Cautare

6388 de rezultate pentru "rezultate titularizar2010 judetul cluj" (2.87 secunde)
Prefectura Cluj propune Guvernului un proiect pilot de descentralizare a serviciilor publice deconcentrate din judet, prin crearea unui guvernamant local care sa constituie primul pas in infiintarea regiunilor.
Aurelia Ion a fost gasita in stop-cardio respirator de catre echipajele care au ajuns la fata locului, avea multiple fracturi si traumatisme si hipotermie severa, a declarat medicul sef al UPU Cluj, Adela Golea.
STS, Romatsa si MAI - vinovati • Pilotul comandant a efectuat pregatirea zborului care a condus la accidentul aviatic din Cluj, inclusiv informarea meteo inainte de decolare, iar decizia privind amanarea/anularea unui zbor din considerente de siguranta a zborului apartine in totalitate pilotului comandant al aeronavei.
Liderii organizatiilor locale ale PSD din Cluj care au obtinut rezultate slabe la alegerile europene risca sa fie pedepsiti. Pedepsele pot sa mearga pana la retragerea sprijinului politic si inlocuirea unor viceprimari si consilieri locali, a declarat presedintele PSD Cluj, Valentin Cuibus.
Global Commercium lanseaza in data de 28 iulie 2011, ora 17:30, la sala "Cupola" din incinta Hotelului Golden Tulip Ana Dome din Cluj-Napoca proiectul "MACS NV - Masuri Active pentru Combaterea Somajului", finantat din Fondul Social European, in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 (POS DRU), Axa 5, Promovarea masurilor active de ocupare, DMI 5.1 "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare" pentru o perioda de 18 luni.
Rata somajului in judetul Cluj s-ar putea dubla pana la sfarsitul anului din cauza disponibilizarilor la care au recurs mai multe societati comerciale ca urmare a crizei economice internationale, a declarat directorul Agentiei Judetene de Ocupare a Fortei de Munca Cluj, Daniel Don.
O firma-fantoma din Cluj isi cauta parteneri de afaceri in toata tara, carora le promite ca le diminueaza TVA de plata si le scade impozitul pe profit datorat statului.
REZULTATE ALEGERI PREZIDENTIALE 2014.
Din aceste rezultate, poate fi determinata starea de incarcare a bateriei. ... O regula de baza este ca o baterie descarcata uniform va avea rezultate slabe pana cand va fi incarcata corespunzator, in timp ce una incarcata complet va avea rezultate bune indiferent de capacitatea ei.
Cele mai multe suspendari de activitate s-au inregistrat in Capitala (17.197 societati, in crestere cu 1228%), judetul Cluj (6.770 societati, in crestere cu 2259%), judetulBrasov (cu 5.330 societati, mai mult cu 1054%), judetul Bihor (4.658 societati, in crestere cu 1437%) si judetulTimis (4.168 societati, in crestere cu 1202,5%), arata datele ONRC.
60 de angajati ai fabricii Nokia din Jucu, judetul Cluj, au primit, duminica, preavizele de concediere. ... Presedintele Consiliului Judetean Cluj, Alin Tise, a declarat vineri ca autoritatile locale negociaza cu firma finlandeza acordarea a 20 de salarii compensatorii pentru lucratorii de la Jucu ce urmeaza sa fie disponibilizati.
Reducerea TVA-ului la alimentele de baza este o prioritate a Guvernului USL "In primul rand, cred ca trebuie sa fac o precizare, chiar daca astazi si zilele acestea se desfasoara in Cluj un mare eveniment pe zona de agricultura, astazi sunt in calitate politica, in calitate de presedinte al Partidului Conservator in judetul dumneavoastra.
Acestea trebuie sa se caracterizeze prin specialisti care sa aiba expertiza necesara fiecare in domeniul lui in primul rand si care sa fi probat in timp rezultate si in al doilea rand prin caracterul multidisciplinar, prin constituirea unor echipe din care fac parte gastroenterologi, anatomopatologi, radiologi, chirurgi.
Judetul Constanta nu are multi exportatori, dar cei pe care ii are exporta un volum insemnat de produse, a aratat ieri Mihai Daraban, presedintele Camerei de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura (CCINA) Constanta, in deschiderea seminarului de prezentare in judetul nostru a Strategiei Nationale de Export, manifestare organizata de CCINA, in colaborare cu Ministerul pentru IMM-uri si Comert, la sala de conferinte a Hotelului Oxford.
Daca dupa comunicarea primelor rezultate surpriza era la sectorul 1, unde pesedistul Dan Tudorache era depasit de Clotilde Armand de la USB, situatia s-a schimbat aceasta fiind devansata potrivit ultimelor date partiale ale BEC la alegerile locale 2016.
Ceea ce este cunoscut in folclorul politic drept "grupul de la Cluj" reprezenta o solutie pe care am gandit-o in anul 2000 pentru problemele PSD din Transilvania. ... Strategia a dat, la inceput, rezultate, iar in anul 2004 PSD a obtinut in Cluj cel mai bun rezultat din istoria sa.
Al patrulea rezultat de 1-1 intre FCSB si CFR Cluj. ... Dan Alexandru) FCSB si CFR Cluj au remizat pentru a patra oara consecutiv in acest sezon, cu acelasi scor chiar, 1-1, in meciul care ar fi putut transa soarta titlului in Liga 1, pe Arena Nationala.
GABRIEL TITA • Ingropat in datorii de 118.000 de euro A candidat in judetul Brasov, in Colegiul 8, pentru Camera Deputatilor. ... In 2004 a candidat pe listele PSD la Senatul Romaniei, in judetul Ilfov, fiind pe pozitia a patra a listei.
• "Ioan Rus a declarat la sedinta PSD Cluj, ca va reveni activ in viata partidului." De cand asteptam ca Rus sa revina in politica. ... Stiti ca, atunci cand Rus si Dancu conduceau PSD Cluj, au pierdut tot ce se putea pierde in materie de alegeri.
A mai facut-o si in 2005, cand, impreuna cu Ioan Rus si asa-zisul 'grup de la Cluj' a reusit sa convinga o serie de lideri si delegati la Congresul PSD din aprilie, sa-l prefere pe Geoana in locul lui Iliescu, in fruntea partidului.
google-analytics.com