Cautare

6806 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 dolj" (5.50 secunde)
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Agentii economici care angajeaza persoane din randul somerilor au obligatia sa anunte reprezentantii Agentiei Judetene pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Dolj. ... Potrivit informatiilor primite de la AJOFM Dolj, cei care nu respecta acest lucru risca amenzi de la 2.500 la 5.000 de lei.
Propunerile de candidati pentru PE au inceput sa curga de la filialele judetene din toata tara, iar cea care a facut primul pas pentru Dolj a fost organizatia PD, al carei candidat va fi, pe 13 mai anul viitor, euroobservatorul Marian Jean Marinescu.
De mai bine de doua luni, PSD si PD-L nu reusesc sa negocieze o alianta in judetul Dolj.
Fie ca este vorba despre afaceri in crestere in Dolj, fie pur si simplu au iesit la iveala mai multi bani din economia subterana, un lucru este cert:
IPJ Dolj face tot posibilul sa nu divulge cati angajati ai acestei institutii au fost facuti ofiteri ori au primit sporuri substantiale la salarii in baza diplomelor de absolvire a Universitatii "Spiru Haret" la controversata forma de studiu Invatamant la Distanta (ID).
Seful IPJ Dolj, comisarul-sef Constantin Nicolescu, a fost imputernicit adjunct al sefului IGPR printr-un ordin emis ieri de MAI, minister cu care Nicolescu se judeca inca pentru scaunul de la IPJ Dolj Ministerul Administratiei si Internelor (MAI) a comunicat ieri ca a emis un ordin prin care comisarul-sef de politie Constantin Nicolescu, inspectorul-sef al IPJ Dolj, a fost imputernicit sa indeplineasca atributiile functiei de adjunct al inspectorului general al Inspectoratului General al Politiei Romane (IGPR).
Autoritatile spun ca pana in prezent nu s-a instalat in Dolj vreun potential furnizor pentru Ford, cu toate ca reprezentantii companiei sustin ca din toamna primul autovehicul va iesi pe poarta fabricii.
Companiile care s-au remarcat in plina criza, in 2009, vor fi premiate maine de catre Camera de Comert si Industrie a Judetului Dolj.
In Dolj a crescut numarul unitatilor bancare si in 2009, ajungandu-se la 154 de sucursale si agentii. ... BNR Dolj informeaza ca in anul 2008 s-au deschis 22 de unitati teritoriale (sucursale si agentii), iar in 2009 s-au mai deschis patru unitati ale diverselor banci.
Aproape 500 de firme doljene au cerut in ultimele zile la Oficiul Registrului Comertului Dolj suspendarea activitatii pe trei ani.
Emil Boc s-a aflat in fruntea Guvernului din decembrie 2008 pana in decembrie 2009. ... Ulterior, in 2009, Basescu a admis ca a facut o eroare prin promulgarea legii privind marirea salariilor profesiilor.
Cele mai multe reglementari care vor intra in vigoare de la 1 ianuarie 2009 vizeaza sprijinirea companiilor pentru a face fata efectelor crizei financiare, precum si masuri de ordin social pentru perioada instabila care urmeaza.
Surse din partid afirma ca, in acest context, in urma rezultatului de 10,36% "reusit" de PNL Dolj, "este foarte posibil sa i se ceara sa isi depuna demisia (lui Mario Oprea - n.r.)".
Conducerea CJ Dolj, cu gandul la sinistrati In timp ce edilii din Primaria Craiova si-au petrecut Pastele in familie, intocmind lista de pacate pe care ar trebui sa o rosteasca in fata preotului la spovedanie, gandul conducatorilor din administratia publica locala la nivel judetean a stat mai mult la sinistratii lasati fara un acoperis deasupra capului de revarsarea Dunarii decat la sarbatorire.
Acest lucru a luat prin surprindere conducerea Consiliului Judetean (CJ) Dolj, institutie care se va ocupa de construirea retelelor de drumuri si de energie electrica ale localitatii.
Dupa negocierile prelungite dintre PD-L si PSD de la sfarsitul saptamanii trecute, prin care cele doua partide au impartit "frateste" sefiile deconcentratelor din Dolj, liberal-democratii s-au pus pe adunat peste 100 de CV-uri pentru a stabili oamenii care vor fi propulsati in fruntea institutiilor si pe posturile de adjuncti.Pana ieri, PD-L isi stabilise nominalizarile la doar cinci dintre cele 15 institutii deconcetrate, pe care le-a "castigat" in urma negocierilor cu social-democratii.
Abia luni s-a votat modificarea statutului si schimbarea denumirii institutiei din Camera de Comert si Industrie "Oltenia" in Camera de Comert si Industrie a judetului Dolj.
Consiliul Judetean Dolj a semnat un contract de certificare ISO a institutiei pentru un pret de cinci ori mai mare decat al pietei, sustine consilierul judetean Dan Paloiu.
Raducu Sergiu Gelu Dragancea, directorul executiv suspendat al APIA Dolj, a povestit ieri in fata judecatorilor Tribunalului Dolj ca a cerut 25.000 de euro de la fratii Gagiu intr-o discutie lipsita de "discretie si seriozitate".
google-analytics.com