Cautare

5443 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 valcea" (2.83 secunde)
Drumurile judetene din comuna Glavile, judetul Valcea, distruse de ape.
Huiduit de 150 de cetateni din Ramnicu Valcea Jurnalul National informeaza: Boc, huiduit la Ramnicu Valcea Aflat azi la Ramnicu -Valcea pentru a participa la sedinta Colegiului Director al filialei valcene a PDL, premierul Emil Boc a fost huiduit.
Au fost insa aprobate patru proiecte cu privire la drumurile forestiere din Valcea si Gorj", a declarat Stefan Vinereanu, directorul adjunct al Agentiei de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit (APDRP) - fosta Agentie SAPARD - Centrul Regional 4 S-V Oltenia.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
OLTCHIM Râmnicu Vâlcea - cu o crestere de 26,6% fata de saptamâna precedenta.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Consilierul PNL Gabriela Ene si-a prezentat demisia dupa ultima sedinta a Consiliului Local Râmnicu Vâlcea.
Peste 141.700 de hectare de teren din judetul Vâlcea cultivate cu porumb, ovaz, floarea-soarelui, cartofi, capsuni, grâu, rapita de ulei, orz si pasuni naturale sunt afectate de seceta excesiva, iar pagubele produse sunt de 124.000.000 de lei.Conducerea Directiei de Agricultura si Dezvoltare Rurala (DADR) Vâlcea a întocmit ieri o noua situatie cu suprafetele culturilor afectate de seceta excesiva din ultima perioada.
Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat, joi, la Ramnicu Valcea, ca intentiile celor care au conceput "Prima Casa" au fost de buna-credinta, dar ca, din pacate, aplicabilitatea programului "nu este eficienta", spunand ca va cere in coalitie regandirea acestuia.
Vocea Valcii din 28.10.2010 informeaza ca senatorul de Valcea, Laurentiu Coca (foto), acuza guvernantii de distribuirea fondurilor pe criterii politice. ... Primarul localitatii din judetul Valcea a cerut finantare pentru modernizarea unui drum agricol extrem de important pentru zona respectiva.
In luna noiembrie 2011 comparativ cu luna noiembrie 2010, productia industriala obtinuta in Regiunea de Dezvoltare Sud-Vest Oltenia a inregistrat cresteri la nivelul judetelor Olt (+11,4%), Gorj (+4,3%) si scaderi in Dolj (-41,6%), Mehedinti (-28,8%) si Valcea (-20,1%), potrivit datelor Directiei Regionale de Statistica Dolj.
Grupul Carrefour deschide al doilea supermarket al sau din orasul Ramnicu Valcea si al 79-lea din tara, joi, 13 martie, ora 8:00: ... 127, Ramnicu Valcea, judetul Valcea 2.
Traficul rutier pe DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu se desfasoara, la aceasta ora, pe un sigur sens, alternativ, dupa ce o parte din sticlele cu bere transportate de un tir au cazut pe sosea, la fata locului deplasandu-se lucratorii Detasamentului de Interventie Rapida pentru a impiedica furtul marfii.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
google-analytics.com