Cautare

5761 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 targu jiu" (3.97 secunde)
Situata la o aruncatura de bat de Craiova, firma consilierului Ion Fortan functioneaza fara autorizatie de mediu, fapt pentru care a fost amendata deja de Directia Apelor Jiu cu 750 de milioane de lei.
DD, numai 12% Dan Diaconescu nu are sorti de izbanda in confruntarea electorala cu Victor Ponta in colegiul Targu Jiu.
Nici un investitor nu s-a inscris la licitatia pentru achizitionarea insulitei de pe Jiu situata langa Parcul Central din Targu Jiu, unde se afla Poarta Sarutului si Masa Tacerii, operele lui Brancusi.
Municipiul Targu Jiu va beneficia de una dintre cele mai moderne statii de epurare a apelor menajere din Romania. ... Ape mai curate, deversate in Jiu Investitia la noua statie de epurare va fi gata in luna mai a anului viitor.
Premierul Victor Ponta a declarat la Targu Jiu ca sustine infiintarea Companiei Energetice Oltenia(CEO) pe formula discutata pana in prezent.
Licitatia pentru vanzarea CET Targu Jiu a fost amanata de trei ori, intrucat nici o societate nu s-a aratat interesata sa achizitioneze unitatea care nu a functionat niciodata. Primaria si Consiliul Local Targu Jiu nu reusesc sa gaseasca un cumparator pentru CET-ul situat in cartierul Romanesti.
Fostii salariati de la SC Grimex SA Targu Jiu isi vor primi, dupa 5 martie, salariile compensatorii, in urma unei hotarari a instantei de judecata.
Statiunea Pomicola din Targu Jiu a fost preluata, prin lege, de Universitatea "Constantin Brancusi" (UCB). Statiunea Pomicola Targu Jiu a intrat in patrimoniul UCB, printr-o lege aparuta in urma cu cateva zile.
In ceea ce il priveste pe directorul general Gheorghe Lesu Davitoiu, averea acestuia cuprinde doua terenuri mostenite in 2008 la Targu Jiu si Arcani. De asemenea, directorul mai detine la Targu Jiu doua apartamente si este proprietarul unui autoturism WV Passat, achizitionat in 2001.
Consiliul Local Targu Jiu detine in proprietate o suprafata de 483,90 hectare de pasune, suprafata pusa la dispozitia crescatorilor de animale de pe raza orasului pentru pasunat.
Pandurii Targu Jiu se reuneste pe 11 ianuarie si va pregati returul campionatului in Antalya, unde va sustine doua stagii Petre Grigoras suna adunarea saptamana viitoare, oferindu-le elevilor sai o vacanta generoasa dupa prestatia excelenta din prima parte a sezonului.
Dupa un an 2011 formidabil, cel mai bun din istoria pandurilor, cotatiile jucatorilor gorjeni au explodat, patru dintre elevii lui Petre Grigoras atingand cota de 1.000.000 de euro Fotbalul bun practicat de Pandurii Targu Jiu se reflecta direct si in valoarea de piata a jucatorilor gorjeni, evaluati de site-ul transfermarkt.de.
Tataru si-a revenit Fundasul pandurilor, Ionut Tataru, si-a reluat antrenamentele la Targu Jiu dupa ce s-a tratat de "varsat de vant". ... Tot la Targu Jiu se recupereaza si Adi Rusu, insa situatia sa este dificila.
Pandurii Targu Jiu are un singur jucator in primul "unsprezece" ... Dinamo Bucuresti a strans cele mai multe puncte in 19 etape (43) si vine sambata, la Targu Jiu, din postura de lider al Ligii 1.
Handbalistii de la Energia Targu Jiu sunt mai putini la antrenamente, deoarece unii dintre ei au fost convocati la loturile nationale Energia Pandurii Targu Jiu se pregateste in efectiv redus in aceasta saptamana, patru dintre componentii echipei de handbal fiind convocati la loturile nationale, Mihai Paius la lotul "A", Darius Apolzan si Alexandru Asoltanei la lotul "B", iar Razvan Mledenciu la nationala de tineret.
Liderul mondial la tenis, sarbul Novak Djokovic, si fostul star din NBA, Vlade Divac, sunt asteptati la inceputul acestei toamne la Targu Jiu. ... Baschetbalistul Vlade Divac a mai participat anul trecut, la Targu Jiu, la un Camp de baschet.
Reabilitarea digului de aparare de pe Jiu de la Cotofenii din Dos a fost estimata la 25 de miliarde de lei vechi.
Apele de suprafata si cele din subteran nu mai pot fi folosite de agentii economici daca acestia nu-si instaleaza aparate de masura, din pricina ca Directia Apelor Jiu nu mai emite autorizatie in cazul in care solicitantul nu-si masoara consumul.
Erau comentarii pe un site, starnite de un articol in care profesorilor care au sustinut anul acesta examen de titularizare li se atragea atentia ca au luat note mici. ... Insa, meritele acestea sunt din ce in ce mai diluate de notele proaste de la titularizare.
Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj nu a trimis inca anchetatorilor notele de control rezultate in urma verificarilor la firmele afaceristilor romi Barcina si Potarca.
google-analytics.com