Cautare

5037 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul maramures" (3.56 secunde)
Conform regulamentului de pe edu.ro, initial vor fi anuntate primele rezultate, urmand ca, dupa contestatii, sa fie publicate mediile finale. ... Conform Ministerului Educatiei, primele rezultate la Evaluarea Nationala 2018 sunt anuntate pe 19 iunie, marti, pana in ora 12.00.
Imi doresc foarte tare sa aveti rezultate si, ulterior, cu rabdare si efort depus, veti observa ca lucrurile se confirma.
Sa inteleg, asadar, ca in ciuda eforturilor depuse de dumneavoastra, in calitate de parlamentar, nu ati reusit totusi sa ajutati cu nimic judetul Constanta din cauza guvernantilor? ... "Orasul si judetul Constanta sunt inexistente pe harta pentru actualii guvernanti" Rep.:
Astfel, in comunele Bucerdea Granoasa din judetul Alba, Crivat din judetul Calarasi si Barbulesti din judetul Ialomita vor fi organizate alegeri locale partiale pentru consiliile locale si primari.
Dupa aproximativ doua luni de munca asidua, Inspectoratul de Concurenta este la un pas de terminarea studiului "Mediul de Afaceri in judetul Constanta". Realizarea acestui studiu a avut la baza datele provenite din raportarile de bilant ale agentilor economici din judetul Constanta.
Ministrul economiei si finantelor, Varujan Vosganian, a declarat sambata, la Timisoara, in cadrul unei conferinte de presa, ca in judetul Timis indicatorii nivelului de trai sunt cu aproape 40 la suta mai mari decat cei din alte judete ale tarii.
Astfel, pentru Programul destinat sprijinirii dezvoltarii IMM-urilor prin fonduri in limita sumelor platite pentru profitul brut reinvestit au fost depuse, din judetul Constanta, un numar de 9 dosare, alte 5 dosare ale posibililor beneficiari constanteni fiind trecute pe lista de asteptare a acestui program.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
In judetul Prahova, va ploua in Barcanesti, Berceni, Brazi, Gorgota, Poienarii Burchii, Puchenii Mari, Rafov, Șirna, Tinosu, Valea Calugareasca; Nu scapa de ploi torentiale din oamenii din localitatile Maracineni, Sapoca, Vernesti, judetul Buzau.
Stefan de 27 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - G. Jenel de 41 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - R. Tudor de 37 de ani din Judetul Ilfov, cunoscut cu antecedente penale, - Z.
In judetul Arad ninge abundent, iar traficul rutier se desfasoara ingreunat, din cauza carosabilului alunecos.
In primele momente, suntem adeseori coplesiti de amanunte si de emotii, dar daca vrem sa obtinem rezultate trebuie sa ajungem rapid la concluzii care sa poata genera solutii de viitor. ... Iata de ce partidul nu a facut economie in Neamt si in Maramures.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
- In judetul Constanta, prezenta la urne:
Si unitatea din Barlad, judetul Vaslui, are format Standard si isi primeste clientii pe str. ... La Sapanta, judetul Maramures, magazinul se prezinta in format Loco, pe str. ... Cel din Roman, judetul Neamt, se afla pe str.
Judetul Salaj este asezat in partea de Nord-Vest a Romaniei si se suprapune pe cea mai mare parte a zonei de legatura dintre Carpatii Orientali si Muntii Apuseni, cunoscuta sub denumirea de Platforma Somesana, care are o suprafata de 3864,4 km2, ceea ce reprezinta 1,6% din suprafata tarii.
Chef Nina Rus de la pastravaria RIN din comuna Romuli, judetul Bistrita-Nasaud participa in acest week-end la Targul de Turism organizat la Romexpo.
In orasul Mioveni (Arges) si in comunele Corbu (Constanta), Madaras (Harghita), Poiana Blenchii (Salaj), Piatra (Teleorman), Remeti (Maramures) si Vladesti (Valcea), vor fi organizate alegeri pentru functia de primar.
Sorin Rosca Stanescu) Alegerile de parlamentari din Neamt si Maramures au iesit prost. ... Atat colegiul din Neamt, cat si cel din Maramures apartineau, in mod traditional, USL. ... In judetul respectiv sunt mai multe colegii si mai multi coordonatori de colegiu.
Au fost reabilitate trei obiective de sedii de asezaminte culturale, la Racari (Dambovita), Stei (Bihor) si Somcuta Mare (Maramures), iar alte 21 se afla in executie. ... Pe lucrari publice, un km de drum judetean costa la fel la Constanta ca in judetul Maramures", a mai spus Udrea.
google-analytics.com