Cautare

5469 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 ramnicu valcea" (4.07 secunde)
din Ramnicu Valcea Sala Sporturilor "Traian" din Ramnicu Valcea, acolo unde isi disputa meciurile campioana Romaniei la handbal feminin, Oltchim, a gazduit weekend-ul trecut editia a 13-a a competitiei de karate Cupa Saishin.
Formatia Prometeu Craiova va disputa astazi, de la ora 18.00, in deplasare, un joc foarte important, adversara fiindu-i FC Oltchim Ramnicu Valcea, partida contand pentru etapa a 28-a din Liga a III-a, seria 4.
Nici unul dintre cei 15 parlamentari nu s-a dedulcit din 2009 pana in prezent la banii proveniti din contracte semnate cu statul sau cu societati comerciale detinute de stat.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Închiderea rafinariei Arpechim a influentat negativ cotatiile Oltchim Râmnicu Vâlcea si Petrom la BVB.
Închiderea rafinariei Arpechim a influentat negativ cotatiile Oltchim Râmnicu Vâlcea si Petrom la BVB.
Presedintele PSD, Mircea Geoana a declarat, joi, la Ramnicu Valcea, ca intentiile celor care au conceput "Prima Casa" au fost de buna-credinta, dar ca, din pacate, aplicabilitatea programului "nu este eficienta", spunand ca va cere in coalitie regandirea acestuia.
Prognozele publicate zilele trecute de Comisia Nationala de Prognoza arata ca, in 2009, PIB-ul din regiunea Sud-Vest va scadea cu 4,1% fata de anul precedent, iar in 2010 se va comprima cu 0,1% fata de anul acesta.
Emil Boc a fost prezent la sfarsitul saptamanii trecute in Ramnicu Valcea, Arad si Cluj-Napoca, unde a explicat principiile motiunii in fata delegatilor mai multor filiale din tara. ... “La alegerile prezidentiale din 2009, Partidul Democrat va sustine candidatura domnului Traian Basescu la functia de Presedinte al Romaniei“.
Aproximativ 1.500 de tineri din Ramnicu Valcea si-au depus dosarele pentru a obtine un apartament ANL din cele 108 care vor fi gata in aceasta vara in cartierul Ostroveni, pe faleza raului Olt.
Campioana Romaniei la handbal feminin Oltchim Ramnicu Valcea a fost invinsa, miercuri, in deplasare, de vicecampioana "U" ... Oltchim a pierdut ultimul meci in campionatul intern la 11 februarie 2009, tot in deplasare, cu Rulmentul Brasov (scor 41-36), iar in 11 martie 2011, "U"
Potrivit politistilor de la Investigarea Fraudelor, in urma cercetarilor s-a stabilit ca Liviu Laculeanu, de 42 de ani, Cristi Gae, de 44 de ani, ambii din Craiova, si Alexandru Soarece, de 23 de ani, din Ramnicu Valcea, in calitate de administratori a trei societati comerciale, impreuna cu Liviu Neacsu, de 41 de ani, din Craiova, administrator al altei societati comerciale, intre 2008 si 2009, au comercializat cereale introducand in circuitul comercial facturi fiscale fictive.
Craiova, care a castigat faza zonala a Cupei Hagi Danone, competitie desfasurata la Ramnicu Valcea, la sfarsitul saptamanii recent incheiate.
Cel mai mare punctaj l-a obtinut la evaluare, pentru functia de director coordonator al DGFP Valcea, Gheorghe Gogirnoiu, fost director executiv al institutiei.
Competitia, care a debutat ieri-seara si se va sfarsi vineri, va opune reprezentantele judetelor Dolj, Mehedinti, Valcea si Gorj, fiind vorba despre "GP" Craiova, Sport Kids Severin, CSM Valcea si Pandurii Targu Jiu. ... CSM Valcea - "GP"
Valcea: ... Organizatia PSD Galati a trimis la Valcea pentru oamenii afectati de inundatii 45 de tone de grau, a declarat, pentru AGERPRES, senatorul valcean social-democrat Laurentiu Coca.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
Conducerea PD a hotarat ieri sa-l excluda din partid pe primarul orasului Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, care a fost arestat pentru luare de mita.
Ea a luat prin surprindere auditoriul luni seara, la Ramnicu Valcea, cand a declarat ca sustine colaborarea dintre Serviciile secrete si elevi, transmite NewsIn.
google-analytics.com