Cautare

6388 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul cluj" (7.65 secunde)
Astfel, probele existentei valahilor (romanilor medievali) in Transilvania, la venirea ungurilor, sunt o alta problema pentru nucleele antinationale din Cluj Napoca, Alba Iulia sau alte orase din tara, care ne-ar vrea ajunsi aici dupa venirea ungurilor.Va reamintesc ca cetatile lui Glad (judetul Timis), Gelu (judetul Cluj) si Menumorut (judetul Bihor), conducatorii valahilor din Transilvania secolului IX, care s-au confruntat cu ungurii,la sosirea acestora, sunt aproape abandonate â€" nu numai ca nu sunt indicatoare spre ele sau panouri explicative langa acestea, dar mai mult decat atat, in cetatea lui Menumorut este amenajat un teren de fotbal si vestiare, iar in cetatea lui Gelu se cultiva porumb.
Carla Dinu) Circulatia auto se desfasoara joi dimineata in conditii de iarna pe mai multe drumuri din judetele Vrancea, Buzau, Dambovita, Brasov, Valcea, Gorj, Cluj, Harghita, Neamt, Prahova si Arges.
Festivitatea de premiere s-a desfasurat saptamana trecuta la Cluj Napoca, la Bastionul Croitorilor, iar antrenorul craiovean a primit un frumos trofeu creat de renumitul artist plastic bucurestean Ioan Nemtoi, dar si un card bancar cu o depunere de 8.000 de lei.
Daca numai jumatate din energia si timpul acordate luptei pentru controlul Justitiei ar fi fost utilizate pentru masuri de relansare economica, cu siguranta ca azi incepeau sa se intrevada si primele rezultate.
Jolidon Cluj, s-au clasat duminica pe primele doua locuri la turneul international de pregatire din Turcia. ... In celelalte meciuri jucate, cele doua echipe romanesti au obtinut urmatoarele rezultate: ... Jolidon Cluj-Wang Toppidrett 36-32. ... Jolidon Cluj, cu o singura infrangere la activ (chiar cu Oltchim), s-a clasat pe locul secund.
O coincidenta de nume face ca, pe locul trei in topul unitatilor cu cele mai mari fonduri alocate de Guvern, cu 550.000 de lei sa fie o scoala din judetul Cluj:
Unul dintre proiectele prezentate de Ministerul Agriculturii a fi implementat cu succes este modernizarea unui centru de vinificatie din judetul Mehedinti, cu o valoare totala a investitiei de aproximativ 950.000 de euro.
Scaderea preturilor pe piata imobiliara a continuat si in trimestrul al doilea, 2009, fata de trimestrul intai al aceluiasi an, in aceeasi situatie regasindu-se si judetul Constanta. ... Aparent, programul "Prima Casa" nu a influentat piata imobiliara din judetul Constanta.
PROFI a deschis in aceasta saptamana magazine la Tantareni, Cheveresu Mare, Balaceanca, Periam si Cluj-Napoca, incheind astfel luna martie cu un total de 13 inaugurari, dintre care sase in format Loco, cinci in format City si trei in format Standard.
Presedintele organizatiei judetene Cluj a PSD, Ioan Rus, a demisionat luni din functie, demisia sa fiind deja trimisa presedintelui Mircea Geoana.
Presedintele PSD, Adrian Nastase, isi doreste ca Ioan Rus (foto, dreapta), presedintele filialei Cluj a partidului, sa candideze, la congresul din 22 aprilie, pentru functia de secretar general al partidului. ... Ar fi o formula foarte buna“, a declarat Nastase la Cluj-Napoca.
Ioan Rus, presedintele filialei Cluj, anunta ca “Grupul de la Cluj“ va propune candidati pentru toate functiile de conducere ce vor fi scoase la “licitatie“ la Congresul din aprilie.
Era vorba despre deputatul UDMR de Cluj Palfi Mozes Zoltan care a decedat la Cluj dupa ce fusese internat cu coma diabetica. ... 9 Cluj cu 1.825 voturi. ... "Familia mea are nevoie de mine la Cluj, iar prezenta mea este esentiala aici.
Liderii PSD s-au intalnit ieri la Cluj cu reprezentantii filialelor din Transilvania si Banat. ... "Nu am venit intamplator la Cluj, am dat si un semnal prietenilor mei din Cluj.
S-a spus ca in aceasta zona de agrement pentru localnici, situata la vest de municipiul Cluj-Napoca, s-ar manifesta fenomene paranormale.
Presedintele PRM Cluj, senatorul Gheorghe Funar, a facut, luni, un apel la partidele politice care participa la alegeri sa isi repartizeze candidatii in sectiile de votare pentru a asista la corectitudinea numararii voturilor.
PSD Cluj va sesiza Autoritatea Electorala Permanenta (AEP), acuzand PD-L ca a politizat actiunea de informare privind votul uninominal prin folosirea, la Cluj-Napoca, a fluturasilor informativi in care este inserata sigla partidului si care contin culoarea portocalie.
Premierul Emil Boc isi va petrece Revelionul la Cluj-Napoca, urmand sa fie prezent in Piata Avram Iancu, unde este programat un spectacol sustinut de Samantha Fox, Semnal M si Crush & Alexandra Ungureanu.
Ambasadorul Austriei la Bucuresti, Martin Eichtinger (foto), a anuntat miercuri, la Cluj-Napoca, ca sustine ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj. Acesta a facut declaratia dupa o intalnire cu primarul municipiului Cluj-Napoca, Sorin Apostu. ... Am discutat despre ideea infiintarii unui consulat onorific al Austriei la Cluj-Napoca.
"Rezultatele acestei atitudini iresponsabile, sustinute doar de orgolii, vanitati si ambitii personale, stimulate de doi aventurieri politici de la Cluj (in niciun caz Grup), au dus PSD la pierderea locului intai pe esichierul politic romanesc, fiind la mana PD-L", acuza Cozmanca.
google-analytics.com