Cautare

5465 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 bihor" (3.53 secunde)
Pentru mitingul pro-Basescu organizat pe 9 mai de "Traian Boc" de la Cluj, la sediul PD Bihor, s-au inscris, pana ieri, 40 de simpatizanti.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
Judetul Bihor are arondate 13 colegii electorale, dintre care noua colegii sunt pentru Camera Deputatilor si patru pentru Senatul Romaniei. In Bihor s-au facut deja primele intruniri pentru organizarea alegerilor, Biroul Electoral de Judetean de Circumscriptie nr.
PNL si UDMR Bihor au decis ieri, de comun acord, sa fortifice coalitia locala din cadrul Consiliului Judetean Bihor si al Consiliului Local Oradea, pastrand astfel majoritatea in cele doua consilii.
Camera de Comert si Industrie Bihor in calitate de beneficiar, avand ca parteneri Agentia de Dezvoltare a judetului Hajdú Bihar si Camera de Comert si Industrie Hajdú Bihar (Ungaria), a realizat si a lansat proiectul "Unitate si diversitate in turismul Euroregiunii Bihor-Hajdú Bihar".
Dupa 18 ani de la crearea mediului de afaceri in tara noastra si in judetul nostru, organizatiile patronale care fiinteaza in Bihor si-au dat mana pentru o unificare a interesului intreprinzatorilor in raport cu mediul politic si administrativ.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, lider de piata european in domeniu, invita pe 21 februarie, incepand cu ora 10:30, oamenii de afaceri la seminarul cu tema:
Consiliul Judetean al PSD Bihor s-a intrunit la finele saptamanii trecute pentru a decide ce pozitie va lua filiala in sedinta Comitetului Executiv al PSD care a avut loc ieri.
Inflatia anuala se va reduce semnificativ anul viitor, dar va depasi, cel mai probabil, intervalul tintit de BNR, de 2,5%-4,5%, iar banca centrala va cobori treptat dobanda de politica monetara, care se va incadra la finele lui 2009 intre 7,5% si 9%, apreciaza analistii economici.
In Bihor, barometrul PD indica cu totul alte nuante politice. ... Paleta Bihorului Potrivit sondajului intern al PD, la nivelul judetului Bihor, diferenta dintre democrati si liberali este de circa 5 procente. Cu 25% din preferintele electoratului bihorean, PD Bihor se situeaza cu trei puncte sub cotatia nationala.
Stampilele si buletinele de vot ale bihorenilor vor fi ridicate direct de la Bucuresti sub semnatura prefectului si a presedintelui Tribunalului Bihor. ... Prefectura Bihor s-a incadrat in programul calendaristic care reglementeaza organizarea si desfasurarea referendumului national din data de 19 mai.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma. Acesta a declarat, in conferinta de presa de ieri, ca presedintele CJ Bihor a comis un fals cand si-a prezentat declaratiile de avere in anii 2005 si 2006.
Daca Ilie Bolojan a confirmat asteptarile, Radu Tarle a fost surpriza placuta Sediul PNL Bihor gazduit ieri o conferinta de presa la care a participat alaturi de presedintele PNL Bihor, deputatul Cornel Popa si de vicepresedintele Valeriu Boeriu si secretarul de stat din Ministerul Internelor si Reformei Administratiei Paul Victor Dobre.
Chiar daca, la nivel national, Markó Béla sustine ca a incheiat definitiv negocierile cu PCM, se pare ca in Bihor lucrurile stau cu totul altfel.
Bihor: ... Peste 350 de persoane vor participa, sambata, la Oradea, la o intalnire a primarilor, alesilor locali si judeteni si parlamentarilor din judetul Bihor apartinand USL, a anuntat, joi, intr-o conferinta de presa liderul PNL Bihor, senatorul Cornel Popa.
Federatia Patronilor Bihor, prin departamentul "dealeri-auto" a venit in intampinarea firmelor private din acest domeniu de activitate care au dorit sa se informeze despre taxa de inmatriculare, organizand, luni, o masa rotunda pe aceasta tema la Hotelul Continental.
Oamenii de afaceri din judetele Bihor, Satu Mare si Salaj au fost invitati, ieri, la Oradea, la cea de-a 22-a editie a conferintelor SolePAD (Solutii Eficiente Pentru Afaceri Durabile). Evenimentul, organizat de Agora Media impreuna cu Federatia Patronilor Bihor, s-a desfasurat in sala de conferinte a Hotelului Nevis.
Camera de Comert si Industrie Bihor si firma Gieffe Corporate, membra a Grupului ETEA Sicurezza, au organizat seminarul cu tema:
Federatia Patronilor Bihor, in calitate de beneficiar al proiectului finantat prin Programul PHARE CBC 2005 Romania - Ungaria cu tema "Cooperarea transfrontaliera a IMM-urilor din Bihor si Szabolcs-Szatmár-Bereg - Ungaria" in domeniul panificatiei, transporturilor si constructiilor, a organizat ieri un forum pentru activitatea din proiect "Actiune de cooperare transfrontaliera - forumul romano-maghiar - 2 zile".
Federatia Patronilor Bihor, impreuna cu Consiliul Local al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Bihor, Camera de Comert si Industrie Bihor si Asociatia Investitorilor Italieni UNIMPRESA au organizat, miercuri seara, la hotelul Silver din Oradea, prima "Intalnire campeneasca" in care oaspetii de onoare au fost reprezentantii autoritatilor locale, in special primarul Oradiei, Ilie Bolojan, si presedintele Consiliului Judetean, Radu Tirle.
google-analytics.com