Cautare

9047 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 constanta educatorihey1" (3.04 secunde)
Evenimentul, organizat de Radio Romania - Centrul Cultural Media si Radio Romania Constanta, s-a desfasurat in intervalul 14 - 18 august, in premiera in Constanta, in incinta pavilionului expozitional din vecinatatea City Park Mall. ... Premiile Targului Gaudeamus Constanta 2014 au fost decernate astfel:
Liderii democrati ne-au dezvaluit ca Ursein a castigat la Curtea Suprema postul de sef al DJS, urmand ca aceasta sa ocupe in curand functia care i se cuvinea, cu atat mai mult cu cat oricum ar fi obtinut la concursul de titularizare o nota mai mare decat actualul director Teliceanu.
El a sustinut ca unii colegi "i-au marturisit ca la examenele de titularizare organizate de ministerul Invatamantului in acest an, concurentii care aveau diplome emise de Spiru Haret au fost scosi din sala cu forta de catre jandarmi, din ordinul ministrului Ecaterina Andronescu".
Pentru un asemenea numar, deputata PSD era pregatita, mai ales financiar, sa sustina cu brio examenul de "titularizare". Numai ca, zilele trecute, Victor Ponta si Liviu Dragnea s-au rasucit, brusc, astfel ca numarul delegatilor creste pana la 500, numar care depaseste cu mult capcitatea de "convingere" a deputatei.
Rusescu, Stancu si Keseru duc o lupta apriga la titularizare, parand sa le fi luat fata deja lui Grozav si Mutu, cei doi trecand printr-o perioada in care nu reusesc sa gaseasca ‘plasa‘.
Printre acestea regasim mobilitatea acestora in sistem, precum si aspectul examenelor de titularizare din ultimii ani care ne-au aratat ca exista elemente asupra carora trebuie sa ne concentram atentia.
Poate va trebuie sa dati concurs ca sa ocupati un post, sa fiti admisi la o scoala, sa fiti preferati inaintea altora, sa obtineti o titularizare.
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
la măsea”), ar valora acum pentru mii de tineri, care pregătesc şpaga de la titularizare, exact cat o fotografie cu Ceauşescu dintr-o revistă
Vezi rezultatele la bac sau la concursurile de titularizare, vezi mizeria din spitale, lipsa de medicamente, numarul insuficient de paturi, vezi disparitia peste hotare a atator persoane dubioase, vezi birocratismul sufocant, domolit doar de spaga etc.
Dupa profesorii prinsi copiind la titularizare, scenele cu bataia de la stadionul Otelul de vineri au umplut ecranele televiziunilor si paginile ziarelor centrale.
Si mai facem tevatura pe marginea aspirantilor de la examenul de titularizare, ca nu s-ar fi ridicat la inaltimea asteptarilor.
Liberalii s-au intrunit duminica, 2 decembrie a.c., pentru a discuta, printre altele, rezultatele obtinute in judetul Constanta la alegerile pentru Parlamentul European. Membrii Delegatiei Permanente Teritoriale a Partidului National Liberal filiala Constanta au mai dezbatut, cu aceeasi ocazie, si planul de actiuni pentru perioada imediat urmatoare.
Cinci echipe, doua din Liga Nationala, SCM Craiova si Neptun Constanta, trei din Divizia A (Terom Iasi, Rapid Bucuresti si Muresul Targu Mures), vor lupta sa se claseze la finalul turneului pe unul din primele doua locuri care asigura participarea in sezonul viitor in Liga Nationala.
Sedinta conducerii organizatiei judetene PDL Constanta s-a incheiat fara un rezultat clar, deoarece taberele in disputa, cea din jurul Mariei Stavrositu si cea din jurul lui Mircea Banias au votat decizii contradictorii, astfel ca problemele vor fi solutionate de conducerea centrala a partidului.
Inspectoratul de Politie al Judetului Constanta a scos la concurs 30 de posturi de agenti de politie pentru structurile de ordine si siguranta publica din 12 localitati. Este vorba despre Sectiile 2 si 3 din Constanta, Cernavoda, Eforie, Harsova, Negru Voda, Ovidiu, Cerchezu, Chirnogeni, Ciobanu, Gradina si Mihai Viteazu.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Prima serie de politisti detasati in Constanta, in cadrul programului "Litoral 2009", si-a incheiat ieri misiunea, schimband garda cu o noua serie de politisti sositi din tara.
google-analytics.com