Cautare

6375 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in bistrita" (3.57 secunde)
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac:
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. El lasa in urma un sistem politic puternic destructurat, dezechilibrat si dominat acum de un partid, PD-L, organizat mai degraba ca o organizatie paramilitara.
La prima vedere, Dan Andronic pare a fi gelos pe unii dintre confratii sai care au fost rasplatiti regeste de Sorin Ovidiu Vantu. ... Si pentru ca serverul de la Curentul e blocat, Dan Andronic (si el ziarist-analist) reproduce pe blog articolul "Cand tonomatele se duc.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism (Autoare: ... Articol publicat in data de 23 Dec. 2009. In 20 de ani de presa scrisa romaneasca (22 dec. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central.
FARCAS) In 2008 Ministerul Apararii al Regatului Unit a decis desecretizarea treptata a documentelor privind fenomenul OZN, versiunile cosmetizate urmand sa fie depuse, la dispozitia oricarui doritor, la Arhivele Nationale.
Presedintele fondator al Partidului Conservator, Dan Voiculescu, il acuza pe primul ministru ca, raspunzand la interpelarile referitoare la nepublicarea in termenul legal a Normelor metodologice privind aplicarea Legii nr. 1/2009, i-a furnizat informatii false.
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
Trebuie sa gasim solutii ca in jurul datei de 1 Iunie sa reintregim salariile bugetarilor Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, in Parlament, ca se cauta soluții pentru ca in jurul datei de 1 Iunie sa fie reintregite salariile bugetarilor.
În 2009, combustibilul, cafeaua, tigarile, bauturile alcoolice, energia electrica si altele vor fi din start mai scumpe. Acciza pe care o vom plati la aceste produse va creste, pentru ca a crescut cotatia euro în raport cu leul.
România ar putea intra în recesiune anul viitor, în contextul în care creditarea si consumul intern vor fi afectate de înrautatirea conditiilor economice mondiale, iar noul guvern va fi constrâns sa înaspreasca politica fiscala, potrivit unui analist al Moody’s, citat de Reuters.Luna trecuta, Moody’s estima pentru România o crestere economica între 0 si 3% în 2009, însa a revizuit previziunile din cauza unei situatii mai dificile în privinta lichiditatii decât estima initial.Estimarea Moody’s este prima care avanseaza posibilitatea intrarii României în recesiune în 2009, celelalte prognoze indicând un nivel al cresterii economice de cel putin 4%.„România va fi afectata de o schimbare mai drastica a conditiilor externe.
Produsul Intern Brut (PIB) al Romaniei va continua sa creasca accelerat in trimestrul al treilea din 2008, cu 8,85%, chiar daca mai multe state europene au anuntat intrarea in recesiune, insa anul viitor avansul va fi de doar 3,75%, potrivit mai multor economisti romani intervievati de Reuters.
Cel putin asa a precizat europarlamentarul Adriana Ticau, prezenta vineri la inchiderea proiectului "Management performant in mediul de afaceri galatean". De altfel, aceasta a adaugat ca problemele ivite pe fondul crizei financiare sunt foarte des discutate in cadrul intalnirilor de la Bruxelles.
Conform unor informatii date publicitatii de catre Institutul National de Statistica (INS) cantitatea de lapte de vaca adunata de la exploatatii agricole si centre de colectare de catre unitatile procesatoare a scazut in luna ianuarie 2009 cu 5,1 % fata de luna precedenta, iar fata de luna ianuarie 2008 cu 2,5 %.
Numarul turistilor sositi in judetul Constanta, in perioada ianuarie-aprilie 2009 a fost de 64,3 mii persoane, fata de 66 mii de persoane in aceeasi perioada din anul 2008, inregistrandu-se o scadere de 2,6%, a declarat Gheorghe Busu, directorul coordonator al Directiei Judetene de Statistica (DJS) Constanta.
Pe 17 iunie a intrat in vigoare un nou regim de declarare derogatoriu pentru firmele aflate in inactivitate temporara. Conform normelor metodologice de aplicare a Codului Fiscal, impozitul forfetar nu se aplica societatilor comerciale care se afla in inactivitate temporara.
Numarul firmelor care si-au suspendat activitatea a crescut in primul semestru al anului cu 1094%, comparativ cu perioada ianuarie - iunie 2008, potrivit datelor publicate vineri de Oficiul National al Registrului Comertului (ONRC).
A trecut un an de cand criza si-a aratat "coltii" in Romania. ... In urma cu un an, criza economica incepea sa fie simtita si in Dolj.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
Au analizat cu atentie situatia pietei economice romanesti, au identificat nevoile si posibilitatile utilizatorilor finali, au creat programe si oferte in functie de aceste nevoi.
google-analytics.com