Cautare

5214 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 prahova" (3.52 secunde)
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
Este vorba despre dosarul demarat in urma denuntului lui Octavian Ionescu, reprezentant al unor investitori care voiau sa bage bani intr-un proiect de turism pe Valea Cerbului (Prahova).
Mai exact, cum omul de afaceri liberal nu detine vreo functie in conducerea PNL Prahova (unde este membru) si nici in administratia publica locala, propunerea de excludere ar trebui sa fie formulata de colegii din filiala.
Indiferent cât de mult s-ar adânci criza la noi, românul nu renunta la mâncare, la medicamente si la diverse servicii. Analistii estimeaza ca România se va afla în plina criza economica abia în 2009.
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea Bursei de Valori in continuare, dupa un parcurs bun in 2009. ... Posibila reluare a creditarii, care a inghetat in 2009. ... Mentinerea investitiilor straine macar la acelasi nivel ca in 2009, ceea ce va crea locuri de munca si va aduce bani in economie.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Florin Anghel, presedintele Consiliului Judetean Prahova, a declarat ca PUR doreste sa obtina Prefectura acestui judet. Pentru functia de prefect al Prahova a fost nominalizat presedintele PD Prahova, Corneliu Popescu, iar pentru cea de subprefect secretarul coordonator al PNL, Nicolae Alexandri.
Presedintele liberal al Consiliului Judetean Prahova Florin Anghel, vicepresedintele CJ Radu Ionescu si inca opt consilieri judeteni au demisionat ieri din PNL pe motiv ca sunt nemultumiti de relatia cu conducerea organizatiei judetene a formatiunii liberale.
Presedintele Consiliului Judetean Prahova, Florin Anghel, alti 14 primari si opt consilieri judeteni prahoveni, fosti membri PNL, vor trece la Partidul Democrat.
Presedintele organizatiei PSD Prahova, Marian Saniuta, a anuntat ieri ca Biroul politic al acestei filiale va discuta in prima sedinta despre declaratiile facute de senatorul Antonie Iorgovan, o decizie in privinta acestuia urmand sa fie luata prin vot.
Sedinta PSD Campina a fost organizata dupa ce sambata Biroul Permanent Judetean al PSD Prahova a hotarat sa recomande organizatiei teri-toriale PSD Campina sa ia in discutie afirmatiile publice ale senatorului la adresa conducerii partidului.
Conducerea PNL Prahova l-a desemnat presedinte interimar al organizatiei, in sedinta extraordinara de ieri a Biroului Permanent Teritorial, pe deputatul Adrian Semcu, dupa ce fostul presedinte, omul de afaceri Dinu Patriciu, a demisionat vineri din aceasta functie.
Daniela Popa a castigat sefia PC cu doar 13 voturi in fata contracandidatlui Florin Anghel, presedintele filialei PC Prahova.
Prezent, sambata, la Liga Alesilor Locali ai PSD Prahova, Victor Ponta a afirmat, luand cuvantul dupa primarul orasului Mizil, situat in colegiul uninominal unde a fost ales deputat Adrian Nastase, ca se bazeaza pe faptul ca functia de presedinte al Camerei Deputatilor va ramane in Prahova (judet de unde este Roberta Anastase), dar nu la Ploiesti, si la Mizil.
google-analytics.com