Cautare

10169 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in constanta" (3.19 secunde)
Urmarile virusului ucigas au lasat mii de locuitori fara pasari si fara speranta de a mai putea avea cel putin atatia pui ca si pana acum in gospodarii.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Candidatul PD-L la Primaria Constantei, senatorul Dorel Constantin Onaca, este primul pretendent la sefia administratiei locale din istoria post-decembrista care se bucura de sprijinul declarat oficial al marii majoritati a sindicatelor constantene.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
In cursul lunii februarie a.c., Comisariatul Regional Constanta al Garzii Financiare a inregistrat rezultate remarcabile in toate domeniile activitatii specifice acestei institutii, clasandu-se pe locul intai pe tara in randul tuturor comisariatelor regionale.
Incepand cu data de 1 mai 2009, au fost aduse o serie de modificari asupra Codului fiscal care vizeaza, in principal, introducerea impozitului pe profit minim, a declarat Bogdan Hutuca (foto), directorul executiv al Directiei Generale a Finantelor Publice Constanta.
Petre Grigoras a mai descoperit in lot un fotbalist universal, Calin Cristea. De profil mijlocas, Cristea a evoluat in ultimele etape ca fundas stanga si s-a descurcat destul de bine.
Impozitul pe cladiri si taxele locale nu pot creste in 2009, sunt de parere finantistii craioveni. Craiovenii au dat buzna la ghiseele Directiei Taxe si Impozite Locale a primariei, speriati ca vor fi obligati sa plateasca dari majorate chiar in 2009.
Romanii considera situatia lor financiara din acest an si perspectivele actuale mai putin bune decat la inceputul lui 2009, procentul celor care spun ca o duc mai rau din punct de vedere financiar ajungand, in februarie, la aproape 60%, reiese dintr-un studiu realizat de GfK Romania.
Puteti citi in continuare acest text, in care autorul vorbeste despre un proiect minunat al unui serial in spatiul virtual, dedicat orasului sau de suflet, asezare in care si-a petrecut 55 de ani din viata si de care sunt legate importante realizari din prodigioasa sa cariera de profesor, istoric si om politic.
O privire contemporana asupra a doua milenii de istorie", cuprinzand sase evenimente dedicate aniversarii a 19 secole de la ridicarea, la Roma, a Columnei lui Traian, unul dintre cele mai importante monumente antice si o referinta esentiala pentru istoria si identitatea romanilor.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Muzeul Olteniei in parteneriat cu Consiliul Judetean Dolj si Muzeul Judetean de Istorie Brasov au organizat marti, 30 mai, la sediul Sectiei de Istorie si Arheologie a Muzeului Olteniei vernisajul expozitiei "Restaurare.
Organizatia de Tineret a Partidului Romania Mare - filiala Constanta este, in acest moment, in plin proces de actualizare a bazei de date, prin care se urmareste identificarea exacta a membrilor care sunt activi, cu cotizatia la zi, a declarat Magdalena Cusa, secretarul coordonator la municipiu a OTRM Constanta.
Presedintele Partidului National Liberal, Crin Antonescu, copresedinte al Uniunii Social Liberale, a fost ales marti presedinte al Senatului, in cadrul unei sesiuni extraordinare a camerei superioare a Parlamentului. ... George Crin Laurentiu Antonescu s-a nascut la 21 septembrie 1959, la Tulcea.
Promovarea tinerilor politicieni nu este inca punctul forte al partidelor, in plus, nici junii cu aspiratii politice nu au dovedit, deocamdata, ca sunt apti sa iasa la bataie. ... Iar in plan local situatia este cu atat mai dramatica.
google-analytics.com