Cautare

5469 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 ramnicu valcea" (3.90 secunde)
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Valcea unde gazdele au dat cu piciorul la tot ceea ce au facut in urma cu o etapa, la Oradea.
Fostul portar al divizionarei secunde CSM Valcea este fericit in Italia si se considera foarte norocos ca imbraca tricoul unei echipe foarte mari, cum este Juventus Torino Fotbalul romanesc produce talente pe "banda rulanta", insa nu toti cei cu har ajung sa joace in fotbalul mare, din diverse motive.
Ieri a fost emis un mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele lui Mircia Gutau, primarul din Ramnicu Valcea.
Primarul Antonie Solomon a declarat ieri ca SC ARHITECT RAMNICU VALCEA refuza sa inainteze catre Compania Nationala de Investitii (CNI) graficul pentru desfasurarea lucrarilor, deoarece nu a primit banii de la CNI, pentru expertizele intocmite la Sala Polivalenta.
In Ramnicu Valcea si Craiova vor fi constituite doua centre de suport pentru mestesugari. ... "Am colaborat cu WV pentru formarea profesionala a unor beneficiari din Argetoaia, Predesti, Craiova si Ramnicu Valcea.
Roxana, care are 32 de ani, este in culmea fericirii ca va deveni mama, dar in echipa pregatita de Bogdan Burcea si Grigore Albici se va resimti absenta jucatoarei venite in iarna de la campioana Oltchim Ramnicu Valcea.
Tehnicienii campioanei Romaniei la handbal feminin, Oltchim Ramnicu Valcea, Jakob Vestergaard, Mette Klit si Steluta Luca au condus, luni, primul antrenament dupa pauza competitionala, la reunirea echipei fiind prezente 13 handbaliste, informeaza Mediafax. ... Toate se vor prezenta la Ramnicu Valcea la jumatatea lunii august.
De abia astept sa ma intalnesc cu publicul meu de la Ramnicu Valcea, Timisoara, Resita, Craiova, Constanta, Galati, Bacau, Brasov!
SC Vel Pitar SA din Ramnicu Valcea, SC Boromir IND SRL din Ramnicu Valcea, Auchan, Cora, Carrefour, Tedesco SRL din Italia, SC Grewe SRL din Vestem-Sibiu, SC SAL-PAN din Salonta-Bihor, SC Lucipol Impex SRL din Ramnicu Valcea, SC As Pan SRL din Popesti Leordeni-Ilfov, SC Cristian Impex SRL din Tulcea, SC Aida Prod Com SRL din comuna Cernica-Ilfov si SC Teoden SRL din Bailesti-Dolj.
Era vorba de primarul din Ramnicu Valcea, Mircia Gutau.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Si judetul Valcea va beneficia de o parte din masiva finantare europeana, specialistii din cadrul Agentiei pentru Plati si Interventii in Agricultura (APIA) Valcea afirmand ca 5,5 milioane de euro vor intra in conturile fermierilor din judet.
Scaderea vanzarilor de masini noi in Oltenia s-a resimtit inca din anul 2009.
Fostul subprefect PSD Viorel Popescu, care detinea functia de vicepresedinte al organizatiei municipale a PSD Ramnicu Valcea, a demisionat din partid.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
Senatorul social-democrat Laurentiu Coca sustine ca un simplu calcul al rezultatelor inregistrate la alegerile europarlamentare demonstreaza ca PSD Valcea isi mentine suprematia in mediul rural si a castigat pentru prima oara in istoria post-decembrista increderea cetatenilor din municipii si orase. ... Fara ei, aceste rezultate nu ar fi fost posibile.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Prefectul judetului Valcea, Mircea Nadolu, a declarat ca, potrivit legii, social-democratii nu mai au dreptul sa-si desemneze un alt candidat si ca numele candidatului PSD nu va mai fi trecut in buletinele de vot - formularele nefiind inca tiparite.
google-analytics.com