Cautare

6375 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 la istorie in bistrita" (3.55 secunde)
Leul va continua tendinta de depreciere in 2009, in special in prima parte a anului, dupa care se va stabiliza sau chiar aprecia, astfel ca nivelul mediu al cursului se va situa intre 3,68 si 4,07 lei/euro, potrivit estimarilor analistilor economici.
Cresterea cursului pana la 4,5-4,7 lei ar fi cea mai proasta veste atat pentru populatie, cat si pentru companii, indatorate mai ales in euro. ... Pierderea locurilor de munca, mai ales in sectorul bugetar, dupa ce sectorul privat a disponibilizat sute de mii de oameni.
Alexandra Cruceru) Consultantul politic Cozmin Gusa a afirmat, in cadrul emisiunii Jocuri de Putere de la Realitatea TV, ca vizita lui Mircea Geoana la Sorin Ovidiu Vintu cu o seara inainte de dezbaterea pentru alegerile prezidentiale din 2009 reprezinta un eveniment unghiular in societatea romaneasca.
In Bistrita, prima confruntare dintre PSD si Alianta s-a desfasurat nu la nivelul programelor de guvernare, ci la cel al bannerelor electorale. Cele doua forte politice au avut aprobate de catre Primaria Bistrita cate noua, respectiv opt locatii in care puteau sa amplaseze bannere.
UDMR Bistrita-Nasaud a renuntat la doua functii de directori generali de institutii descentralizate pentru a nu crea probleme in coalitia guvernamentala.
Presedinta Organizatiei de femei a PSD Bistrita-Nasaud, Adriana Pana, a cerut ieri demisia Rovanei Plumb din functia de lider al Organizatiei de Femei a PSD, motivand ca aceasta face parte din categoria celor "frustrati din conducerea partidului care dau lovituri sub centura".
Procesul intentat in contencios administrativ Consiliului Judetean Bistrita-Nasaud de catre prefectura a fost suspendat ieri de tribunal, ca urmare a unei cereri de stramutare formulata de secretarul CJ, Iosif Redl.
In urma deciziei instantei, filialele judetene PNL si UDMR din Bistrita-Nasaud vor fi evacuate in cel mai scurt timp din sediile detinute pana in prezent pe Strada Gheorghe ßincai, instanta acordand castig de cauza fostului proprietar.
Primarii, viceprimarii, consilierii judeteni si locali nu vor mai putea sa migreze dintr-un partid in altul dupa 10 august, pentru ca la aceasta data intra in vigoare modificarile adoptate de Parlament anul acesta la Legea privind Statutul alesilor locali, prin care se incearca stoparea migratiei politice.
Filialele judetene ale PNL si PD Bistrita-Nasaud au depus ieri in instanta cereri distincte care au insa acelasi continut: ... Presedintele filialei judetene a PNL, Sabin Iliesi, a declarat ca nu s-a putut depune o cerere in numele Aliantei D.A.
Desi la nivel central Alianta D.A. "a decedat", cel putin de facto, daca (inca) nu si in scripte, filialele din teritoriu nu prea vor sa accepte situatia impusa de liderii de la Bucuresti.
Prezenta la vot la al doilea tur al alegerilor locale, la nivel national, era, duminica, la ora 14.00, de 23,23 %, a anuntat purtatorul de cuvant al BEC, Marian Muhulet.
Presedintele Organizatiei Bistrita-Nasaud a PDL, deputatul Ioan Oltean, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ca toti cei care vor candida din partea formatiunii pentru un mandat de deputat sau senator vor trebui sa contribuie financiar in campania electorala, iar banii vor fi dati inainte.
Vicepresedintele PSD Victor Ponta a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa organizata la sediul PSD Bistrita-Nasaud, ca noua Constitutie va trebui sa prevada ca parlamentarii pot fi revocati din functie.
PSD are nevoie de mai multa consecventa, iar aceasta caracteristica o poate invata chiar de la presedintele onorific al partidului, Ion Iliescu, a declarat vineri seara Victor Ponta, in calitate de invitat la Conferinta judeteana extraordinara a PSD Bistrita-Nasaud.
Secretarul general al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, sambata, la Bistrita, ca nu este exclusa o alianta a PSD cu PNL si chiar cu PC, intrucat Romania are nevoie de o opozitie puternica, riscand altfel sa se indrepte spre dictatura.
Manifestatiile continua la Deva, in vreme ce la Suceava si Bistrita mitingurile s-au incheiat fara incidente. ... La protest iau parte senatorul PSD Cosmin Nicula, deputatul Laurentiu Nistor, consilieri locali si judeteni ai partidului.
In preajma ministrului demisionar Nelu Ioan Botis s-a format, de-a lungul timpului, o adevarata pepiniera de afaceri pe zona selectiei, plasarii si reconversiei fortelor de munca.
In sondajele PSD, PDL isi mentine primariile mari si Consiliile Judetene Candidatii USL la primariile marilor orase si la presedintiile Consiliilor Judetene detinute deja de PDL nu reusesc sa castige in fata candidatilor PDL-UNPR, desi Uniunea are peste 50% la votul politic in aproape toate judetele, conform sondajelor realizate de PSD luna trecuta.
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
google-analytics.com