Cautare

5465 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor" (2.79 secunde)
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Consiliul Local al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Investitorilor Italieni UNIMPRESA au organizat, miercuri seara, la hotelul Silver din Oradea, prima "Intalnire campeneasca" in care oaspetii de onoare au fost reprezentantii autoritatilor locale, in special primarul Oradiei, Ilie Bolojan, si presedintele Consiliului Judetean, Radu Tirle.
Pentru acest lucru, bihorenii trebuie sa ceara Casei de Asigurari de Sanatate Bihor eliberarea Cardului European de Asigurat. ... Certificatul de inlocuire a Cardului European este gratuit si este emis de casele de asigurari de sanatate, in cazul bihorenilor Casa de Asigurari de Sanatate (CAS) Bihor.
Cele patru organizatii patronale bihorene, respectiv Federatia Patronilor Bihor, Consiliul Local al IMM, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Oamenilor de Afaceri Italieni Unimpresa, au prezentat, ieri, un raport al activitatilor comune pe 2008 si modul in care mediul de afaceri va reactiona in fata iminentei crize economice care va lovi anul acesta si Bihorul.
In 2009, ordonatorii principali de credite nu au solicitat sume din acest Fond 5. ... Fondul National de Dezvoltare trebuie reintregit, banii trebuie pusi la loc Prima intrebare publica legata de sumele din FND a fost pusa de Traian Basescu la inceputul anului 2009, cu referire directa la Guvernul Tariceanu.
• Banca Romana de Dezvoltare - BRD Unitatile BRD nu vor avea program de lucru cu clientii in zilele de 25 si 26 decembrie 2009 si 1 si 2 ianuarie 2010.
Senatorul Alexandru Athanasiu considera mediocre rezultatele obtinute de catre filiala PSD Bihor in alegerile locale din iunie 2008. ... aceste rezultate arata ca PSD nu reuseste deocamdata sa atraga suficiente voturi in Bihor" a declarat parlamentarul social democrat.
Internetul si posibilitatile oferite de acesta utilizatorilor si advertiserilor au facut ca acest mediu sa subziste pe piata autohtona chiar si in an de criza, atragand venituri de 25,5 milioane de lei in primul semestru al lui 2009.
Acesta din urma, mare fustangiu, cat pe ce sa fie impresionat de expunerea despre Leibniz a candidatei la titularizare, ii pare lui Simone mai intii foarte urat!
◦Ce fel de baza are stabilirea unui criteriu paritar de reprezentare intre PNL si PSD, prin raportare la alegerile care au avut loc intre 2008 si 2009 (alegeri locale, alegeri parlamentare, alegeri europarlamentare si alegeri prezidentiale)?
In timp ce companiile se plang de faptul ca lipsa banilor lichizi din sistem le afecteaza activitatea, institutiile publice au datorii catre partenerii privati de peste doua miliarde de euro, rezultate numai din neplata facturilor.
Dupa scandalurile de la testele nationale, dar si de la bacalaureat, el vrea sa recorecteze personal unele lucrari luate prin sondaj, dar vrea sa se implice si in organizarea examenului de titularizare care va avea loc in aceasta vara.
Peste 2.400 de profesori si-au depus dosarele la Inspectoratul Scolar Judetean Constanta, pentru a participa la concursul de titularizare care se va desfasura pe 16 iulie a.c.
1/2011 urmeaza sa beneficieze 3.242 de cadre didactice, promovate cu minimum 7 la concursurile de titularizare din ultimii 6 ani.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Ministrul delegat pentru Relatia cu Parlamentul, Bogdan Olteanu, a facut ieri o vizita in judetul Bihor.
Sala mare a Consiliului Judetean Bihor a gazduit, ieri, lansarea programului intitulat "Strategia Nationala de Export pe 2006".
Liderul PNL Bihor, Cornel Popa, a confirmat ieri ca prefectul judetului, Ilie Bolojan, a fost propus pentru postul de secretar general al Guvernului, in locul lui Radu Stroe, si a precizat ca, din informatiile pe care le are, Bolojan a acceptat acest post.
In campania electorala, micuta filiala a Partidului Liberal Democrat din Bihor a ajuns calul de bataie al sustinatorilor presedintelui suspendat Traian Basescu. ... Ieri, de Ziua Muncii, gruparea politica locala a primit indicatii politice atat de la liderii lor nationali, cat si de la reprezentantii PD Bihor.
Reprezentantii PD si PLD Bihor au aflat ca s-au "casatorit", direct de la televizor sau de la radio, odata cu declaratia oficiala facuta, luni seara, la ora 19:45, de presedintii celor doua partide, Emil Boc si Theodor Stolojan.
Conducerea PSD Bihor este mai prudenta si este mai rezervata in declaratii. Mihai Bar, inca presedinte al PSD Bihor Presedintele filialei Bihor a PSD sustine ca decizia venita de la centru este nestatutara. ... Presedintele PSD Bihor sustine ca isi va continua activitatea ca pana inainte de demiterea sa.
google-analytics.com