Cautare

6375 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in bistrita" (2.81 secunde)
Peste 133.000 de firme si-au suspendat activitatea anul trecut, iar daca ar fi sa comparam luna ianuarie din 2009, cand la nivelul intregii tari si-au suspendat activitatea numai 1.385 de firme, cu prima luna din acest an, cand 6.000 de firme si-au oprit temporar activitatea, putem spune ca 2010 nu arata tocmai roz.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Pe 25 noiembrie 2008, telegrama cu numarul de identificare 08BUCHAREST920 si catalogata confidential arata ca economia Romaniei care deja incetineste se va opri in 2009, dupa cum au spus oficiali guvernamentali si analisti in timpul vizitei unor oficiali de la Trezoreria Statelor Unite.
De la Satu Mare la Constanta Fostul presedintele ANAF, Sorin Blejnar, are probleme de integritate si pentru afacerile derulate de societatile comerciale in care sunt implicati sotia sa, Andreea-Florentina Blejnar, avocat in cadrul Societatii Civile Profesionale de Avocati Manolache si Asociatii, si socrul sau Buzabrici Filipescu Toader (SC Tetacons SRL Bucuresti si SC Dial-Ton SRL Arad) cu societati comerciale aflate in competenta de control a ANAF, ca OMV Petrom, Lukoil, Rompetrol si Compania Nationala Loteria Romana.
Potrivit unei statistici intocmite de Inspectoratul General al Politiei Romane, in primele opt luni ale acestui an, aproape 1.400 de persoane si-au pierdut viata pe drumurile din Romania, iar peste 5.000 au fost ranite grav.
IMM-urile suporta greul economiei si acuza statul ca face astfel incat micile companii sa se afunde si mai adanc in propria criza. ... La aproape o jumatate de an de la instalarea actualului guvern, mediul de afaceri este sprijinit foarte putin.
L-a invins sistemul?", pe care il puteti citi in continuare. 'Seful statului se scufunda, incet, in ape otravite. Din interviul acordat joi seara la TVR razbate frustrarea comandatului de nava obisnuit cu supunerea, care constata intr-o buna zi ca echipajul a luat-o razna si nu-l mai asculta.
Ministrul Agriculturii, Dan Motreanu, a declarat ieri ca ministrul Agriculturii trebuie sa fie un diplomat care sa faca lobby la Bruxelles, si nu sa stea "in cizme, in mijlocul lanului". "Profilul ministrilor este in schimbare.
Senatorul Ion Rotaru a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: ... Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice. Lansarea in dezbatere publica a celor trei variante de plan-cadru pentru invatamantul gimnazial a starnit aprinse controverse.
Inchis in proportie de 80% de 14 ani, Muzeul National de Istorie ar putea fi readus la viata.Pentru extinderea si reamenajarea lui, au fost stabilite, in urma unui concurs international de arhitectura, 3 proiecte castigatoare.
In perioada 1 iulie - 17 septembrie 2017, va invitam la Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa sa vizitati expozitia de fluturi tropicali vii - Culorile prin aripi. De sambata, 1 iulie, fluturii isi iau zborul la Muzeul Antipa!
Luni, 23 februarie 2015, de la ora 14:30, la Biblioteca Nationala a Romaniei (mezanin, spatiul Palimpsest/Muzeul Cartii) are loc vernisajul expozitiei Braila - literatura, personalitati, istorie, propusa de Biblioteca Judeteana Panait Istrati.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o declaratie politica, de la tribuna Senatului Romaniei, intitulata: Un popor fara istorie e un popor fara viitor!. Puteti citi in continuare textul integral al declaratiei politice.
Muzeului National de Istorie Naturala Grigore Antipa anunta programul special de vizitare in perioada 28 aprilie - 2 mai 2017.
Muzeul National de Istorie Naturala Grigore Antipa si Belladona Art va invita sa-i aduceti pe cei mici la o intalnire cu Arta in cadrul atelierelor de vacanta Art Antipa. ... - participarea a doi frati la 1 modul â€" 380lei.
asa i s-a parut lui Marin Sorescu Craiova, privita de sus, de la Simnic, de sub ulm. ... Caragiale spunea despre Craiova ca este un oras din care iti vine sa pleci, nu sa vii in el.
Au trecut 16 ani de la acel eveniment care a rascolit toti romanii, redandu-le libertatea. Revolutia va fi, fara indoiala (si este deja) o lectie importanta din manualele de istorie... ... pentru multi dintre noi ea este deja istorie, este deja o lectie de mult uitata.
In urma cu 15 ani, intr-o clipa astrala, deputatii de la Chisinau votau, in unanimitate, independenta Republicii Moldova. ... Afirmatie, e adevarat, contrazisa de multe fapte in acest deceniu si jumatate, dar care isi continua, tenace, drumul de la deziderat la certitudine.
Multi dintre noi am inceput sa ignoram deja istoria Romaniei, in special cea recenta, nu ca pe cea deja intrata in... istorie am cunoaste-o prea bine. Si nu o spun numai ca urmare a penibilelor desfasurari de forte si a rezultatelor de la super-mediatizatul concurs al "marilor romani".
PRIMARIA ARE PROPUNERILE PENTRU ACORDAREA TITLULUI DE CETATEAN DE ONOARE la manifestarile de la Zilele Municipiului (Autoare: Ionela Stanila) Cinci calaraseni, cu activitate si rezultate remarcabile se afla pe lista celor care urmeaza sa primeasca titlul de cetatean de onoare in cadrul manifestarilor organizate in cadrul Zilelor Municipiului Calarasi.
google-analytics.com