Cautare

5039 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul maramures" (4.73 secunde)
Desi Blajan nu a facut precizari legate de aceasta decizie, Eugenia Gojda, liderul PSD Maramures, a vorbit despre existenta, in ultima vreme, a unor tensiuni intre liderii organizatiei din Baia Mare.
Daca vorbesti de candidaturi in doua judete in care PDL-ul are si presedintele de CJ - la Maramures si la Neamt - are si primarul municipiului resedinta de judet...
- Ce trebuie sa faca USL pentru a nu se repeta rezultatul alegerilor din Neamt si Maramures? - USL a functionat foarte bine si la Neamt si la Maramures. La Neamt a castigat, iar la Maramures a obtinut un numar dublu de voturi decat obtinuse raposatul Victor Surdu.
"La Copalnic, precum si in alte localitati din Maramures, agricultorii fac produse ecologice fara sa stie. ... De asemenea, Anton Rohian, fost director al Directiei Agricole Maramures, a precizat ca, de 20 de ani, fiecare agricultor face doar ceea ce vrea, motivand ca majoritatea fermierilor refuza sa accepte regulile impuse.
In cadrul targului produselor traditionale si naturale, produse in ferme si gospodarii taranesti din Piata Amzei, Iulia Corau, patroana pensiunii Ancuta, se ocupa de standul Sarmale ca in Maramures.
Gina Discalicau din Baia Mare a participat recent la targul traditional "PIata Taraneasca" organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu prajituri de casa din Maramures. "Am venit la acest targ cu cel putin 20 de sortimente de prajituri de casa din Maramures.
"Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Maria Rosca din Maramures. ... Standul celor de la Botiza, Maramures, este amenajat in stil traditional maramuresean.
Iulia Corau din Botiza, Maramures, este prezenta in luna decembrie cu un stand in cadrul targului de Craciun de la Universitate. "La standul nostru bucurestenii pot gasi cele mai bune sarmale din Botiza, Maramures, dar si fasole cu carnati si pomana porcului.
Cele mai mari cantitati de precipitatii sunt estimate in Muntenia (pana la 95 l/mp), Transilvania (pana la 90 l/mp), dar si in Oltenia si Maramures, pana la 88 l/mp, respectiv 81 litri/mp.
Alexandra Cruceru) Ultimele 2 luni de iarna vor fi caracterizate de o vreme in general rece, precum si de intervale de timp cu precipitatii excedentare sub forma de ninsoare, in anumite regiuni, in timp ce prima luna de primavara va aduce, in mare parte, valori termice pozitive, dar si ploi mai consistente indeosebi in Maramures, Oltenia, Transilvania si Crisana, reiese din prognoza de specialitate, valabila pentru intervalul ianuarie - martie 2017, publicata vineri de Administratia Nationala de Meteorologie (ANM).
- Din 17 decembrie va veni un val sub limita de ger in Transilvania, Moldova chiar si in Maramures.
DB s-a nascut in 1968 si a crescut in satul Craciunesti, din judetul Maramures, sat aflat la circa 9 kilometri est de Sighetu Marmatiei, aproape de Tisa, care face acolo granita cu Ucraina.
Cel mai mic salariu mediu din tara s-a inregistrat in judetul Harghita - 852 de lei, doar 68% din nivelul salariului mediu pe tara si aproape jumatate fata de cel inregistrat in Bucuresti.
Judetul Bistrita-Nasaud e unul cu un imens potential turistic. ... Doua drumuri vitale atat locuitorilor zonei cat si acelora obligati sa le parcurga aflandu-se in tranzit spre Maramures (prin Pasul Dealul Stefanitei) sau spre Moldova (prin Pasul Rotunda).
Senatorul PSD, Marius Sorin Bota, a facut la Seini, judetul Maramures, o demonstratie de intretinere/reparatie a unei strazi (strada Conacului), printr-o tehnologie noua, cu un cost scazut si durata de executie foarte rapida.
Toate partiile de schi din cele sase statiuni turistice din judetul Maramures au fost deschise iubitorilor sportului alb. ... • In judetul Maramures sunt operabile partiile de schi din statiunile Suior-Baia Sprie, Roata-Cavnic, Icoana-Cavnic, Borsa, Mogosa-Baia Sprie si Izvoarele
Un barbat din judetul Maramures a fost depistat de politistii satmareni in timp ce transporta peste 24 de tone de porumb boabe, fara documente de provenienta.
Victimele au fost gasite in conditii mizere in judetul Maramures. Oamenii erau obligati sa faca diverse munci. Zeci de mandate de perchezitie au fost puse in aplicare in acest caz.
Victimele au fost gasite in conditii mizere in judetul Maramures. Oamenii erau obligati sa faca diverse munci. Zeci de mandate de perchezitie au fost puse in aplicare in acest caz.
Rezultatul inregistrat in tara vecina ajuta in mare masura si Romania, care acum are un avans de 5 puncte fata de Ungaria si va ramane pe un loc care trimite direct la Euro chiar si in eventualitate unor pasi gresiti REZULTATE ETAPA A 5-A (29 martie):
google-analytics.com