Cautare

5162 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul suceava" (4.78 secunde)
Calugarii de la manastirea Sihastria Raraului din Suceava, acolo unde a stat in noaptea de 14 spre 15 februarie Iulia Ionescu, eleva de 15 ani de la Colegiul Sava din Capitala, au postat pe contul de socializare al lacasului de cult o scurta relatare a celor intamplate.
Cele mai multe sunt din Suceava si Bucuresti. ... Cele mai multe cadre medicale infectate sunt la Suceava, respectiv 462, si la Bucuresti, 149 de cazuri.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava.
Preotul, sotia lui si fiul lor au murit intr-un accident cumplit, aproape de Suceava. ... Insa s-au recoltat probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei", a declarat inspectorul Gabriel Pantiru, purtator de cuvant al IPJ Suceava.
Ofiteri de la Serviciul Judetean Anticoruptie Suceava (DGA) au descins la Sectia de Oncologie a Spitalului Judetean de Urgenta (SJU) Suceava.
Caz cutremurator in municipiul Suceava. ... Cadrele de la ISU Suceava au venit la fata locului si au spart usa casei.
In celelalte trei localitati, candidatii comuni ai celor doua partide vor fi stabiliti in urma unor sondaje de opinie care vor fi efectuate la sfarsitul acestei saptamani, urmand ca persoana care a obtinut cele mai bune rezultate in urma sondajului sa reprezinte Alianta.
Deputatul liberal Orest Onofrei a anuntat ieri ca intentioneaza sa renunte la mandatul de parlamentar pentru a ocupa functia de prefect de Suceava pentru care a fost desemnat de Biroul Permanent Judetean al PNL.
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final.
In peste jumatate din judetele si municipiile tarii victoria USL este categorica Presedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat, vineri seara, ca USL este sigura de victorie la alegerile locale in peste jumatate dintre judetele tarii, in vreme ce in unele zone, cum ar fi Neamt, Suceava, Cluj sau Prahova, PDL "inca isi face de cap ca in codru", ceea ce reprezinta "o problema" a USL.
Este vorba de doua sectoare rutiere care unesc Botosaniul cu Suceava si cu Targu Frumos. Cu toate ca drumul Botosani-Suceava a beneficiat de o reabilitare completa anul trecut, nu se incadreaza in standardele unui drum de trafic rapid.
Ileana Hotopila din comuna Ulma judetul Suceava, a venit cu oua incondeiate, la targul din curtea MTR. O gasiti si maine la stand, pana in ora 15.00.
Arcadie Sfirnaciuc, din comuna Marginea, judetul Suceava, un profesor care duminica a implinit 100 de ani.
Un incendiu devastator a izbucnit astazi, in localitatea Marginea din judetul Suceava. Doua gospodarii au ars in totalitate dupa ce au fost cuprinse de flacari, iar focul ameninta ca se extinde si la locuintele din jur.
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
O coincidenta de nume face ca, pe locul trei in topul unitatilor cu cele mai mari fonduri alocate de Guvern, cu 550.000 de lei sa fie o scoala din judetul Cluj:
Pe locul doi se situeaza judetul Suceava, cu 272 de proiecte, urmand apoi judetele Timis, cu 227 de proiecte si Iasi, cu 207 proiecte. Cea mai scazuta rata a alocarilor SAPARD s-a inregistrat in judetul Mehedinti, unde au fost solicitate fonduri nerambursabile doar pentru 37 de proiecte.
In judetul Suceava, inghetata de visine Alpin era expirata de circa cinci zile, in judetul Mures, chiflele multicereale precoapte, congelate si branza topita TOAST erau expirate de doua zile, cornulete cu susan expirate de o zi, prajituri si fursecuri expirate de cinci zile, iar in judetul Covasna, pralinele Magnat, ciocolata Milka, biscuiti Germino, biscuiti Dominica, sana Milli si Metios, iaurt Campina si unt Markenbutter erau toate expirate.
Magazinul din Scheia, judetul Suceava, se gaseste in format Standard pe str. ... Cel din Bordusani, judetul Ialomita, este amplasat pe str. ... Cu o suprafata totala de 396 mp, din care suprafata de vanzari este de 272 mp, magazinul din Patulele, judetul Mehedinti, se afla pe str.
Cel din Dofteana, judetul Bacau, se gaseste pe str. ... Cel din Contesti, judetul Teleorman, este situat pe str. ... Magazinul din Falticeni, cel de-al 26-lea din judetul Suceava, se prezinta in format Standard si este amplasat pe str. ... In acelasi format, magazinul din Draganesti-Olt, judetul Olt, se afla pe str.
google-analytics.com