Cautare

20248 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul satu mare" (7.83 secunde)
Firma a achizitionat, pentru suma de 6,25 milioane de euro, doua obiective in Oradea (un complex cu 388 de apartamente) si Satu Mare (un ansamblu rezidential cu 165 de locuinte).
Nici tehnicianul echipei Energia, Liviu Andries, nu-si pune mari sperante in acest joc, meciul mult mai important pentru gorjeni fiind cel de duminica, de la Satu Mare.
Gabriela Dorgai (foto) era actrita de 25 de ani, timp in care a jucat nenumarate roluri alaturi de colegii de la Satu Mare. ... Zona digului, aflat in centrul orasului Satu Mare, a fost luata cu asalt de politisti.
Popescu Adrian (Craiova - Dolj), Arbitru VAR: Vidican Rares George (Satu Mare - Satu Mare), Arbitru AVAR: Dansa Ciprian Florin (Satu Mare)
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
Fenomenul a capatat amploare deoarece discursul anti vaccin este raspandit prin intermediul a doua canale cu audienta mai mare decat orice autoritate guvernamentala sau medicala.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... In contrast, din moment ce densimetrele folosesc o cantitate mai mare de lichid mostra, asemenea calcule sunt necesare de fiecare data cand temperatura electrolitului difera foarte mult de cea a densimetrului.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Totusi, restantele reprezinta mai putin de 10% din totalul creditelor de consum, care in judetul Satu Mare au atins nivelul de aproape 1.000 de miliarde de lei.
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Senatorul PSD de Satu Mare, Valer Marian, a prezentat luni, 17 mai a.c., in plenul Senatului o declaratie politica intitulata "Premierul Boc nu mai raspunde nici la interpelari", pe care o redam integral.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
O mare parte dintre produsele verificate aveau termenul de valabilitate expirat, acestea fiind totusi comercializate. ... In judetele Satu Mare si Dolj, s-a descoperit cascaval Rucar cu ambalaj bombat si pete de culoare alba la suprafata produsului si branza de burduf cu mucegai la suprafata, miros fetid si suprafata lipicioasa.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
google-analytics.com