Cautare

5231 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul mures" (2.64 secunde)
VOTEZ motiunea de cenzura a USL Senatorul UNPR Corneliu Grosu sustine ca va vota motiunea de cenzura a Opozitiei daca HG privind UMF Tirgu Mures ramane in picioare.
Serviciul Samaritanus Ambulanta din Targu-Mures dispune de cinci ambulante si doua autospeciale pentru transportul persoanelor din spital catre domiciliu, deoarece bolnavii au si acest drept, de a fi transportati acasa dupa o operatie grea, ne-a explicat seful serviciului, Varga Zsigmond Karoly.
Trei tineri din case de copii au fost inchisi in locuinta unui barbat din Mures, obligati sa munceasca pentru el si exploatati pana la epuizare. Politistii Brigazii de Combatere a Criminalitatii Organizate Targu Mures si procurorii DIICOT au anuntat vineri ca au facut, miercuri, doua perchezitii domiciliare in Mures.
Simona Bucura Oprescu, ministrul Muncii, a vorbit vineri dimineata, la Digi24, despre descoperirea unui nou camin al groazei, in Mures. Oficialul a trimis Corpul de control al ministerului Muncii la Mures si asteapta toate datele si documentele pentru a vedea exact ce s-a intamplat acolo.
Desi are mai multe dosare penale, seful RAR Timis inca ocupa aceasta functie Va aduc la cunostinta situatia domnului Dorin Candea care ocupa inca functia de sef al Registrului Auto Roman din judetul Timis, desi in cursul ultimilor 15 ani a acumulat mai multe dosare penale.
Mures. ... As vrea sa completez acest tablou economic general cu cateva date despre judetul Mures, care urmeaza trendul national si, conform datelor statistice, a inregistrat o evolutie favorabila in raport cu anul precedent a principalilor indicatori economico-sociali, mai precis:
La fotbal, dupa o serie de rezultate proaste se schimba antrenorul si, de multe ori, echipa obtine rezultate bune fara sa aduca jucatori noi, ci doar prin faptul ca apare o noua mobilizare, se restructureaza anumite posturi.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Acelasi principiu il regasesc aplicat si in demersul Guvernului Victor Ponta de a oferi conditii bune pentru educatie, dovada finalizarea celor 300 de scoli incepute din 2007 si lasate in paragina, care isi primesc din aceasta toamna elevii, precum si cele 1259 de microbuze puse la dispozitie copiilor din zona rurala, din care 13 ajung in judetul Mures.
De curand, la Targu Mures functioneaza cinci magazine PROFI, odata cu inaugurarea unei noi unitati. ... 1, acest al 11-lea PROFI din judetul Mures functioneaza in format standard, cu o suprafata totala de 520 mp si o sala de vanzari de 350 mp.
In judetul Mures, relatiile dintre PNL si PD raman suspendate pana cand CNC al Aliantei D.A. va lua o decizie in privinta solicitarii PNL Mures de a fi dispuse masuri fata de filiala PD.
Corneliu Grosu, senator PSD de Mures, a anuntat vineri ca demisioneaza din PSD, pentru a se alatura grupului parlamentarilor independenti condus de deputatul-general Gabriel Oprea, demis din PSD in anul 2009.
Agentia Nationala pentru Locuinte (ANL) va construi anul acesta 84 de apartamente dotate cu instalatii care vor putea utiliza surse neconventionale de energie cum ar fi panourile solare, in judetele Constanta, Covasna, Harghita si Mures.
Pe de alta parte, seful UDMR Covasna a declarat, ieri, ca peste 20.000 de oameni au semnat pentru organizarea unui referendum pentru infiintarea unei regiuni de dezvoltare formata din Harghita, Covasna si Mures, transmite MEDIAFAX.
Curtea unui gospodar din judetul Mures s-a transformat in ferma pentru cerbi lopatari. Situata la o distanta de 20 de kilometri de Targu Mures, ferma adaposteste animale, pasari domestice si 10 exemplare de cerb lopatar.
Razvan Gabriel Trifan, in varsta de 34 de ani, si sotia acestuia, in varsta de 32 de ani, si-au pierdut viata, marti, intr-un grav accident rutier pe raza comunei Saschiz, judetul Mures. ... Mures, medicii fiind rezervati in privinta diagnosticului, potrivit infobraila.ro. ... Mures.
Cele cinci noi puncte de lucru ale RAR din tara vor functiona in oratele Tecuci (pentru judetul Galati), Campulung (pentru Arges), Sighitoara (judetul Mures), Fagaras (pentru judetul Brasov), iar la Vatra Dornei va fi deschis un puct de lucru pentru judetul Suceava.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
google-analytics.com