Cautare

6375 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in bistrita" (3.98 secunde)
Rasturnarea prin instanta a posturilor de conducere detinute de liberali sau democrati la institutiile de stat judetene tinde sa devina o adevarata moda.
"Solicitam premierului Emil Boc sa faca o ancheta in cazul doamnei ministru Ecaterina Andronescu si sa ia masurile necesare pentru a salva scoala romaneasca", au declarat reprezentantii PD-L.
Bogdan Tiberiu Iacob publica pe Inpolitics un articol intitulat "Oana Mizil KO, la PSD Calarasi se pregateste reinscaunarea lui Taracila", pe care il puteti citi in continuare.
Romania spera la Mondial: Rusescu, Stancu si Keseru sunt in forma MAXIMA!
Senatorul Sorin Constantin Lazar a sustinut o DECLARATIE POLITICA intitulata "Rolul implicarii parintilor cu privire la scoala", pe care o puteti citi in continuare. Vorbim adesea despre eficienta sistemului educational, despre coeficienti de performanta, despre diversi indicatori care ne-ar indica masura in care invatamantul isi indeplineste sarcina catre elevi.
Poate va trebui sa sustineti un test, sa reconfirmati niste aptitudini, ca sa dati drumul unui proiect in care v-ati pus mari sperante.
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
în care nemulţumirite tuturor bugetarilor din sistemul de învăţămant s-au transformat în proteste şi insulte, cel mai mare dintre profesorii gălăţeni, promovat în Guvern, a ţinut să
La noi insa produsele contrafacute ne invadeaza nu numai piata, ci si viata. Nu intentionez defel sa privesc lucrurile din punct de vedere politic, admitand, prin reducere la absurd, ca balciul cotidian dambovitean ar putea fi considerat ca activitate politica.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale. Presedintele Marius Stan este suparat si da vina si pe presa pentru violentele prezentate de la meciul de vineri, dar nu uita nici de suporteri.
Chiar daca in sfarsit este vacanta pentru toata lumea, asta nu inseamna ca problemele profesorilor au luat si ele un binemeritat respiro.
Furnizorii de gaze solicita cresterea pretului cu 17% de la 1 aprilie. ANRE analizeaza cererea si ia in calcul faptul ca in 2010 gazele din import au fost si mai scumpe si mai multe decat anii anteriori.
Iisus isi da cu pumnii in cap. ... Generalul Izmenelor, o izmana in pragul bulaului, apara interesul national. ... Il arunca Gusa pe fereastra, in tepusele de la gardul iRealitatii? - Ca balamucul sa fie complet, un test nuclear in Coreea de Nord ne trebuie.
PSD, PNL, PC, din care puteti citi in continuare partea cincea. Dincolo de ipotezele deja testate, trebuie tinut cont de capacitatea de "inovare" a PDL pentru a-si maximiza sansele electorale si pentru a se mentine la putere, atat la nivel central, cat si local, dupa alegerile din 2012.
Asa cum este planificat in prezent bugetul pe 2009, deficitul sectorului public ar ajunge la 6,3% din produsul intern brut (PIB), a spus marti consilierul guvernatorului BNR, Lucian Croitoru.
Traficul pe canalele navigabile romanesti se situeaza in graficul prognozat, a aratat, ieri, Ilie Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile SA (CN ACN) Constanta.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
Datele statistice furnizate de catre Uniunea Nationala a Notarilor Publici evidentiaza, pentru luna Iulie 2009, o crestere sensibila a numarului de tranzactii imobiliare incheiate in birourile notariale.
CNN realizeaza o emisiune despre caderea comunismului in Romania, care contine un documentar de o jumatate de ora si transmisiuni in direct din Bucuresti.
google-analytics.com