Cautare

6003 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 alba" (3.12 secunde)
Cartea soaptelor (Polirom, 2009, 2012, 2017) a primit in octombrie 2016 toate premiile decernate in cadrul Galei Premiului Literar al Europei Centrale ANGELUS:
- Razboiul geofizic, Editura Phobos, 2006, ISBN 973-7683-10-2 - Fenomenul OZN si serviciile secrete, Editura Solaris Print, Bucuresti, 2008, ISBN 9789738885318 - OZN - Anchetatorii au viata scurta, Editura Triumf, Bucuresti, 2008, ISBN 973-7634-29-2 - Statueta blestemata - teorii si cercetari neconventionale, Editura Triumf, Bucuresti, 2008, ISBN 9789737634207 - Cutremurele care vor lovi Romania - teorii si cercetari neconventionale, Editura Triumf, Bucuresti, 2009, ISBN 973-7634-22-1 - Operatia Elster.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
cresterea economica in 2009 nu va fi mai mare de plus 1,3 la suta, cea mai slaba rata de crestere din 2001 pana in prezent.
Pentru prima data, institutul EuroNCAP din Bruxelles a centralizat toate rezultatele obtinute in urma testelor de impact efectuate pe parcursul anului 2009 si a identificat cea mai sigura masina a anului:
Bush cea mai mare realizare din viata sa, mai ales ca tatal sau, si el fost presedinte al Statelor Unite ale Americii, nu a reusit sa obtina un al doilea mandat la Casa Alba. ... Un alt subiect delicat pentru liderul de la Casa Alba va fi legea privind avortul.
Pregatirile pentru manifestarile organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Nationale a Romaniei au inceput luni in Piata Tricolorului din municipiu.
Presedintele interimar al PD, Emil Boc, a declarat sambata la Alba Iulia ca acesta este obiectivul imediat in plan politic al PD.
Sala Unirii din Alba Iulia va gazdui, luni, o serie de evenimente dedicate Unirii Principatelor Romane, care vor debuta cu intonarea Imnului de Stat al Romaniei si din care nu va lipsi traditionala Hora a Unirii, desfasurata in fata Muzeului National al Unirii.
O noua excludere din partid Conducerea PSD Alba a anuntat ieri retragerea sprijinului politic si excluderea din partid a deputatului Liviu Mugurel Sarbu, pe motiv ca ar fi adus daune imaginii partidului si ar fi incercat sa negocieze trecerea la PNL sau PD.
Valerie Ciolos-Villemin, sotia premierului Dacian Ciolos, a sustinut un recital, joi, la Gala Micului Print de la Alba Iulia, unde a fost invitata de onoare.
Noaptea alba a muzicii folk 29 septembrie 2017 (Autor: Catalin Nitu) - Centrul Judetean de Cultura si Creatie Calarasi organizeaza vineri, 29 septembrie 2017, incepand cu ora 20.00, proiectul cultural Noaptea alba a muzicii folk.
o mare varietate de pasari, pelicani, lebede (alba si neagra), papagali, pauni, fazani, pupeze, rate si gaste salbatice, berze, cocosul de munte, struti (emu, african, nandu), pasari rapitoare (vultur, uliul, bufnita), pesti exotici, decorativi, piranha;
Aceasta activitate a ajuns sa fie cunoscuta sub numele de INITIATIVA OZN ROCKEFELLER, deoarece, in unele cazuri, ea a depasit simpla finantare si a inclus, la inceputul si la mijlocul anilor '90, un efort real de lobby la Casa Alba in perioada presedintiei Clinton.
google-analytics.com