Cautare

5173 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 tulcea" (4.62 secunde)
*Tulcea - sediul OJPC Tulcea - tel : ... Din aceasta locatie va fi supravegheata zona continentala si partial din Delta (Tulcea, Mila 35, Somova, Jurilovca, Gura Portitei, Colina);
Cel mai mare salariu mediu net in agricultura, de 1.105 lei, a fost consemnat, potrivit datelor din luna mai, in judetul Harghita - clasat pe ultimul loc la salariul net general, iar cel mai mic in Tulcea - doar 665 de lei.
In emisiune au fost prezenti cativa reprezentanti ai competitorilor electorali si s-au facut cateva referiri la presedintele Consiliului Judetean Tulcea, candidat la alegerile locale din 10 iunie, au aratat membrii CNA. ... s-au facut o serie de acuzatii la adresa Consiliului Judetean Tulcea si implicit la adresa presedintelui acestuia.
In primul rand, in cadrul reportajului mai sus-mentionat se sustine ca la momentul semnarii procesului verbal de receptie finala a imobilului, respectiv data de 30 noiembrie 2005, aveam functia de Presedintele al Consiliului Judetean Tulcea:
Artistul plastic Elena Orbocea din Tulcea este unul dintre cei mai creativi si mai sensibili artizani din Romania, dar si din afara granitelor care pot crea, din polimer sau papier mache papusi remarcabile.
Astfel, la sfarsitul saptamanii trecute, Consiliul Judetean Tulcea si Comisia Balcanica si a Marii Negre a Conferintei Regiunilor Periferice Maritime din Europa (CRPM) au organizat, la Tulcea, o conferinta menita sa deschida cadrul colaborarii la nivel interregional, promovand ideea crearii unei retele de cooperare transnationala, ca modalitate de intarire a competitivitatii regiunilor europene, in contextul unei dezvoltari durabile si echilibrate in plan european.
595/2000 privind stabilirea serviciului public pentru transportul pasagerilor si al marfurilor de stricta necesitate intre localitatile din Delta Dunarii si municipiul Tulcea. ... relatia Tulcea - Sulina si retur (142 km) 41 curse x 17.221,00 lei/cursa (tur-retur) = 706.061 lei;
Alina Ciobanu) La 50 de km de Tulcea se afla Gura Portitei, un sat pescaresc transformat in statiune, dedicat celor care vor sa cunoasca o zona virgina de coasta a tarii.
Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta (ISU) Delta al judetului Tulcea a fost solicitat sa intervina, in noaptea de vineri spre sambata, in zona localitatii Mila 23, pentru cautarea unui barbat in varsta de 25 de ani, care a cazut dintr-o barca in Dunare, potrivit unui comunicat al ISU Tulcea, scrie News.ro.
Raluca Bereza de la Deltaica - Traditii Sanatoase din Tulcea participa cu un stand cu produse de calitate la Targul de Turism organizat la Romexpo in acest week-end. ... magazin de prezentare si desfacere Miadmar HDP Tulcea, Piata Sfantu Gheorrghe (Piata Noua) Distributie:
Un pusti de 17 ani, baut, fiul unui consilier PDL din Tulcea, a facut prapad pe Calea Victoriei la volanul unei masini de lux Un adolescent de 17 ani, baut, la volanul masinii de lux a celui mai bun prieten a facut prapad, marti noapte, pe Calea Victoriei unde a fost la un pas sa omoare oameni nevinovati lovind trei masini parcate in fata unui hotel.
Traian Basescu a participat, la Sulina, judetul Tulcea, la lansarea Programului "ARC - 2009" - program de tabere destinat copiilor si tinerilor etnici romani de pretutindeni.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
are minimum 15% participare la capitalul social (procentajul va scadea la 10% incepand cu 1 ianuarie 2009) pentru o perioada neintrerupta de minimum doi ani;
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
google-analytics.com