Cautare

5670 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul iasi" (2.84 secunde)
Reamintim ca terenul se afla in administrarea municipalitatii galatene, insa teritorial se afla in judetul Braila.
Alba, Arad, Bacau, Bihor, Bistrita-Nasaud, Brasov, Buzau, Botosani, Caras Severin, Calarasi, Cluj, Constanta, Covasna, Dambovita, Galati, Giurgiu, Gorj, Harghita, Hunedoara, Iasi, Mures, Neamt, Salaj, Suceava, Sibiu, Teleorman, Timis, Tulcea si Vrancea.
Fiul unui ofiter SRI a fost ucis in propriul apartament din Iasi. ... Polițistii din intreg judetul sunt in alerta pentru prinderea agresorului, relateaza Ziarul de Iasi. Nenorocirea a avut loc intr-un cartier din Iasi.
Concret, procurorii DIICOT au inceput urmarirea penala impotriva directorului Aurel Matiut si a patru vamesi de la Vama Jimbolia (judetul Timis) pentru infractiunile de favorizarea infractorului respectiv neglijenta in serviciu, pentru ca in luna noiembrie 2010 au lasat sa intre in Romania, prin Punctul de Trecere a Frontierei Jimbolia, doua autotrenuri in care se aflau 33.600 de pachete de tigari de contrabanda provenite din Serbia.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Spre deosebire de cele doua institutii mentionate, CURS se incapatana sa dea rezultate aproximativ egale, cand in favoarea opozitiei cand in cea a PSD.
Pentru ca numai cei care suntem la comisii si raspundem de ele stim ce greu se face cvorumul, iar cei care sunt in doua comisii sunt - vorba unui mare antrenor de la Politehnica Iasi - "Pe stadion sunt studenti si la universitate sunt fotbalisti." Asa-i si cu acesti colegi ai nostri.
Martorii oculari au declarat ca ele efectuau viraje deasupra localitatilor survolate, manifestand o predilectie pentru cazarmile din Focsani, Iasi, Braila si Targoviste.
Pe locul doi se situeaza judetul Suceava, cu 272 de proiecte, urmand apoi judetele Timis, cu 227 de proiecte si Iasi, cu 207 proiecte. Cea mai scazuta rata a alocarilor SAPARD s-a inregistrat in judetul Mehedinti, unde au fost solicitate fonduri nerambursabile doar pentru 37 de proiecte.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... Aparent, programul "Prima Casa" nu a influentat piata imobiliara din judetul Constanta.
Senatorul Alexandru-Petru Fratean a sustinut o DECLARATIE POLITICA, intitulata "Autostrada in judetul Mures prinde contur nu doar pe harta!", pe care o puteti citi in continuare.
Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. ... Cea din Melinesti, judetul Dolj, este prezenta pe str. ... Magazinul din Moldovita, judetul Suceava, se afla pe str.
Ce rezultate ati obtinut?
Ion Raut, purtatorul de cuvant al PNL Gorj, a mentionat ca s-a incercat cooptarea in noua structura de conducere a unor membri de partid care au avut rezultate la alegerile europarlamentare.
Stiu ca in perioada cand domnul Traian Basescu era doar primar general al Capitalei, Sebastian Lazaroiu ii furniza nu numai rezultate ale unor sondaje, ci si solutii pentru ca strategia adoptata de bataiosul om politic sa dea rezultate mai bune. ... Sa umble la rezultate.
Rezultate barna: ... 44.699 Rezultate paralele: ... 41.833 - Dupa trei rotatii, Romania se afla pe locul trei in clasamentul general, dupa SUA si Rusia, dar inaintea Chinei Rezultate sarituri: ... 45.733 - al treilea punctaj din concurs la acest aparat, dupa SUA si Rusia Rezultate sol:
Sa nu credeti ca nu cer si studiile timp, insa pentru pacientii critici se fac incercari disperate, din care unele dau rezultate.
Mai toate concursurile de angajari despre care am scris in ultima vreme se aseamana la rezultate. La politisti doar unul a trecut, cei de la Politia de frontiera se asteapta la aceleasi rezultate, titularizarile de la profesori au avut tot rezultate dezastruoase, concursurile de magistrati la fel.
google-analytics.com