Cautare

5231 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul mures" (3.03 secunde)
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
Peter Leb, publicist si investigator OZN de la Targu Mures, analizand esantioane colectate de la fata locului, nu a remarcat nici radioactivitate, nici anomalii magnetice.
6 februarie 1975, Dej, judetul Cluj) a fost deputat PD, iar din 2005 este membra a Partidului Initiativa Nationala. ... Intre 1993 si 1997, a urmat cursurile Academiei de Arta Teatrala din Targu Mures.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, si-a anulat duminica vizita in judetul Mures, la festivalul Vaii Muresului din localitatea Rastolita, din cauza "vremii nefavorabile", unde urma sa aiba o intalnire cu primarii comunitatilor locale si sa tina un discurs participantilor la festival.
La o serbare campeneasca, pe Valea Gurghiului, in judetul Mures, la care a venit si presedinte PSD Mircea Geoana, liderii locali ai partidului au impartit mii de carti postale cu mesajul "Mircea Geoana presedinte".
Trebuie sa reactionam ferm si prompt, iar eu unul am facut-o si pana acum si o voi face si de acum inainte, impotriva vorbelor si faptelor extremismului etnic, xenofobiei si iredentismului venite si de la unii lideri politici maghiari din Romania, dar si din Ungaria, care tind sa se accentueze in luna martie, iar acum cu atat mai mult in precampanie electorala, amintindu-ne noua, transilvanenilor, de acel martie negru din 1990 de la Targu Mures.
Dupa cum ne informeaza “Realitatea Bihoreana“, premiul I, constand intr-un autoturism Logan in valoare de 7.200 de euro, a fost castigat de Luminita Berta din comuna Ceuasu de Campie din judetul Mures.
Este vorba despre o firma din Targu Mures care contacteaza agenti economici din toata tara, inclusiv din judetul Constanta.
Drumul banilor de la Bruxelles pana in Romania, pana la Mures si pana la momentul in care acestia se regasesc in investitii locale este unul lung, complicat de multe ori, dar in nici un caz imposibil.
Gazarii au luat licenta, dar vor afla abia maine, dupa sedinta Comitetului Executiv, daca vor promova in Liga I direct de pe locul trei sau daca vor sustine un meci de baraj cu FCM Targu Mures Formatia olteana Gaz Metan Severin si-a asigurat locul trei in seria a doua din liga secunda si, beneficiind de decizia Timisoarei (locul doi) de a-si retrage licenta, ar trebui sa promoveze in Liga I, conform regulamentului FRF in vigoare.
La celelalte doua echipe de pe podium, Cluj si Targu Mures, autoritatile locale dau sume importante din bugetul local", a mai spus Patrascu. ... "Am primit cateva oferte de a juca la Cetate sau la Albota in judetul Arges, dar noi am vrea tot la Craiova.
Echipamentele video sunt folosite de paramedici pe ambulantele SMURD de tip B2 (ambulante cu echipaj format doar cu paramedici), din judetele Alba, Arad, Bihor, Braila, Brasov, Buzau, Cluj, Caras-Severin, Constanta, Covasna, Galati, Harghita, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Mures, Neamt, Salaj, Satu-Mare, Sibiu, Suceava, Timis, Tulcea, Vrancea, Vaslui si in orasul Bucuresti.
In cadrul IASGO 2013, de la Palatul Parlamentului, unul dintre expozanti este Robert Motz - manager la Timberstar Medical division din Sangeorgiu de Mures, judetul Mures.
Snoop Dogg aduce din nou satul Bogata din judetul Mures in prim-plan. Dupa ce in 2016 si-a dat, din greseala check-in in Bogata, un mic sat din Mures, cand era de fapt in Bogota, Columbia, Snoop Dogg atrage din nou atentia asupra Romaniei, de data aceasta chiar din Bogata.
google-analytics.com