Cautare

5761 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (2.76 secunde)
Formatia CSS Targu Jiu si-a reconfirmat valoarea castigand, din nou, titlul national, chiar pe teren propriu. ... In afara medaliilor de campioni, alti jucatori de la CSS Targu Jiu au mai primit premii individuale.
Procesul a avut ca obiect o afacere derulata intre o firma la care erau administratori brasovenii si o societate din Tirgu Jiu de la care a fost aprovizionata marfa, folosindu-se file cec fara acoperire.
Parcul Industrial Bumbesti Jiu nu este, deocamdata, afectat de criza economica. ... Marius Vlaicu, directorul Parcului Industrial Bumbesti Jiu, care se afla in subordinea Consiliului Judetean Gorj, a precizat ca nici o societate nu si-a redus activitatea:
ale fostei Directii de Servicii Comunale din Targu Jiu, actuala SC Edilitara Public SA, criza nu s-a resimtit mai deloc. ... Firma a fost infiintata de Consiliul Local Targu Jiu, pentru a prelua personalul defunctei DSC, desfiintata in urma restructurarilor din vara.
330/2009 pentru functia publica in care a fost numit, pana la incetarea suspendarii raporturilor de serviciu.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Antrenorul Ladislau Boloni va fi candidatul Partidului Civic Maghiar pentru Primaria Targu Mures. ... Daca noi nu reutim sa ne intelegem cu UDMR, atunci nu are rost ca pe marele Boloni sa il propunem la Primaria Targu Muret', a subliniat liderul PCM.
Laszlo Borbely, ministrul Dezvoltarii si-a lansat candidatura la functia de primar pentru Targu Mures. Ministrul si-a lansat campania sub sloganul "Inimile noastre bat la Targu Mures", spunand ca inima lui si inimile locuitorilor din Targu Mures trebuie sa bata impreuna pentru oras.
Handbalistele craiovene au invins ieri, la o diferenta de 12 goluri, formatia de Divizia A Muresul Targu Mures, in prima partida din cadrul turneului de baraj de la Buzau Echipa feminina de handbal SCM Craiova a obtinut o victorie facila ieri in meciul de debut din cadrul turneului de baraj pentru Liga Nationala, gazduit de orasul Buzau.
De 15 ani, Martin Szalai din Targu-Mures, este psiholog scolar. ... Ii consiliez pe tinerii unui liceu din Targu-Mures, unde ii ajut sa depaseasca problemele emotionale, consumul de droguri, violenta, dar si probleme legate de sexualitatea lor.
Saptamana Mobilitatii Europene a debutat in Targu Jiu cu un mars al biciclistilor, ce s-a desfasurat pe traseul SC Rostramo - bulevardul Ecaterina Teodoroiu - strada Vulcan - Parcul Debarcader - strada Vasile Alecsandri - b-dul Constantin Brancusi - Piata Prefecturii si la care s-au inscris aproximativ 50 de participanti, elevi si angajati ai institutiilor publice.
Dumitru Leustean a fost inlocuit din functia de director al Sectiei Drumuri Nationale Targu Jiu. ... In ciuda catalogarii de care se bucura, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu soseaua nu seamana nici macar cu un drum satesc.
Prefectul de Gorj, Vasile Liviu Andrei, are programata astazi o intalnire cu reprezentantii Sectiei Targu Jiu a Drumurilor Nationale, pentru a discuta conditiile si graficul reluarii lucrarilor de modernizare a Drumului National 66, pe tronsonul Rovinari - Bumbesti Jiu.
Intreaga arhiva fusese mutata la Targu Jiu in urma cu ceva timp, iar acum s-a luat decizia ca punctul de lucru care functiona in cel de-al doilea municipiu al judetului Gorj sa isi inceteze definitiv activitatea, incepand cu data de 2 iulie.
Acesta era acuzat ca ar fi dispus in anul 1991 continuarea urmaririi medicului Dumitru Lita din Targu Jiu, suspectat de tradare nationala.
Pensionarii gorjeni vor iesi in strada de Ziua Muncii, pentru a participa la un miting de protest care va avea loc in Piata Prefecturii din centrul municipiului Targu Jiu, intre orele 10.00-12.00.
Morega ameninta ca ii schimba pe pedisti Nemultumit ca i-au fost schimbati oamenii, presedintele PNL Gorj sustine ca va dispune controale la Spitalul Judetean din Targu Jiu, pentru a-i inlocui din functii pe reprezentantii PD.
La nivelul Primariei Targu Jiu, numai cinci consilieri locali ai PSD si trei ai PRM si-au depus declaratiile de apartenenta politica.
google-analytics.com