Cautare

5173 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 tulcea" (3.99 secunde)
La randul ei, Sucursala Dobrogea, ce administreaza patrimoniul si activitatea de imbunatatiri funciare din judetele Constanta si Tulcea este organizata pe trei unitati denumite Tulcea, Constanta Nord si Constanta Sud.
Masurile deja adoptate de catre autoritatile romane pentru prevenirea gripei aviare au consecinte deosebit de grave asupra activitatii operatorilor din turismul judetului Tulcea si, in special, Delta Dunariia€œ, considera reprezentantii Asociatiei.
Operatorii din turism din judetul Tulcea au inceput demersurile pentru a contracara efectele pe termen lung ale crizei provocate de gripa aviara.
In alta ordine de idei, tot reprezentantii Inspectoratului Teritorial au precizat ca ajutoarele date de Guvern sinistratilor pentru reconstructia caselor afectate de inundatii l-au tentat si pe un primar din Tulcea, care si-a inscris casa pe lista locuintelor inundate, cu toate ca aceasta nu avea nimic.
In acest sens, acesta a declarat ca Administratia Fondului pentru Mediu are in subordine un numar de 6 judete - Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vrancea si Buzau, iar inspectorii Fondului de Mediu Constanta (impreuna cu cei de la "centru") au efectuat controale la 11 societati comerciale care colectau fierul vechi.
Din nefericire, apele Dunarii, care au atins cote deosebit de mari, au inundat o parte semnificativa a terenurilor ce trebuiau parcurse cu lucrari de regenerare in directiile silvice Giurgiu, Calarasi, Braila, Constanta si Tulcea.
Prima intilnire a avut loc la finele anului trecut, la Tulcea. ... Orice galatean stie ca pescarii din judetul nostru s-au intins pina la Tulcea.
Frauda de 34.000 de euro la Cabana "Chilia Veche" Cu toate acestea, procurorii DNA Constanta sustin ca nu au primit decat o singura sesizare privind fraudarea fondurilor europene, de la colegii lor din Tulcea.
Intre anii 1968 si 1972, in judetele Constanta si Tulcea s-a amenajat cel mai mare sistem de irigatii din tara, acoperind o suprafata de circa 220.000 hectare. ... Anul acesta se vor iriga doar 25.000 de hectare de culturi, 60% pe judetul Constanta, iar 40% in Tulcea.
In zilele de 20 si 21 iulie a.c., in localitatea constanteana Histria se va desfasura prima editie a Targului de Lactate Dobrogene pentru piata acestei regiuni romanesti, manifestare organizata din initiativa Patronatului Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta in colaborare cu Prefecturile judetelor Constanta si Tulcea.
Guvernul va plati despagubiri cuprinse intre 5.000 si 30.000 de lei pentru exproprierea terenurilor agricole din judetele Constanta, Ilfov si Tulcea, pe care vor fi infiintate perdele forestiere de protectie a culturilor.
Focarul de gripa aviara descoperit in localitatea Murighiol din judetul Tulcea va afecta producatorii de carne de pasare din Romania.
Republica Moldova a sistat importurile de animale si produse de origine animala din Romania, dupa aparitia focarului de gripa aviara din judetul Tulcea, a anuntat Ministerul Agriculturii de la Chisinau.
De mentionat ca Inspectoratul mai are in subordine, pe langa Constanta, inca doua judete, respectiv Tulcea si Braila. ... Astfel, pentru judetul Tulcea, in perioada 1-14 ianuarie Protectia Consumatorului a primit doar 4 reclamatii, in timp ce pentru judetul Braila s-au inregistrat doar 6 reclamatii.
Braila, Constanta si Tulcea. ... OJPC Constanta, lider la aplicarea amenzilor "Campion" la acest capitol a fost Oficiul pentru Protectia Consumatorilor (OJPC) Constanta, cu peste 280 de contraventii constatate, urmat apoi de institutia similara din Tulcea, cu 116 amenzi si OJPC Braila, cu 109 contraventii.
DeltaLact Tulcea, S.C. ... Daca firma castigatoare a oferit intr-un final 0,9864 lei/pachet (inclusiv TVA), DeltaLact Tulcea nu a fost dispusa sa ofere decat 1,0961 lei/pachet, cu TVA, in vreme ce Dorna a ramas foarte aproape de limita maxima impusa de guvern (1,17 lei).
Ferma din Sibioara care apartine societatii "Tabco Campofrio" Tulcea a fost, ieri dimineata, la un pas de dezastru, din cauza unui scurt circuit care a afectat hala nr.
Candidatul PSD la alegerile prezidentiale, Mircea Geoana, a declarat ca sambata merge la actiunile de campanie programate la Braila si Tulcea si a lansat invitatia ca o dezbatere intre candidati sa aiba loc, miercuri, la Academia de Studii Economice din Bucuresti.
Penultima pozitie este detinuta de Tulcea, unde s-au ridicat 361 de locuinte. ... La polul opus, judetele cu cel mai redus fond locativ sunt Covasna (87.492 locuinte), Tulcea (94.525), Salaj (99.582).
Recent, s-au inaugurat doua magazine PROFI la Targu Bujor si Vanju Mare, dupa ce in ultimele doua saptamani alte cinci au fost deschise la Timisoara, Barlad, Tulcea, Sebis si Nasaud.
google-analytics.com