Cautare

5504 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 gorj" (3.40 secunde)
Deputatul Dan Ilie Morega, presedinte al PNL Gorj, ameninta ca alesii liberali din Consiliul Judetean (CJ) vor boicota sedinta de vineri a CJ, daca de pe ordinea de zi nu va fi scos proiectul de hotarare referitor la alegerea vicepresedintelui institutiei.
Intre cei care sunt nou-veniti se afla numai sustinatori ai actualului presedinte al PSD Gorj. Pesedistii gorjeni au inlocuit aproape jumatate din conducerea partidului inainte de conferinta judeteana in care va fi desemnat noul presedinte al organizatiei PSD Gorj.
Conducerea Consiliului Judetean Gorj a anuntat ca pe primele doua luni si jumatate din acest an institutia inregistreaza un deficit in ceea ce priveste realizarea veniturilor.
Statul incearca fara succes sa recupereze macar o parte din sumele pe care Uzina Mecanica Sadu le are catre Directia Generala a Finantelor Publice (DGFP) Gorj.
Codrut Seres s-a aflat, la sfarsitul saptamanii trecute, intr-o vizita de lucru in judetul Gorj. ... Ministrul Codrut Seres a sosit in Gorj sambata dimineata, fiind insotit de mai multi directori de departamente si agentii din cadrul ministerului pe care il conduce.
In ciuda faptului ca au crescut restantele oltenilor la credite, populatia din judetele Dolj, Gorj, Mehedinti, Olt si Valcea a economisit mai mult in octombrie fata de septembrie.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
Peste 5.000 de profesori din Gorj au actionat in instanta Ministerul Educatiei si Cercetarii, in incercarea de a obtine drepturi salariale neincasate in perioada 2001 - 2004, cuantumul acestora depasind 100 de miliarde de lei vechi.
9.251.827 de locuitori aveau in 2009 locuintele conectate la sistemele de canalizare, acestia reprezentand 43,1% din populatia Romaniei, cu 14.006 persoane mai mult decat in anul 2008, arata datele transmise de Institutul National de Statistica (INS).
Directia de Munca si Protectie Sociala Gorj va verifica modul in care serviciile de asistenta sociala de la nivelul primariilor au realizat anchetele sociale si listele pentru persoanele care primesc ajutoare de la stat.
Salariatii Consiliului Judetean Gorj vor sa ceara in instanta dreptul de a-si pastra norma de hrana si de tinuta, dupa ce Curtea de Conturi a stabilit ca angajatii trebuie sa restituie sumele primite in cursul anului trecut, in total 725.000 de lei.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Fostul presedinte al Filialei Gorj a PSD, Nicolae Mischie, anunta cu doua saptamani in urma ca intentioneaza sa revina in politica. ... Revenirea lui Mischie ar putea sa coincida cu desfasurarea lucrarilor Conferintei judetene PSD Gorj, la care intentioneaza sa participe.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Florin Carciumaru, presedintele PSD Gorj, isi va consulta in aceasta saptamana partidul pentru a incerca reluarea negocierilor cu PD-L. Presedintele social-democratilor gorjeni, Florin Carciumaru, va face in aceasta saptamana un prim pas pentru a incerca reluarea negocierilor cu partenerii de guvernare din filiala locala a PD-L.
Sefi noi, dar si mai vechi in Gorj 20 de institutii deconcentrate din judetul Gorj au manageri, iar la altele se pregateste organizarea concursurilor. Directia Generala a Finantelor Publice Gorj este condusa de mehedinteanul Ion Cupa, iar sef al Garzii Financiare a devenit Ion Pupazan, fostul comisar-sef adjunct.
Nici una dintre cele 70 de primarii din Gorj nu detine un plan de aparare impotriva incendiilor din domeniul silvic. Edilii din Gorj actioneaza heirupist atunci cand vine vorba de interventia in cazul incendiilor ce au loc in domeniul forestier.
Jumatate din primarii din Gorj au facut rost de fonduri pentru propriile buzunare.
Cei peste 200 de angajati ai Energoconstructia Rovinari, care nu si-au primit de mai multe luni salariile, vor picheta in cursul acestei saptamani Prefectura Gorj.
google-analytics.com