Cautare

5761 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (4.74 secunde)
Cu o medie de 1,45 puncte pe meci, Petre Grigoras este cel mai bun antrenor al echipei Pandurii Targu Jiu in Liga 1 In 2011, tehnicianul Petre Grigoras a realizat 49 de puncte cu Pandurii Targu Jiu, 19 in returul sezonului 2010-2011 si 30 in primele 18 etape ale sezonului in curs, cifra neatinsa vreodata de gruparea gorjeana pe parcursul unui intreg campionat de la promovarea in prima liga.
- Spuneati, recent, ca Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Targu Mures este aproape de a indeplini criteriile pentru a fi numit spital regional.
Cei doi, in calitate de patroni ai firmei ALEXANDER CO, au emis file cec fara acoperire unei societati din Tirgu Jiu de la care s-au aprovizionat cu materiale, in valoare de sase miliarde de lei.
Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
Investitiile pentru barajul pe Jiu de la Isalnita se ridica la peste 31 de milioane de euro.
din Targu Jiu, unde au sustinut un meci demonstrativ cu o echipa de copii Petre Grigoras a fost solicitat, mai intai, sa inaugureze Sala de Sport a Colegiului "Henri Coanda", care a fost complet renovata si utilata.
Pandurii Targu Jiu a pus accent pe pregatirea fizica in primele zile ale stagiului din Antalya. ... Pandurii Targu Jiu incepe astazi seria jocurilor amicale, intalnind, de la ora 16.00, ultima clasata din 2.
DN 66 Rovinari - Targu Jiu a intrat, in sfarsit, in atentia Ministerului Transporturilor si Infrastructurii, dupa ce in 21 de luni scurse de la emiterea ordinului de incepere a lucrarilor, constructorul, o firma din Ungaria, nu a rea-lizat decat 3,51% din acestea.
Senatoarea PSD Doina Federovici a declarat, luni, ca parlamentarii botosaneni de la PDL-PNL si-au batut joc de proiectul de reabilitare a drumului national 28 B Botosani -Targu Frumos.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Potrivit conducerii SNLO, prin actul amintit, societatea bucuresteana, mutata recent în Alexandria, se obliga sa vireze în contul producatorului de lignit cu sediul la Târgu Jiu creantele respective, onorariul urmând sa fie platit de catre datornic.
Consilierii locali ai municipiului Targu Jiu au aprobat un proiect de hotarare prin care va fi alocata suma de peste 2,3 miliarde de lei vechi pentru amenajarea unei parcari la Spitalul Judetean Targu Jiu.
Intr-o astfel de situatie se afla si doi deputati gorjeni, care nu au renuntat la functiile de baza pe care le exercita la Universitatea "Constantin Brancusi" din Targu Jiu.
Primaria Targu Jiu a gasit o solutie pentru a depasi criza financiara.
a fost lansata, ieri, la Clubul Cairo din Targu Jiu, unde au fost prezenti peste 60 de tinerii din TSD, precum si din cadrul organizatiilor de tineret ale PNL si PC Gorj. ... Din partea Organizatiei Centrale a TSD au fost prezenti la Targu Jiu:
Liderul PSD Gorj, Florin Carciumaru, a obtinut al patrulea mandat de primar de Targu Jiu, cu peste 70%, iar la Consiliul Local Targu Jiu USL a obtinut aproximativ 65% din voturi.
Presedintele Consiliului de Administratie al SC SUCCES NIC COM SRL din Targu Jiu, Nicolae Sarcina, s-a aratat interesat de achizitionarea autogarii din municipiu.
Terenul pe care se afla Palatul de Justitie din Targu Jiu, in care functioneaza Tribunalul Gorj si Judecatoria Targu Jiu, este revendicat de mostenitorii fostilor proprietari.
Directia Publice de Venituri din cadrul Primariei Târgu Jiu a pus sechestru pe doua case apartinând unor familii de etnie roma, care figurau cu datorii la plata impozitelor de locuinte în suma de 70, respectiv 75 de milioane de lei vechi.
Lichidatorul ROVIGO Bucuresti a evaluat pentru a scoate la vanzare sediul Societatii Comerciale pentru Închiderea si Conservarea Minelor (ICM) SA  Targu Jiu, aflat in aceeasi cladire cu SNLO.
google-analytics.com