Cautare

5174 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 dambovita" (3.97 secunde)
Primarul general Sorin Oprescu a verificat sambata lucrarile la pasajul de la Splaiul Independentei cu autostrada Bucuresti-Pitesti. Podul de peste raul Dambovita le va fi util soferilor care ies din Bucuresti, pe autostrada A1.
Proiectul cuprinde doua traversari majore de obstacole, a raului Dambovita peste podul existent largit si a caii ferate in zona Garii de Nord.
Tot printre prioritatile edilului-sef au fost incluse si largirea podului Hasdeu si reabilitarea raului Dambovita. ... "Tot pe lista prioritatilor este si reabilitarea raului Dambovita, largirea podului Hasdeu, Podul Izvor", a mai spus edilul-sef.
Arges, Braila, Buzau, Calarasi, Constanta, Dambovita, Dolj, Galati, Giurgiu, Gorj, Ialomita, Ilfov, Mehedinti, Olt, Prahova, Teleorman, Tulcea, Valcea si Vrancea. ... este vorba de judetele:Caras-Severin, Gorj, Mehedinti, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Teleorman, Dambovita, Giurgiu, Calarasi, Ialomita, Buzau, Galati, Vrancea, Prahova, Braila, Ilfov, Tulcea, Constanta.
Ei sunt si pasoptistii increzatori in istoria zilei de maine, si regalistii unei sperante care invie greu, si rinocerii debusolati ai nimicului, si nu ma gandesc neaparat la piesa concetateanului nostru, decolat de pe Dambovita si aterizat la Paris, Eugen Ionescu, roman-evreu nascut la Slatina, genial in asezarea scenica a absurdului.
Aici ii gasiti pe Gheorghe Andrei - Inspector de Specialitate - Biroul Protejarea Patrimoniului Cultural si Dezvoltare Turistica, alaturi de Alice Maria Stana - Sef Birou Protejare Patrimoniu Cultural si Dezvoltare Turistica din judetul Dambovita, Primaria Municipiului Targoviste, Directia Managementului Proiectelor.
zacusti, siropuri si dulceturi fel de fel din Arges, Bacau, Dambovita si Maramures, miere si produse apicole, mere, nuci si poame, turta dulce si covrigi.
familia Ghita din comuna Slobozia Moara, judetul Dambovita Hagiu Marin din comuna Adunatii Copaceni, judetul Giurgiu Familia Toader din comuna Brezoaele, judetul Dambovita
niste baieti de pe Dambovita se lupta cu statul norvegian sa ii schimbe legislatia, vor sa faca inclusiv presiune pe Casa Regala Norvegiana. ... In Romania, pe Dambovita, ce vedem?
Cu o suprafata totala de 375 m2, din care sala de vanzari este de 240 m2, magazinul din Voinesti, judetul Dambovita, functioneaza pe str. ... De ieri, locuitorii din Pucioasa, judetul Dambovita, se bucura de magazinul deschis pe strada Republicii, nr.
Tot pana joi, la ora 09:00, sunt sub avertizare Cod galben Bucurestiul si judetele Ilfov, Prahova, Dambovita, Ialomita, Constanta, Tulcea, Braila, Galati, Vaslui, Iasi, Neamt, Botosani, Suceava, Mures, Bistrita-Nasaud, Maramures, Cluj, Alba, Hunedoara si unele zone din judetele Caras-Severin, Mehedinti, Gorj, Valcea, Arges, Bacau, Neamt, Harghita, Brasov si Sibiu.
Avem suc de mere din Voinesti, Dambovita, in combinatii diferite: ... Avem si tuica - la 15 lei / litru, palinca - 30 lei / litru si mere - 2-3 lei / kg (toate soiurile dulci, parfumate si dulci), ne-a spus Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita.
Mioara Cotea din Voinesti, Dambovita participa la targul de produse traditionale organizat pe platforma de la Academia Militara in fiecare week-end, de vineri pana duminica inclusiv, intre orele 9.00 - 20.00, cu produse traditionale.
De asemenea, din aceasta dupa-amiaza, ora 16, si pana joi, la ora 10, judetele Dambovita, Prahova, Buzau, Vrancea si Bacau vor fi sub cod portocaliu de instabilitate atmosferica accentuata si caderi importante de apa.
O avertizare cod portocaliu de ninsori abundente si viscol, emisa de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM), va fi in vigoare de luni seara, pentru zona de munte a judetelor Brasov, Covasna, Vrancea, Buzau, Prahova, Dambovita si Arges.
Giurgiu, Gorj, Teleorman, Dolj, Harghita, Calarasi, Dambovita, Olt, Arad si Valcea), din cauza inundatiilor care au avariat gospodariile oamenilor. ... - Conform datelor primite din teren in aceasta dimineata, se inregistreaza situatii de urgenta la nivelul a 23 de localitati din 7 judete (Giurgiu, Teleorman, Dolj, Calarasi, Dambovita, Olt si Arad).
Apropiatii spun ca acumulase o avere impresionanta, cu mai multe proprietati in judetele Prahova si Dambovita In perioada comunista, dar si dupa Revolutie, Mudava ar fi tratat mii de pacienti prin bioenergie, potrivit marturiilor celor care-l considerau un fenomen al medicinei.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Marin Constantin din Dambovita, Crevedia, de la Sanatatea din plante este prezent cu un stand in curtea MTR. Avem suc de aronia, care este anti-cancerigen si care contine vitamina P care fixeaza vitamina C, care este anti cancer, suc de mere si catina.
Echipajul unei ambulante din judetul Dambovita a trecut prin momente de groaza. Stalpul de inalta tensiune a fost distrus. Din cauza ghetii, in centrul localitatii Brezoaele, ambulanta care mergea la un caz a derapat si s-a oprit intr-un stalp.
google-analytics.com