Cautare

6004 de rezultate pentru "rezultate titularizare 2009 alba" (3.98 secunde)
Astfel, in mai 2009, firma Dial-Ton a incheiat un contract de furnizare produse, respectiv cartele telefonice, cu SC OMV Petrom SA.
Statisticile intocmite de IGPR arata ca 1.372 de persoane si-au pierdut viata pe sosele in acest an, iar alte 5.165 au fost ranite grav, scaderea fata de 2009 fiind de 293 de decese, respectiv 504 raniti grav.
La sfarsitul anului 2011, Bassett a fost implicat in trimiterea la Casa Alba a doua petitii.
Biroul de presa al Partidului Romania Mare - Constanta a anuntat ieri, prin intermediul unui comunicat de presa, ca intreaga organizatie a Partidului Democrat din comuna Poarta Alba (110 membri, 2 consilieri locali si un viceprimar) a trecut la partidul condus de Corneliu Vadim Tudor.
In urma cu doua zile, PRM Constanta declara ca democratii din Poarta Alba s-au alaturat partidului condus de Corneliu Vadim Tudor.
- Cazul lui Sorin Botar de la Alba-Iulia care a fost impuscat, dupa arestare, intr-un schimb de focuri declansat ca urmare a cererii sale exprese de-a se deschide focul pentru reinstaurarea socialismului in Romania.
Curtea de Apel Alba-Iulia a respins printr-o sentinta definitiva plangerea inaintata de Vasile Todea, directorul Agentiei Judetene pentru Protectia Mediului Alba (APM Alba), au declarat reprezentantii Centrului Independent pentru Protectia Mediului Sebes.
Pentru a scapa cateva ore de gratiile inchisorii sau pentru a evita transferul in alt penitenciar, un detinut de la Penitenciarul Poarta Alba i-a reclamat pe Gelu Danut Dinca (foto), fostul director al penitenciarului, pe Mihai Mate, sef serviciu siguranta interioara si pe dr.
Sebastian Lazaroiu Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, joi, ca eliberarea din functia de consilier prezidential a lui Sebastian Lazaroiu are legatura cu "viitoarea constructie gandita la Cotroceni" privind aparitia unei formatiuni in jurul Elenei Udrea, asa numita Alba ca Zapada.
Alba ca Zapada se face cameleon (Autor: ... Si tot din aceeasi ratiune se naste Alba ca Zapada. ... Alba ca Zapada, adica Miscarea Populara, este o gaselnita buna. In timp ce toata lumea uraste din ce in ce mai mult Partidul Democrat, Alba ca Zapada poate deveni o speranta.
Se incearca victimizarea sociologului psihopat, ca sa i se puna covorul rosu catre Balaceanca, unde va resuscita, impreuna cu fata cu vanzarile anterioare, pe Alba-ca-Zapada. ... Boc cu ratustele de o parte si Lazaroiu cu Alba-ca-Zapada, de cealalta parte. ... Deci Alba-ca-Zapada e decedata ante portas.
La 1 decembrie 1918, Adunarea Nationala de la Alba Iulia adopta Rezolutiunea care confintea unirea tuturor romanilor din Transilvania si Banat cu Romania, creandu-se astfel pentru prima data Ramania, asa cum o cunoastem noi astazi.
Primul 1 Decembrie ca zi nationala a fost marcat la Alba Iulia, la 1 decembrie 1990.
Partea amuzanta a situatiei este ca, daca in anumite puscarii incarceratii chiar au facut urat, au spart, s-au scandalizat si chiar n-au mancat, declarandu-se in greva foamei, la Penitenciarul Poarta Alba din judetul Constanta situatia a fost putin...
Totodata, seful otevist anunta ca se va duce, maine, la Alba Iulia, la aniversarea Zilei Nationale, cu voie de la Parchet. ... Pentru ca trebuie sa fiu la Alba Iulia poimaine, am cerut o derogare si m-am dus azi la Politie.
Reteaua PROFI continua expansiunea prin alte cinci magazine inaugurate astazi la Curtea de Arges, Salistea de Sus, Alba Iulia, Bacau si Tismana. ... Magazinele din Alba Iulia si Bacau functioneaza in format City.
Premiera filmului "Machete" i-a incantat pe fanii filmelor de super-actiune, dar si pe admiratorii frumoasei Jessica Alba. ... Jessica Alba a filmat in lenjerie intima, lenjerie pe care specialistii in procesare digitala au inlaturat-o apoi pentru montajul final.
Este din Bucuresti, iar dupa ce i se face autopsia la Alba, va fi adusa la Bucuresti si depusa la Capela Spitalului Militar.
Poeziile din volumul Libertate ucisa sunt scrise in perioada petrecuta in penitenciar, la Poarta Alba si la Jilava. ... Gheorghe Amza a povestit clipele cumplite traite in cei 2 ani de detentie in penitenciarele Poarta Alba si Jilava.
Mihai castiga fara drept de apel si la 1 noiembrei 1599 intra triumfator in Alba-Iulia, in timp ce ghinionistul Andrei Batory este prins si ucis de secui pe cand incerca sa treaca in Moldova. ... Iasiul, Cetatea Tighina, Catatea Alba, Chilia si Ismail.
google-analytics.com