Cautare

10169 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in constanta" (2.89 secunde)
In zona adiacenta complexului Aurora din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a Targului Expoagroutil, targ specializat in echipamente, utilaje si masini agricole, utilaje si instalatii pentru industria alimentara, tractoare, substante pentru fertilizarea si protectia plantelor, produse agricole si alimentare, flori, produse apicole, etc.
Conducerea Companiei de Autostrazi nu a reusit sa finalizeze ultimul troson al autostrazii Bucuresti-Constanta. In schimb, doreste prelungirea autostrazii Bucuresti-Constanta pana la frontiera cu Bulgaria, de unde vecinii din sud sa o continue la Varna.
Cea de a sasea editie a Targului Gaudeamus in format estival, gazduita de litoralul Marii Negre, a ajuns la final.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Echipa feminina de handbal SCM Craiova a aflat programul meciurilor de la turneul de baraj pentru Liga Nationala, care se va desfasura in perioada 22-26 mai, pe teren neutru, la Buzau, cu participarea a cinci formatii. Primele doua clasate vor juca sezonul viitor in Liga Nationala.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati. Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Piata cotidianelor nationale generaliste este formata din numai sase titluri, iar vanzarile sunt in picaj direct de la un an la altul. In primele trei luni ale anului s-au cumparat cu 8 milioane mai putine exemplare decat anul trecut.
Traian Basescu - iesirea din istorie, intrarea in ridicol (Autor: ... a promulgat Legea referendumului, asa cum a dorit Curtea Constitutionala, cu validarea referendumului cu o participare de 50 la suta plus din alegatorii inscrisi pe liste.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa, Ambasada Frantei in Romania si Institutul Francez din Bucuresti anunta deschiderea expozitiei ”OCEANE LA MICROSCOP.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
Cum arata Grupa F dupa cinci etape Romania ocupa primul loc in Grupa F a Preliminariilor Euro 2016, cu 13 puncte dupa 5 meciuri, unul peste ocupanta locului secund, Irlanda de Nord.
Acum, cei peste 150 de mii de elevi care au terminat gimnaziul asteapta afisarea notelor obtinute la testari. Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat, miercuri, la Constanta, ca Romania trebuie sa devina un imens santier dupa alegerile parlamentare pentru ca este nevoie sa fie construite sute de mii de locuinte pentru tineri si pentru persoanele cu probleme sociale.
In cursul zilei de luni, 7 februarie a.c., sediul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta a fost gazda unei intalniri prezidate de chestorul Traian Jipa, comandantul Inspectoratului de Politie Judetean Constanta.
Audi va investi in 2009 peste 25 milioane de euro in extinderea retelei locale de dealeri cu cinci centre de vanzari si service dar si in pregatirea personalului si recrutarea de specialisti a declarat marti brand managerul Audi Mihai Halmagianu.
La sfarsitul saptamanii trecute, conducerea Inspectoratului de Politie al Judetului Constanta a facut publica demararea verificarilor privind legalitatea incheierii contractului de asociere in participatiune intre televiziunea locala constanteana MTC (Maritime Training Centre Television) si CN CFR, CN APMC, SN CFR MARFA si CN Aeroportul International Otopeni, precum si a contractului de asociere pentru coproductii de televiziune, campanii de marketing si publicitate semnat de acelasi post local de televiziune si GLOBAL MEDIA, firma magnatului media Cristian Ionel Burci, unul dintre actionarii importanti ai canalului PRIMA TV.
Ultimele date partiale, oferite, in cursul zilei de ieri, de catre Biroul Electoral Judetean Constanta, au indicat ca Traian Basescu a fost preferat de 41,91% dintre constantenii prezenti la urne, iar Adrian Nastase de 35,14% dintre constanteni.
In cursul zilei de ieri, la sediul Agentiei de Protectie a Mediului Constanta a fost programata intrunirea unui Consiliu de Autorizare Tehnica, consiliu la care au participat atat reprezentantii APM, cat si ai Regiei Autonome Judetene de Apa, ai Prefecturii judetului, Consiliului Judetean si nu numai.
google-analytics.com