Cautare

5039 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul maramures" (4.70 secunde)
Cea mai ridicata prezenta la vot a fost inregistrata in judetul Ilfov -39,24%, urmat de judetul Gorj - 39,09%, Dolj - 36,10%, Valcea -33,52% si judetul Giurgiu -33,41%.
Liderul conservator a admis ca in USL Maramures exista anumite divergente dupa ce la centru s-a decis ca un reprezentant PC sa candideze din partea Uniunii pentru presedintia Consiliului Judetean. "Cunosc faptul ca anumite persoane din PNL Maramures, dar si din PSD resping decizia centrului.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune. ... Participam la toate targurile de produse ecologice si traditionale din Bucuresti, organizate la Agronomie, Romexpo, Muzeul Taranului Roman, Piata Obor, Piata Revolutiei, Vitan", ne-a spus Ioana Tomsa din Maramures.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune, dar si cu colaci si cozonac cu nuca si rahat.
In cadrul targului "Traditii si flori de sarbatori" organizat in Parcul Cismigiu, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
Doctorul Calin Man, purtatorul de cuvant al DSP Maramures, a declarat ca a fost vorba de un deces "subit", senatorul ajungand la spital in stop cardio-respirator.
Calin Gal, comisarul-sef al Garzii Financiare Bihor, ne-a informat ca cele mai mari cantitati de alcool confiscate pe piata bihoreana provin din judetele Satu Mare si Maramures.
Pe urmatorul loc se afla Maramures: 91,8% din constructiile ridicate in judetul Maramures sunt proprietate privata. A treia pozitie este ocupata de Harghita, cu 90,1%, aceste trei judete (Satu Mare, Maramures si Harghita) fiind singurele unde ponderea privata depaseste 90% din total.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Filiala PNL Maramures este, practic, impartita in doua in raport cu actuala situatie a partidului. ... Cred ca e nevoie de mai mult echilibru“ , a declarat presedintele PNL Maramures, Cristian Anghel. Parlamentarii PNL de Maramures sunt ceva mai rezervati si au alte optiuni politice.
„Voi candida pentru ca in Maramures am intalnit oameni extraordinari care m-au rugat sa fac asta. ... In PC Maramures exista o criza interna si datorita faptului ca in organizatie nu s-au tinut alegeri niciodata, conducerea fiind mereu numita interimar.
Functia de presedinte al organizatiei Partidul Conservator (PC) Maramures a fost disputata intre patru candidati: Ioan Codrut ßeres, senator de Maramures, si ministrul Economiei si Comertului, Dorel Iacob, prim-vicepresedinte in perioada de interimat a PC, si vicepresedintii Marius Pop Rus si Ioan Mihali.
Sotii Mihaela si Costel Covaci din Baia Sprie, Maramures, au adus cu acest prilej, la standul lor, o colectie deosebita de flori de mina din bazinul minier Maramures si Brazilia, dar si un generator din cuart fumuriu adus din Brazilia.
In cadrul targului de la Universitate, sunt si cei din comuna Botiza, Maramures, cu sarmalute extraordinar de bune.
In cadrul targului Traditii si flori de sarbatori din Parcul Cismigiu ii gasiti si pe cei de la standul Botiza, Maramures.
google-analytics.com