin.
FC Olt si CSM Valcea, gata sa continue ascensiunea Celelalte trei formatii din Oltenia sunt pregatite sa continue seria rezultatelor bune.
Costica Valcea si-a justificat decizia chiar in programul de meci, invocand singuratatea si problemele de sanatate.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... Toate se vor prezenta la Ramnicu Valcea la jumatatea lunii august.
Daca totusi un cetatean cade victima infractiunii de înselaciune prin intermediul acestor metode este rugat sa se adreseze politiei“, a declarat subcomisar Maria Vasile, purtatoare de cuvânt a IPJ Dolj.Infractor retinutLa jumatatea lunii februarie, ofiterii Serviciului de Combatere a Crimei Organizate Vâlcea au prins un minor de 16 ani, din Vâlcea, care a atras diversi cetateni cu oferte mincinoase, folosindu-se de numele unei companii interne de telefonie mobila.
Constantin Mischiu din Horezu, Valcea, participa la Bucharest Christmas Market 2015 de la Universitate, unde intrarea este libera. ... Strainii cumpara de la mine farfurii mari de Horezu, dar si pasari din lut, pentru suflat - 5 RON si magneti sub forma de farfuriute", spune Constantin Mischiu din Horezu, Valcea.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
google-analytics.com