Cautare

5394 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 jud prahova" (3.42 secunde)
S-a suspendat, pentru anul 2009, reportarea pierderii anuale rezultate din tranzactionarea titlurilor de valoare (altele decat cele rezultate din tranzactiile cu parti sociale si valori mobiliare, in cazul societatilor inchise).
Cod Portocaliu - in intervalul 7 februarie, ora 12:00 - 8 februarie, ora 20:00 in judetele Giurgiu, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila, Galati, Vrancea si Ilfov (inclusiv in municipiul Bucuresti) va ninge abundent si va fi viscol puternic, determinand diminuarea semnificativa a vizibilitatii si troienirea zapezii.
Pe de alta parte, tot ieri, intr-o alta cauza, procurori din cadrul DIICOT - Structura Centrala, ca urmare a unei alte cereri de asistenta judiciara internationala formulata de autoritatile judiciare din Franta, au facut 17 perchezitii domiciliare pe raza judetelor Dolj, Olt, Bacau, Prahova, Bistrita Nasaud, Maramures si Cluj, in vederea documentarii activitatii infractionale desfasurate de membrii altui grup infractional organizat, format in principal din cetateni romani care, de la inceputul anului 2009 si pana in prezent, au realizat importante castiguri materiale injuste, utilizand pe teritoriul Frantei carduri bancare falsificate.
O alta intalnire de gradul III a fost aceea relatata lui Calin Turcu si apoi lui Gabriel Tudor de Cornel Alexandru Olteanu, un gospodar din comuna Izvoarele din jud. Prahova.
Sava" din Bucuresti 1831-1834), potrivit caruia tricolorul ar fi fluturat pentru prima data in ziua de 29 iulie 1839, pe muntelePlesuva (zona Comarnic - jud. Prahova) Astfel, arborarea de catre Vaillant a tricolorului ca drapel al Principatelor este, poate, cea mai veche atestare documentara a acestui fapt.
Adrian de 23 de ani din jud. Prahova, care, in timp ce se aflau pe str. Aleea Potaisa, sectorul 6, au deposedat-o, prin smulgere, de un portofel ce-l avea in mana, pe o femeie de 58 de ani.
La data de 11.01.2011, orele 19.45, politisti din cadrul Serviciului de Politie Metrou l-au depistat in statia de metrou Piata Victoriei 1 pe A.Gabriel de 20 de ani, din jud.
Constantin de 23 de ani din jud. Prahova, care circula pe aleea Fetesti dinspre aleea Perisoru catre str. Postasului. Din accident a rezultat ranirea grava a lui T.
Sorin de 28 de ani jud. Prahova, a condus un ansamblu de vehicule format dintr-un autovehicul marca MAN care tracta o semiremorca, pe bld.
Maria de 23 de ani din Jud. Prahova, care apela la mila publicului calator, folosindu-se de fiii sai minori, in varsta de 10 luni, respectiv 6 ani.
VALENTIN de 24 de ani din jud. Prahova, care a condus un autoturism pe Bd. Aviatorilor, sectorul 2, avand o concentratie alcoolica de 0,48 mg/l alcool in aerul expirat.
Cand a ajuns in dreptul Pasajului Lujerului, a surprins si accidentat o minora de 11 de ani, din jud. Prahova, care in timp ce se afla pe treapta unui magazin privind articolele expuse la vanzare, a pasit in spate fara sa se asigure.
REZULTATE BACALAUREAT 2013 Adevaratul bilant de la Bac: ... Acest din urma aspect este unul esential, avand in vedere ca anul acesta au intrat la Bac si cei care, in 2009, in loc sa mearga la scoli profesionale, au intrat la liceele cu profil tehnic.
Anul politic 2009 a fost unul dintre cei mai agitati ani din ultimele doua decenii. ... Consecinta fundamentala a anului politic 2009 este faptul ca democratia romaneasca este intr-un mare impas.
Trebuie subliniat ca toate contractele au incetat, prin acte aditionale, la 01 martie 2009.
Anul trecut, valoarea totala a piatei media a ajuns la 316 milioane de euro (inclusiv bartere),cu 9% sub nivelul raportat in 2009, potrivit studiului Media Fact Book realizat de Initiative Media Romania.
2009. ... 2009), ziarele au ocupat un loc central. ... Publicatia a devenit, in mai 2001, lider de audienta si vanzari in presa romaneasca, pozitie pierduta in 2009 in fata tabloidului Click, editat de Adevarul Holding. ... Cotidianul a avut, in 23 decembrie 2009, ultima aparitie. ... In 2009, ziarul revinela titlul National.
David Clarke (foto), unul dintre principalii artizani ai acestei operatii, a anuntat publicarea celei de a zecea si ultime transe, acoperind perioada din 2007 pana in 30 noiembrie 2009, cand Ministerul Apararii a decis sa inchida biroul sau OZN si "linia fierbinte" de raportare OZN.
1/2009, i-a furnizat informatii false. Concret, Emil Boc a comunicat, atat sub propria semnatura, cat si prin intermediul Ancutei Geanina Opre, presedintele Autoritatii Nationale pentru Restituirea Proprietatilor, ca sumele din fondul din care ar trebui sa acorde despagubirile conform Legii nr.1/2009 "sunt inexistente".
Primarul si viceprimarul si-au dat spor de dispozitiv, fiindca erau in comisia pentru situatii de urgenta, si spor de conditii vatamatoare, pentru ca lucrau la calculator Primarul Marin Marcu si viceprimarul Marian Ilie din comuna doljeana Breasta si-au dat ilegal mai multe prime si sporuri in 2009.
google-analytics.com