Cautare

9047 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 constanta educatorihey1" (3.12 secunde)
In cel mai scurt timp, Guvernul va face cunoscute colegiile din mai multe judete, printre care si Constanta. ... Cu toate ca nu este facut inca anuntul oficial, pentru judetul Constanta, surse guvernamentale ne-au declarat ca vor exista 10 colegii pentru desemnarea deputatilor si 4 colegii pentru Senat.
Patronatul Intreprinderilor Mici si Mijlocii Constanta a inaugurat in cursul zilei de vineri IMM Business Center.
Initiat odata cu plecarea lui Gabriel Oprea din PSD, intrat pe ultima turnanta imediat dupa alegerile prezidentiale din noiembrie 2009, recunoscut oficial de Tribunalul Bucuresti pe 20 aprilie, UNPR se lanseaza public, sambata, in Piata Revolutiei, de Ziua Muncii, melodia aleasa ca imn oficial fiind "Noi suntem romani".
Referendumul privind desfiintarea judetului Constanta s-a incheiat la ora 21.00, dupa ce procesul electoral a fost prelungit cu o ora, la cererea PSD si PNL, iar procesele-verbale de la sectiile de votare vor fi centralizate de angajatii Directiei de Evidenta Persoanelor, aflata in subordinea CJ.
Pe Aeroportul International Mihail Kogalniceanu din judetul Constanta a aterizat ieri prima aeronava de pasageri Boeing 737-800, apartinand companiei irlandeze low cost Ryanair care va inaugura in ziua de 18 aprilie a.c. o cursa regulata Constanta-Pisa (Italia).
In continuare, fotbalistul are prima sansa la titularizare ca fundas stanga, date fiind indisponibilitatea lui Vlad si exilarea lui Cardoso la echipa secunda. ... "Atmosfera este buna dupa ultimele rezultate, important este sa o mentinem asa.
Fara niscaiva vraji facute de Ministerul Transporturilor, Autostrada Soarelui nu va fi gata in 2011, dupa cum spune ministrul de resort, Anca Boagiu ("Pana la sfarsitul anului 2011 vom putea merge cu totii de la Bucuresti la Constanta pe autostrada").
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
In Constanta, Basescu - 67%, Nastase - 33% Ca si in Bucuresti sau alte orase mari ale Romaniei, si la Constanta, Biroul Electoral Judetean a decis infiintarea a noua sectii de votare speciale pentru cei aflati in tranzit.
In Constanta, 14 candidati se bat pentru sefia legislativului judetean, fiecare cu sanse mai mari sau mai mici, dar este aproape axiomatic faptul ca viitorul presedinte al Consiliului Judetean va fi ales din randul principalelor patru partide parlamentare:
In ultimii aproximativ doi ani, Regia Autonoma Judeteana de Apa Constanta a intrat intr-un amplu proces de modernizare si retehnologizare.
Grupurile reunite ale senatorilor USL au efectuat in perioada 18-19 iunie o vizita de lucru in judetul Constanta, la invitatia vicepresedintelui Senatului Nicolae Moga, a liderului Grupului PNL Puiu Hasotti, a presedintelui Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, dar si a senatorilor Alexandru Mazare si Mircea Banias.
In orasul de la malul Marii Negre, cei doi pescarusi gasiti morti pe strada Ion Roata din Constanta ridica probleme de "deranj in miez de noapte, dupa terminarea programului de lucru" al purtatorului de cuvant al DSV Constanta.
Partidul Liberal Democrat are parte, la Constanta, de cele mai "adanci" sentimente de "pretuire".
Fundatia Bratianu a initiat un proiect civic menit sa reaseze orasul Constanta acolo unde il situeaza si topurile de specialitate: ... Demersul "Constanta constantenilor" a reunit aseara mai multi reprezentanti ai mediului politic si de afaceri ai orasului, intr-o intalnire libera, fara discursuri dar cu perspective clare.
Astfel, peste 80% din sindicalistii care traiesc in urbea tomitana au anuntat ca il vor vota pe senatorul Onaca pentru primaria Constanta.
PD-L Constanta nu mai are de ieri conducere judeteana si municipala, dupa ce secretarul executiv Elena Udrea a venit de la Bucuresti cu un mandat prin care s-a decis dizolvarea Biroului Permanent Judetean si desemnarea unui lider interimar.
De mai multi ani, odata cu cresterea considerabila a activitatii in Portul Constanta - gratie sporirii semnificative, an de an, a traficului naval in cel mai mare port autohton - s-a impus necesitatea construirii unui al doilea pod peste Canalul Dunare - Marea Neagra, in zona ecluzei de la Agigea.
Rezultatele slabe inregistrate de Partidul Democrat- Liberal la alegerile locale din Constanta au dus la cele mai dure masuri luate vreodata in istoria acestei formatiuni.
Garda Financiara Constanta va declansa incepand de luna viitoare verificarea tuturor societatilor comerciale privatizate in judetul Constanta, pentru a stabili modul in care noii proprietari si-au indeplinit obligatiile asumate prin contractul de privatizare.
google-analytics.com