Cautare

5670 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul iasi" (2.92 secunde)
Vedeta a fost la un pas sa rateze cursa de Iasi, acolo unde era asteptata la un eveniment! ... De asta s-au convins si organizatorii unui eveniment de la Iasi.
Decizia lui Constantin Simirad de a sustine candidatura lui Traian Basescu la prezidentiale este "cantecul de lebada", in politica, pentru presedintele Consiliului Judetean Iasi si "tradare pe fata, iar tradarea se plateste", a declarat, sambata, la Golesti, judetul Arges, liderul PSD, Mircea Geoana.
Mars motorizat intre Iasi si Bucuresti pentru sustinerea Autostrazii A 8:
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
"Monitorul " a solicitat in scris Directiei Regionale de Drumuri si Poduri (DRDP) Iasi, careia i se subordoneaza SDN Botosani, preturile de inchiriere a utilajelor, iar raspunsul directorului unitatii, Dorina Tiron, a fost ca valorile contractelor de inchiriere ale utilajelor de deszapezire "sint cele rezultate din procedurile de achizitie si variaza in functie de numarul de unitati inchiriate, tipul acestora, numarul de schimburi pe zi de utilizare, tipul interventiei, etc ", fara a se preciza si un tarif propriu-zis.
Suceava refuza sa formeze aceeasi regiune cu Iasul In contextul regionalizarii, tot mai multi lideri politici din Suceava militeaza ca judetul lor sa formeze o regiune distincta.
Din cele 309 apartamente receptionate, 18 sunt in Ramnicu Valcea, judetul Valcea, 16 in Baile Tusnad, judetul Harghita, 60 in Calan, judetul Hunedoara, 64 in Ineu, judetul Arad, 16 in Braila Braila, 16 in Mangalia, judetul Constanta, 41 in Galati, 40 in Roman, judetul Neamt si 20 in Horezu, judetul Valcea.
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures (145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis (71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras - Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
- la granita dintre judetele Bistrita Nasaud si Cluj (219 cazuri) - in judetul Mures(145 cazuri) - in judetul Arad (113 cazuri din care 2 decese la copii cu varsta sub 1 an) - in judetul Timis(71 cazuri din care 1 deces la copil cu varsta sub 1 an) - in judetul Suceava (27 cazuri) - in judetul Brasov (33 cazuri) - in judetul Salaj (7 cazuri) - in judetul Hunedoara (14 cazuri) - in judetul Caras- Severin (13 cazuri) - in judetul Alba (3 cazuri) Cazuri sporadice de rujeola au fost confirmate la persoane nevaccinate / incomplet vaccinate din Bucuresti (4 cazuri) si din judetele:
cu ce primari si sefi de CJ vine opozitia in judetul tau Discutiile din cadrul USL privind stabilirea candidatilor Opozitiei pentru alegerile locale din 2012 se apropie de final. ... Probleme au insa si liberalii, care au o organizatie foarte slaba in judetul Neamt.
Un muzeu etnografic va fi deschis la Manastirea Agapia Conducerea Muzeului Etnografic al Moldovei din cadrul Complexului Muzeal National "Moldova" Iasi anunta deschiderea, duminica, a "Muzeului vivant Agapia", organizat in cadrul manastirii cu acelasi nume, din judetul Neamt.
Printre prefectii numiti prin hotarari guvernamentale se numara si cumatrul presedintelui Romaniei, Traian Basescu, fostul deputat PD Ion Carstoiu, in judetul Arges.
Situatia din PRM Iasi devine tot mai confuza. ... Tudor) a parasit partidul, dar a pastrat sediul filialei din Strada 13 Decembrie, ex-peremistii s-au razgandit in legatura cu plecarea si formarea unui nou partid si au anuntat ca vor convoca saptamana viiitoare Conferinta Judeteana a PRM Iasi.
Ziarul de Iasi: ... Emilia CHISCOP) UN ARTICOL EXCEPTIONAL POSTAT PE SITE-UL ZIARULUI DE IASI - DATAT 16.04.2004. ... Cativa ani mai tarziu, cand ea avea sa vina in Iasi, il invita la spectacol pentru a o auzi recitandu-i versurile pe care i le dedicase.
AGERPRES Tudor Gheorghe, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, la Gala UNITER de la Iasi Maestrul Tudor Gheorghe a primit luni seara, in cadrul celei de-a XXI-a editie a Galei Premiilor UNITER, premiul pentru o viata dedicata poeziei autentice, iar Teatrului National Bucuresti i-a fost conferit titlul de excelenta pentru conceperea si realizarea exceptionala a Programului Caragiale 2012.
Intre 17 ianuarie si 7 mai 1874, Eminescu poarta o corespondenta consistenta cu Titu Maiorescu, care ii sugera poetului sa-si obtina doctoratul in filosofie, pentru a fi numit profesor la Universitatea din Iasi, insa Eminescu abandoneaza acest demers, se intoarce in tara si este numit director al Bibliotecii Centrale din Iasi.
Republica Moldova are un PIB aproape la jumatate fata de cel al judetelor romanesti cu care se invecineaza - Botosani, Iasi, Vaslui si Galati - care au avut in 2012 un PIB cumulat de 9,2 mld.
Sosit la Iasi fara mare tam-tam, presedintele Traian Basescu a participat sambata, in calitate de "intai pelerin al tarii", la slujba de celebrare a moastelor Sfintei Parascheva, ocrotitoarea Moldovei, s-a recules in fata sfintelor moaste, a strans mana si a vorbit cu cativa pelerini si a plecat in tromba catre Bucuresti.
PDL Iasi a contestat, joi, la Curtea de Apel Iasi, validarea candidatului PSD Constantin Simirad in functia de presedinte al Consiliului Judetean, dupa ce Tribunalul i-a respins in urma cu cateva zile cererea, a anuntat, intr-o conferinta de presa, liderul filialei PDL, senatorul Dan Carlan.
Presedintele CJ Iasi, Constantin Simirad, membru PSD, sustine ca nu a prejudiciat partidul in campania electorala si ca i-a adus voturi cu "cosarca", el raspunzand astfel unor lideri locali ai PSD care au anuntat ca atitudinea din campanie a lui Simirad va fi discutata la varful filialei.
google-analytics.com