Cautare

5173 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 tulcea" (2.82 secunde)
• 3 iun 2009 - Traian Basescu declara, la TVR1, ca opozitia din R.
Orasul Tulcea se afla situat in judetul Tulcea, fiind resedinta de judet a acestui judet, devenind la data de 14 noiembrie 1878, capitala judetului cu acelasi nume, fiind cel mai important oras al Dobrogei.
Potrivit medicilor de la Spitalul Judetean Tulcea, unde au fost transportate noua persoane ranite, in urma accidentului si-au pierdut viata sapte persoane, dintre care sase au fost gasite moarte la locul accidentului, iar a saptea a murit la spital, avand hemoragie interna, cu ruptura de rinichi si ficat si murind in timpul interventiei chirurgicale.
Miile de profesori si studenti galateni care se inscriu la examenul de titularizare au de trecut prin furcile caudine ale obtinerii avizului psihiatric.
Ziarele romanesti au inceput anul 2010 cu cifre de vanzari mai mici decat in aceeasi perioada a lui 2009, singurele publicatii care au afisat cresteri in primul trimestru fiind ziarul reference Adevarul, tabloidul Click!
Un autobuz cu pasageri s-a rasturnat de pe un dig din Tulcea. ... Un autobuz care transporta muncitorii de la fabrica de confectii Gelco a alunecat pe un dig din Tulcea. Potrivit reprezentantului ISU Tulcea, Florin Bascau, digul nu este acoperit cu asfalt di este destul de ingust.
TUDOSE) S-a intrat in linie dreapta cu mega-proiectul de infrastructura POD SUSPENDAT PESTE FLUVIUL DUNAREA BRAILA - TULCEA: ... ieri, la sediul Ministerului Transporturilor, s-a semnat contractul pentru Podul suspendat peste Dunare, Braila - Tulcea.
Povestea Vaduvei negre din Tulcea. ... Mara Raducanu) Doua dintre cele mai terifiante crime petrecute vreodata la Tulcea au fost solutionate, in luna noiembrie 1995 de anchetatorii tulceni, dupa mai bine de 13 ani de cercetari minutioase.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Comisarul sef Dorin Colidiuc, adjunct al sefului Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta si comisarul sef Traian Manzala (foto), fostul sef al DGA Constanta, sunt de cateva luni avocati cu acte in regula ai Baroului Tulcea.
Directorul Finantelor nu stie sau nu vrea sa spuna cum au fost repartizate masinile tocmai in Tulcea si Mehedinti. ... Masini si barci donate prin tara In interval de un an, DGFP Dolj a donat o masina primariei din comuna Valea Teilor, judetul Tulcea.
Banca Romana de Dezvoltare apartinand Grupului Societe Generale si-a extins in ultimii patru ani reteaua nationala de sucursale si agentii de la 200 de unitati la 800, cate functioneaza in prezent pe intregul teritoriu al Romaniei, a aratat ieri Bogdan Niculescu, directorul executiv delegat al Grupului BRD Constanta si Tulcea.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
Tinand soseaua principala, ce duce catre Tulcea, intram in cel mai vechi areal viticol cunoscut pe pamantul Dobrogei - Podgoria Sarica Niculitel. Macin, Niculitel si Tulcea sunt centrele viticole care formeaza aceasta podgorie, fiecare cu specificul lui, ceea ce ofera vinurilor trasaturi distincte.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
As dori sa subliniez inca de la inceput ca Judecatoria in cauza deserveste aproximativ 65.282 de persoane, reprezentand 39,9% din populatia judetului Tulcea, exclusiv populatia din municipiul Tulcea. ... Bratianu, Jijila, Grindu, Vacareni si Luncavita cu satele componente, pot ajunge in orasul Babadag trecand prin municipiul Tulcea.
google-analytics.com