Cautare

6384 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul cluj" (2.94 secunde)
Centrul de expertiza pentru boli rare in domeniul bolilor hepatice pediatrice rare, Pediatrie II, Spitalul Clinic de Urgenta pentru Copii Cluj Napoca; ... Ion Chiricuta Cluj Napoca. ... Centrul de expertiza pentru boli rare musculo-scheletale autoimune si autoinflamatorii al SCJU Cluj-Napoca.
Incepand de luni, 27 aprilie, PROFI extinde si in orasele Bucuresti si Cluj proiectul inceput la Timisoara in sprijinul persoanelor lipsite de familie, prieteni sau vecini care sa le ajute sa-si cumpere produsele de care au nevoie.
U Cluj - FCSB 1-2 Etapa 16 / Superliga Sezon 2022/2023 Au marcat: ... Filip '40 / Cordea '86 Echipele de start U Cluj: ... Cluj Arena, Cluj-Napoca Arbitru:
Superliga, play-out, etapa a 8-a U Cluj - Chindia Targoviste 2-0 (1-0) Au marcat: Remacle 35, Nistor 65 U Cluj: ... Cluj Arena (Cluj-Napoca) Arbitru:
1 din comuna Dorobantu (judetul Calarasi), conferindu-i numele ctitorului prof.
Cinci centre de tip Scoala dupa Scoala din mediul rural au fost dotate cu echipamente IT, mobilier si rechizite, beneficiarii acestei schimbari fiind 150 de copii din familii defavorizate din comunele Scundu, judetul Valcea, Breasta, judetul Dolj, Rosiori, judetul Ialomita, Camarasu, judetul Cluj si Pungesti, judetul Vaslui.
Deputatul PDL Petru Calian a acuzat PNL, UDMR si PSD ca au trasarat colegiile uninominale A®n judetul Cluj, astfel A®ncat cele trei partide sa iasa avantajate.
Fostul negociator-sef al Romaniei cu UE, deputatul Vasile Puscaa, a anuntat, miercuri, ca va candida la alegerile generale pentru un mandat de deputat sau senator, intr-un colegiu care urmeaza sa fie stabilit de conducerea filialei PSD Cluj.
Geoana a declarat in satul Copaceni, judetul Cluj, ca nu crede in propaganda PD-L care spune ca se termina viata si proiectele pentru Cluj daca "Basescu moare politic". ... Eu nu cred in propaganda care spune ca se termina viata sau proiectele pentru Cluj daca Basescu moare politic.
A fost ales in 2008 in colegiul 8 din judetul Cluj. ... Iata rezultatele din colegiul 8 Cluj: ... Ca numar de voturi, intre candidatii la Camera Deputatilor din circumscriptia Cluj, Virgil Pop s-a situat pe locul 30.
Intre 23 - 26 august 2012, va avea loc cea de-a XI-a editie a CUPEI TAUBENREUTHER, pe Terasa Capus, judetul Cluj, organizata de catre Clubul Transsylvania Off Road.
tesaturi, broderii, bluze traditionale - intre 150 - 200 RON, tesaturi din bumbac, canepa, fete de masa, tesute manual prin razboi, fuste plisate manual - la 200 RON, haine din catifea - la 300 RON, vestute lucrate manual din catifea si din postav - la 150 RON, camasute - la 150 RON, dar si rochii din matase si din bumbac", ne-a spus Maria Sallai, venita tocmai din comuna Sic, Cluj.
Ecaterina Pop) La numai 30 de kilometri de municipiul Cluj-Napoca, departe de forfota orasului, exista un loc cu totul aparte, nemaiintalnit niciunde in Romania.
pe langa declaratiile de presa in care a laudat performanta organizatiei de la malul marii, care practic a inrosit judetul, a fost smulsa si promisiunea unui minister in viitorul guvern social-democrat.
In judetul Olt, la scrutinul pentru desemnarea europarlamentarilor, si-au exprimat optiunea politica 160.772 de alegatori, prezenta la vot fiind de 41,11%.
Cele mai multe firme care si-au suspendat activitatea in ianuarie 2010 sunt din judetul Bihor (296 de firme), iar cele mai putine provin din judetul Ialomita (43 de firme).
Unitatea din Vidra, judetul Vrancea, este amplasata pe DN2D si dispune de o suprafata totala de 423 mp, din care sala de vanzari este de 303 mp. Unitatea din Bechet, judetul Dolj, se afla pe str. ... Magazinul din Dobra, judetul Hunedoara, este situat pe str.
Cel din Moinesti, judetul Bacau, se afla pe str. ... Unitatea din Scornicesti, judetul Olt, se gaseste pe str. ... Cea din Baleni, judetul Dambovita, este amplasata pe Soseaua Bucuresti-Targoviste, nr. ... Magazinul din Baia de Fier, judetul Gorj, a fost inaugurat pe str.
In judetul Mehedinti exista un cod galben de viscol si vreme geroasa. ... Codul galben pentru judetul Mehedinti a fost prelungit pana la ora 15.00. ... In judetul Mehedinti, rafalele de vant depasesc 60-65 km/h. ... Judetul Alba este sub atentionare cod galben.
Potrivit unei informatii furnizate un post de televiziune, oamenii de afaceri au identificat deja si locul propice pentru aceste culturi, fiind vorba despre terenuri din judetul Cluj, situate intre Turda si Campia Turzii.
google-analytics.com