Cautare

14335 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bucuresti" (4.33 secunde)
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita Cantitatea de agent termic achizitionata de la Electrocentrale Bucuresti a fost platita, a anuntat edilul Capitalei, Sorin Oprescu, duminica, intr-o postare pe pagina sa de Facebook.
In dimineata zilei de 29 noiembrie a.c., politistii Serviciului de Investigatii Criminale din cadrul Politiei Capitalei, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Bucuresti, impreuna cu politisti din cadrul Sectiei 5, Inspectoratului de Politie Judetean Cluj si Serviciului Special de Interventie Rapida, cu sprijinul informativ al Directiei Generale de Informatii si Protectie Interna, au efectuat perchezitii domiciliare la 8 adrese din Bucuresti.
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
2009, in urma sentintei judecatoresti din 23. ... 2009, in dosarul 6011/118/2008, inregistrat pe rolul instantei pe 25. ... 2009, decizia intrand in vigoare cu incepere de la 17. ... 2009.
Angajatii Combinatului Chimic Azomures primesc retributii suplimentare de numai cateva zeci de lei din profitul inregistrat pe anul 2009, in timp ce in 2008 unii dintre salariati au obtinut prime de pana la 6.000 de lei.
'Produsul Intern Brut al Romaniei din 2009 a cunoscut cea mai abrupta scadere din ultimele doua decenii ca valoare absoluta, in euro.
Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt, una dintre cerintele impuse Romaniei pentru aderarea la Uniunea Europeana, inregistreaza tendinte pozitive, dar nu si rezultate concrete.
in 1795, Franta isi deschide un consulat general la Bucuresti si, in 1798, un Consulat la Iasi. ... La 28 februarie/12 martie 1880, Aubert Ducros, primul trimis extraordinar si plenipotentiar al Frantei la Bucuresti si-a prezentat scrisorile de acreditare.
Maritata in 2003 in fata consulului din New York, Udrea devine o femeie libera prin divortul de Dorin Cocos inregistrat la un notar in Bucuresti. ... Studenta saracuta venita de la Buzau a prins repede in Bucuresti gustul luxului si al banului.
Canalul Dunare-Bucuresti ar putea costa 500 milioane euro dupa realizarea studiului de fezabilitate, a declarat joi directorul general al Administratiei Canalelor Navigabile, Ovidiu Cupsa. "Canalul Dunare - Bucuresti ar putea fi si un producator de energie, prin cele sase ecluze putandu-se ajunge la peste 50 MW.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
270 din 22-aprilie-2010 Addenda la Istoria literaturii romane contemporane Gabriela Negreanu s-a nascut la 6 iulie 1947 la Bucuresti. ... In 1970 a absolvit Facultatea de Limba si Literatura Romana a Facultatii din Bucuresti.
AVAS Bucuresti a obtinut in toate aceste cazuri hotariri judecatoresti definitive si irevocabile prin care fiecare dintre societatile amintite este obligata la plata a sute de milioane de lei vechi ce reprezinta dividende neachitate la timp, daune moratorii si daune interese AVAS Bucuresti a demarat procedurile de chemare in judecata a societatilor amintite intrucit nu a reusit sa ajunga la un punct comun cu acestea vizavi de plata dividendelor aferente anilor 1999 si 2000, la care statul avea dreptul in calitate de actionar.
Tudor Opris a fost membru al Uniunii Scriitorilor din Romania (USR), Filiala Bucuresti - Literatura pentru Copii si Tineret.
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Politiei Romane anticipeaza ca miercuri, 27 octombrie, un numar foarte mare de autovehicule care vor transporta participantii la actiunile de protest se vor deplasa dinspre marile orase catre Municipiul Bucuresti.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
google-analytics.com