Cautare

5469 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 ramnicu valcea" (3.58 secunde)
In sedinta ordinara de consiliu local de ieri, la punctul 21 de pe ordinea de zi s-a discutat schimbarea lui Nicolae Dicu din functia de viceprimar al municipiului Ramnicu Valcea.
de la primaria Ramnicu-Valcea si din colegiul 19, Bucuresti, ultima chiar pe terenul adversarului, adica la Popescu-Piedone in sector. ... Opozitia a pierdut si primaria Ramnicu Valcea, in favoarea aceluiasi PD-L.
Tot in cadrul conferintei de presa, parlamentarul valcean i-a luat apararea primarului PDL al municipiului Ramnicu Valcea, Romeo Radulescu. "Toata lumea am vazut ca il critica pentru santierele incepute de acesta.
Compania rusa TISE, interesata de preluarea Oltchim Ministrul Economiei Economiei, Daniel Chitoiu, a declarat la Slatina, ca firma TISE, din Rusia, s-a aratat intersata de preluarea actiunilor de la combinatul Oltchim Ramnicu Valcea si ca in primavara acestui an ar fi trimis o scrisoare de intentie in acest sens.
Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) a hotarat sa desfiinteze, pe cale judiciara, contractul de privatizare prin care Bega Com Timisoara a preluat societatea Uzinele Sodice Govora (USG) Ramnicu Valcea, dupa ce reprezentantii institutiei au constatat ca nu au fost respectate o serie de obligatii asumate de catre cumparator.
Tensiunile din triunghiul Primaria Ramnicu Valcea, Urban SA si Rosal Grup iau amploare. ... Daca legalitatea Ordinului prin care ANRSC emitea autorizatia provizorie a Urbanului nu putea fi verificata de comisia din Ramnicu Valcea nu se poate spune acelasi lucru despre certificatul fiscal vechi adus de Rosal.
  Spaga pentru licitatii Anchetatorii au constatat ca pe 13 septembrie 2007 si pe 23 septembrie 2007, Remes, în calitate de ministru al agriculturii si dezvoltarii rurale, a acceptat si primit produse alimentare (palinca si caltabosi) în valoare de 1.500 de lei si suma de 15.000 de euro de la Gheorghe Ciorba, prin intermediul lui Ioan Muresan.Banii si produsele alimentare ar fi fost primite în scopul favorizarii firmei SC Construct Europromt SRL Certeze (apartinând fiului omului de afaceri Gheorghe Ciorba) la câstigarea a doua licitatii publice de atribuire de lucrari de amenajari funciare, prin exercitarea influentei pe care ministrul o avea asupra functionarilor însarcinati cu derularea procedurilor de achizitie publica, din cadrul Inspectoratului Teritorial de Regim Silvic si Vânatoare (ITRSV) Râmnicu Vâlcea, structura aflata în subordinea Ministerului Agriculturii si Dezvoltarii Rurale.  Audi Q7 cadou Omul de afaceri Gheorghe Ciorba i-a mai oferit ministrului Remes, prin intermediul fostului ministru Muresan, si un autoturism de lux Audi Q7, în valoare de 65.000 de euro, fiind extrem de interesat de câstigarea licitatiei de la ITRSV Râmnicu Vâlcea.Procurorii spun ca Muresan a jucat rolul de intermediar, având la baza relatia de prietenie cu Decebal Traian Remes, în conditiile în care cei doi au fost si colegi în Guvernul României, în perioada 1997-2000.Începerea urmaririi penale fata de ministrul Decebal Traian Remes pentru savârsirea infractiunii de trafic de influenta s-a dispus pe 28 ianuarie 2008, în urma avizului emis de presedintele României, Traian Basescu, si înaintat ministrului interimar al justitiei, Teodor Melescanu.
Alte magazine Lidl apar la Slatina, Ramnicu Valcea si Targu Jiu. ... Tot in Oltenia, grupul a anuntat deschiderea unor magazine la Ramnicu Valcea, Slatina si Targu Jiu.
"Aceasta numire face parte din procesul de infiintare a companiei de stat Electra SA, care va ingloba complexurile energetice de la Turceni, Rovinari si Craiova, precum si Nuclearelectrica, SH Ramnicu Valcea, SH Sibiu, SH Targu JIu, sucursale (fara personalitate juridica) din structura Hidroelectrica, filiala Hidroserv Ramnicu Valcea, si Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO).
Primaria din Ramnicu Valcea a anuntat ca, la sfarsitul saptamanii vitoare, pe strada Buda se va asfalta si ultima portiune ramasa neamenajata din aceasta artera de circulatie.
Antrenorul campioanei Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea, Radu Voina, a declarat dupa remiza cu Metz din Liga Campionilor (26-26) ca nu l-a multumit nici o jucatoare si ca nu se poate castiga un meci cand se fac atat de multe greseli.
Antrenorul Oltchimului spune ca fata de inceputul sezonului, cand s-a fixat obiectivul, echipa pe care o pregateste a pierdut jucatoare importante si nu ii va fi deloc usor sa ajunga in finala Ligii Campionilor Dupa ce Oltchim Ramnicu Valcea a obtinut calificarea in semifinalele Ligii Campionilor, antrenorul Radu Voina a tinut sa puncteze ca obiectivul fixat de conducatorii clubului, disputarea finalei, nu este realist.
Campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, continua campania de intarire a lotului in vederea sezonului viitor prin transferul portarului iberic Silvia Navarro (foto). ... Jucatoarele tricolore au efectuat vizita medicala, apoi au plecat la Ramnicu Valcea, unde echipa va fi cantonata, impreuna cu nationala Coreei de Sud.
Din lotul de 21 convocat pentru turneul de la Lyon, la Ramnicu Valcea, antrenorii Radu Voina si Ion Craciun au renuntat la trei jucatoare:
Oltchim rateaza dramatic calificarea in finala Ligii Campionilor Oltchim Ramnicu Valcea a ratat calificarea in finala Ligii Campionilor la handbal feminin desi a castigat mansa retur cu Gyor, scor 25-24.
Circa 50 de autocare care circula in prezent pe traseele Bucuresti - Constanta - Mangalia si Bucuresti - Ramnicu Valcea ofera in pretul biletului si internet gratuit WiFi, a declarat pentru HotNews.ro Paul Cranja, directorul firmei Bileteria, care gestioneaza sistemul Autogari.ro.
- Ania Perta, clasa a III-a D - Scoala cu clasele I-VIII nr 4, Ramnicu Valcea;
CEDO a decis ca Mircia Gutau, fostul si actualul primar din Ramnicu Valcea, a fost condamnat pe nedrept la 3 ani si 6 luni de inchisoare. ... Ispasindu-si pedeapsa, Mircia Gutau este acum primarul reales al orasului Ramnicu Valcea din partea Partidului Ecologist.
Interventie de urgenta, noaptea trecuta, la un hotel din Ramnicu Valcea, dupa ce un apel la 112 anunta ca in interiorul unitatii de cazare se simte un miros intepator, iar mai multe persoane aveau simptome grave.
Doua tiruri s-au ciocnit frontal pe drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea. ... Un tir romanesc si unul polonez s-au ciocnit violent pe DN7, drumul dintre Pitesti si Ramnicu Valcea.
google-analytics.com