Cautare

5924 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 iasi invatatori" (3.74 secunde)
Mariustuca.ro / Institutul Regional de Oncologie Iasi are un un sistem de brahiterapie HD (Autoare: Magda Marincovici) Din 2 iunie a.c., la Institutul Regional de Oncologie Iasi, este complet functional Sistemul de Brahiterapie HD din cadrul Laboratorului de Radioterapie cu Energii Inalte si Brahiterapie.
Ministrul rus Serghei Lavrov nu l-a auzit, si ieri, la Iasi, Voronin n-a mai adus vorba. ... N-a zis si Chisinau-Bucuresti (sau Chisinau-Iasi). ... Intalnirea de la Iasi a fost intr-adevar necesara.
Un iesean de 27 de ani a fost retinut pentru 24 de ore dupa ce, in noaptea de luni spre marti, a jefuit un bar din zona Garii Iasi si a lovit-o cu o bricheta tip pistolet pe gestionara localului.
Poli Iasi - Otelul 2-0 Liga a 2-a, Play-off, etapa a 6-a Au marcat: ... Poli Iasi: ... "Emil Alexandrescu", Iasi Arbitru:
Superliga, restanta din etapa a 7-a Poli Iasi - Sepsi 1-0 A marcat: ... POLI IASI (3-5-2): ... "Emil Alexandrescu" (Iasi) Arbitru:
O statuie care simbolizeaza coruptia din politica romaneasca a starnit furie locuitorilor din Iasi.
De asemenea, impreuna cu micutii, la unitatea din centrul comunei vor merge si cei trei invatatori si educatoarea care activau la Seciuri.
9 Mai Elevii liceului au pregatit, pentru ieri dialoguri pe tema viitorului lor, aceasta fiind si tema activitatilor Primaverii Europene 2006, actiuni ce s-au desfasurat in sala "Europa" a liceului si care s-au bucurat de participarea unui numar mare de elevi, invatatori si profesori din scoala, cat si de invitati din alte licee craiovene.
Aveti de facut scoli si profesori, ca nu de gazi si puscarii are nevoie Tara, ci de scoli si de cati mai multi invatatori (ne-a spus asta intemeietorul dreptului penal roman V.
Sub influenta acestor intelectuali, principele Alexandru Ioan Cuza aproba alocarea unei sume de bani pentru instruirea unor invatatori aromani la Bucuresti, cale necesara pentru dezvoltarea unui invatamant romanesc in sudul Dunarii, menit sa trezeasca constiinta nationala romaneasca printre aromanii balcanici.
Tatal meu era directorul Institutului Pedagogic care pregatea invatatori de limba romana pentru cele doua judete - Caliacra si Silistra, pe care Romania le avea in sudul Dobrogei.
Sindicalistii au mai cerut si acordarea primelor de vacanta si reducerea normelor de predare pentru educatori, institutori si invatatori. Personalul nedidactic a cerut si acordarea sporului pentru conditii penibile de munca.
Acest partid - ANSD- va cuprinde in randurile sale toate categoriile de cetateni, indeosebi profesori si invatatori, tineri si studenti, medici si cadre sanitare, ingineri si economisti, cadre militare in rezerva si retragere, fermieri si tarani, intrerpinzatori, pensionari si alti cetateni cu venituri oneste si modeste.
Guvernul Boc face "la tobe" o reforma pe care nu o poate explica, o lipeste Romaniei cu eticheta "program de convergenta", desi nu pricepe deloc de ce propriile cifre nu se potrivesc cu cele ale specialistilor de afara, anunta "zero" kilometri de autostrada anul acesta si da circa 1 miliard de euro pentru constructia de case noi "pentru specialisti" in localitati pustii, unde nu mai sunt nici zidari si agricultori, daramite doctori si invatatori!
In noaptea de 13 spre 14 septembrie 1940, armatele hortyste, impreuna cu cativa localnici si o organizatie para-militara locala, au ucis, cu incredibila salbaticie, 157 de romani, civili neinarmati, copii, femei, persoane varstnice, preoti, invatatori.
Potrivit www.omfm.ro, functiile incluse pe aceste liste sunt de ingineri, invatatori, asistenti medicali, farmacisti, chimisti, biologi, informaticieni, diversi tehnicieni, instalatori, macelari, sudori, zidari, bucatari, lucratori agricoli si horticoli, soferi, responsabili de vanzari si marketing.
Le numim, de aceea, idolatrii, adica pseudoinvataturi zidite de invatatori mincinosi, de indrumatori si initiatori in cultul rasturnat al pierderii si al nimicirii.
Sunt multi astfel de invatatori printre voi si au fost intotdeauna, pentru ca Eu n-am sa va las fara aceia care sa va arate, sa va invete, sa va indrepte spre aceste adevaruri si sa va aduca aminte de ele.
Copiii beneficiaza de indrumarea a doi invatatori. se face o evaluare continua descriptiva, acest lucru constituind un feedback permanent asupra evolutiei copilului?
Asociatia australiana Â' Foodbank Â' , care lupta contra foametei, a realizat, in lunile martie si mai 2015, o ancheta printer 532 de invatatori de la clasele intai si a doua.
google-analytics.com