Cautare

6825 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 galati" (2.72 secunde)
Extinderile la parterul blocurilor, ingradite de lege Desi intra in categoria constructiilor care ar putea distruge spatiul verde, fiind in acelasi timp sistate prin Ordonanta de Urgenta 114, extinderile la parterul blocurilor au luat amploare in municipiul Galati.
Investitorii straini care au cumparat teren agricol in judetul Galati sunt mai degraba interesati de potentialul imobiliar al acestuia decat de crearea unor exploatatii agricole viabile prin comasarea micilor parcele.
Efectele recesiunii economice sunt resimtite si de catre strainii pentru care de la inceputul acestui an s-au solicitat si eliberat autorizatii de munca din partea Seviciului pentru Imigrari Galati.
Procesul intentat Directiei de Munca de catre ArcelorMittal Galati, prin care se solicita anularea actului administrativ prin care institutia a refuzat inregistrarea actului aditional care prevedea prelungirea valabilitatii CCM de la Combinat pana la 31 decembrie 2008, va avea azi un prim termen, care se anunta a fi unul fierbinte, in conditiile in care Sindicatul Solidaritatea al Siderurgistilor (SSS) a depus saptamana trecuta, la Tribunal, cerere de interventie in proces.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
La Santierul Naval Damen Galati au fost lansate ieri doua nave tip container 800 TEU.
Cu toate ca semnele unei diminuari a traficului pe canalele navigabile romanesti au aparut inca din luna martie 2009, in cursul lunii aprilie criza economica si-a facut simtita prezenta si in declinul accentuat al traficului pe canalele navigabile autohtone, a aratat ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Valentin Zeicu (foto), directorul general al Companiei Nationale Administratia Canalelor Navigabile (CN ACN) SA Constanta.
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Alegerile locale din acest an nu au adus un rezultat stralucit la nivel central nici pentru Partidul Conservator, nu mai putin de 13 filiale obtinand rezultate sub media partidului la nivel national, care nici ea nu este foarte mare.
google-analytics.com